|
31. לא אוהבת בשר אבל נהנת
אשרת , |
תל אביב |
|
(20.07.03) |
מהכשרון שלך להעביר ניחוחות וטעמי מקום רחוק. צר לי שלא פגשתי אותך ביום חמישי. הפסד שלי.
|
|
|
32. מס' 30
גלית , |
תל אביב |
|
(20.07.03) |
השובך אחלה מסעדה.
|
|
|
|
|
...והריגוש לא מסתיים עם הבוואריה בסוף. תמיד יש סיכוי שתתפוצץ שם מאיזה מחבל מתאבד שיחליט שהיום הוא היום.
אז כפי שנאמר - סעו לישראל - ארץ ממש פיצוץ!!!
|
|
|
35. שאלה לאיריס - אנא הכנסי והגיבי
ביקרתי מספר פעמים באוקינאווה שם התוודעתי למרק עם אודון ושאר מרעין.
אשמח אם תכתבי על כך.
|
|
|
36. עוררת את תאבוני, איריס..
והבשר הכי טוב זה כבש, לא? או שביפן אין כבשים?
רק מהמחשבה הפכתי לזאב...כבש והזאב..אחלה שידוך..
נראה לי שהבעיה היחידה היא כמות הבשר. פחות מארבע מאות גרם וזה כמו קינוח..במחשבה שניה, מכינים שאבו שאבו בבית, ורצים לקנות איזה שווארמה בשביל הדזרט. ביחד זה כמו מנה עיקרית, לא?
אחלה כתבה, נהניתי מכל אות, טעם, צבע, וריח (בדמיוני לצערי)
|
|
|
37. לדני - המדור לשיקום קרובים
מותר לשאול מה גרם לשיקומך המטאורי?
לבנייתך המחודשת? ליציאה מההריסות?
|
|
|
38. 30! יש לך עוד טחינה על השפתיים
|
|
|
39. אוליב.... יש חיים אחרי הטאפאניאקי!
וחוץ מזה הלכתי לסרט הבלגי-יפני "בכבוד ורעדה" ונזכרתי.
הרוס בעדינות שברירית....
|
|
|
40. ישראל-מס' 39
איריס ז'ורלט , |
טוקיו |
|
(21.07.03) |
לצערי עוד לא הייתי באוקינאווה
כשאהיה שם-אדווח.
אודון-יאמי! לוקח אצלי את הסובה עם יד אחת קשורה.
(-:
|
|
|
41. עוררת בי געגועים,אליך שפגשתי
יהודית , |
קריות חיפה |
|
(23.07.03) |
במפגש, וליפן, שלצערי לא ביקרתי בה מעודי.
ואיך המצאתי שאבו שאבו מטעמי דיאטה, תוכלי לקרוא בפורום.
|
|
|
42. שאבו שאבו לא תמיד יקר
כשהייתי ביפן נתקלתי בשאבו שאבו איכותי, אכול ככל יכולתך, ב5000 יין לסועד(80₪) לא היה בשר של סטייק, אבל היה הרבה pork, שניתן להזמין בחופשיות, יהיה עוף, והיו ירקות טריים ופטריות ואצות והכל. תענוג לגמרי. לא היה צורך בנוף. היה כל כך הרבה מהבשר שהיה יכול להספיק. מדהים
| |