אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוף
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
חזה הודו מנצח
/ ערן סייג
מתכון קל מאוד ומהיר להכנה.
ציון גולשים:
(71 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
400 גרם חזה הודו חתוך לקוביות של 2 ס"מ עובי
1 בצל גדול
3 שיני שום
1/2 כוס שמן זית
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1 כפית אבקת מרק עוף
1/2 כוס מים רותחים
1 כפית כורכום
מלח
פלפל שחור
1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק
אופן ההכנה
חותכים חזה הודו לקובית בגודל של 2*2 ס"מ ,ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ומוסיפים את הכורכום ואת שיני השום המעוכות והקצוצות דק.
מוסיפים ¼ כוס שמן זית ומשרים במקרר לפחות שעה. קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר עם ¼ כוס שמן הזית שנותר עד אשר הבצל מזהיב.
מוסיפים את חתיכות החזה ומטגנים עד אשר החזה מזהיב. בכוס ממסים את כפית אבקת מרק העוף עם ½ כוס מים רותחים ומוסיפים לתבשיל.
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומבשלים על אש בינונית עד אשר נישאר מעט רוטב.
בתאבון.
בתאבון
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©