אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
תוספות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
אורז ירוק אפוי
/ מירב
ציון גולשים:
(20 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
2 כוסות אורז
4 כפות מרק עוף
4 כוסות מים
1/2 כוס שמן זית
2 שיני שום
פטרוזיליה
כוסברה
שמיר
אופן ההכנה
מרתיחים בסיר ארבע כפות מרק עוף וארבע כוסות מים.
קוצצים את הפטרוזיליה והכוסברה.
שמים את שתי כוסות האורז במגש, יוצקים לתוכו את מרק העוף, את שמן הזית, 2 שיני שום כתושות ואת הירק שקצצנו.
מכסים בנייר כסף, מחוררים אותו קצת כדי שיצאו האדים ושולחים לתנור לחום בינוני.
האורז מוכן כשכל הנוזלים מתאדים.
הערות:
אפשר להוסיף ירק נוסף לפי הטעם (בזיליקום, שמיר וכו')
מומלץ לשים כמויות גדולות של ירק, כדי שהאורז יקבל צבע ירוק (אני משתמשת בכוס וחצי של ירק קצוץ) אם במהלך האפיה האורז מתייבש, אפשר להוסיף קצת מים רותחים
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©