אוכל  מדריכים  האקדמיה לבישול
אידוי במים
רון (שפאץ) כהן
פורסם: 29.06.04, 12:15
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 32 תגובות ב-32 דיונים
31. האם מי האידוי הרותחים אמורים להגיע למזון?
יהודית   (05.01.10)

ראיתי שבשיא הרתיחה המים המבעבעים מגיעים לקומה של המזון והוא בעצם "מתבשל" במעט מים. להפחית את כמות המים בפעם הבאה?

32. ברור. לאוכל צריכים להגיע רק אדים
יואב ,   נתניה   (11.07.22)
תגובות קודמות
חזרה לכתבה