אוכל  מדריכים  האקדמיה לבישול
ריבות ג'
רון (שפאץ) כהן
פורסם: 05.04.05, 12:52
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 47 תגובות ב-46 דיונים
1. ריבת תפוזים סיניים: בישול 3 דק'??????????
(05.04.05)
2. ניסוי ותעייה קוראים לזה, לא ניסוי וטעייה.
שומר השפה   (05.04.05)
3. דווקא ניסוי וטעיה, מתורגם מאנגלית.
לא נכון   (05.04.05)
4. ל-1 חסר הסבלנות!
חובבת בישול ,   ירושלים   (05.04.05)
אם היית קורא כמו שצריך את כל המתכון היית רואה שבהמשך יש בישול של הריבה למשך יותר משעה!!!
5. האם תוכלו לתת מתכונים גם לריבת בצל וריבת עגבניות
אורן ,   צפון   (05.04.05)
6. מה עם ריבת תות שדה ?
(05.04.05)
7. ניסוי תהייה לאלו לתוהים בדרך או טעיה
לעילג....   (05.04.05)
לאלו שלא מפחדים לנסות ולטעות ולהמשיך הלאה
8. רוצה להבין: מה עושה רוזמרין בריבה?!
חזזית   (05.04.05)
9. ל-2: גם כן שומר שפה.
אבשי צונן   (05.04.05)
אם כבר, נסייה וטעייה. קרא ולמד: http://www.safa-ivrit.org/expressions/nisuy.php
10. ניסוי ותעייה- על משקל כבשה תועה בערבה
לילך ,   צפון   (05.04.05)
11. ריבת תפוזים וג'ינג'ר
(05.04.05)
מחפשת מתכון
12. ל-4 הלוקה בהבנת הנקרא
מדקדקת ,   מאכז   (05.04.05)
קראי שוב את אופן ההכנה של ריבת התפוז הסיני !
13. אמי היתה מכינה ריבה מענבים. יש למישהו מתכון?
(05.04.05)
14. ריבת עגבניות שירי
מיקי ,   צפון   (05.04.05)
1 קילו עגבניות שרי 1ק"ג סוכר לימון 1 מקלות קינמון 2 2 כוסות מים צריך לשתוף את העגבניות לחורר 2 - 3 חורים בעגבניה ולסיר לשים את כל החומרים ולבשל בערך כ- שעה ואז לבדוק את הריבה ולערבב מידי פעם בתאבון טעים מאוד
15. ריבת תות שדה
מיקי ,   צפון   (05.04.05)
1 ק"ג תות שדה, כוס מים 3 כוסות סוכר , מיץ לימון 1, 2 מקלות קינמון לשים בשיר ולבשל כ - 40 דקות לערבב מידי פעם
16. המשפט השני בשיעור 42 הוא:
תותית   (06.04.05)
"בשבוע הבא נלמד כיצד להכין ריבה מתותים..." חיכיתי, ציפיתי, נערכתי אבל מתכון? אין! רון, אודה למתכון המיוחל והמובטח.
17. מיץ לימון אחד? מה זאת אומרת?
איתי   (06.04.05)
18. ריבות ללא תוספת סוכר
osi   (06.04.05)
הייתי רוצה לדעת כיצד מכינים ריבה ללא תוספת סוכר.
19. לא מכירה שום ריבה שצריך להוסיף מים לבישול
chen ,   מרכז   (06.04.05)
20. טעיה!!! מלשון טעות!!!
אבשלום קוץ   (06.04.05)
לילך היקרה, חזרי לתעות, ולתהות בשבילי הצפון. אומרים ניסוי וטעיה מלשון טעות זהו תרגום מדוייק מאנגלית (trial & error).
21. פקטין
ADINA1952 ,   חיפה   (06.04.05)
הייתי מודה למי שיכול להגיד לי היכן ניתן להשיג פקטין, תודה מראש
22. ריבה מעורבת - חסר פירוט לגבי נוזל
אלונה   (06.04.05)
כתוב לבשל את הפירות עד לרתיחה, מה עם מים ? כמה מים ? ללא הסוכר עם הפרי הכל יישרף ?
23. תעיה מלשון תועה ולא טועה
אחת   (06.04.05)
וזו טעות נפוצה לרשום נסוי וטעיה
24. פקטין
מעכב חימצון ,   ישראל   (06.04.05)
אני קניתי במר קייק בנתניה. אני מניח שניתן להשיג בכל החנויות המתמחות בציוד למטבחים
25. תפוזונים
עמית   (06.04.05)
העונה עברה, הכי טוב ינואר עד מרץ. עדיף במקום מים להוסיף מיץ תפוזים, זה מחזק את הטעם.
26. תפוזים סינים לא מצומקים
רבקה ,   חיפה   (06.04.05)
למי יש פטנט איך לסיים את ריבת התפוזים הסינים ושהם יהיו עגולים ומלאים ולא מצומקים. בארצות הבלקן משתמשים בסיד באחד השלבים -יש למי פתרון וידע?
27. halooo,continue reading
(06.04.05)
28. הריבות שלי
ריבונה   (06.04.05)
קודם כל לגבי כמות הסוכר - חצי ק"ג סוכר על קילו פרי זה מצויין. אמנם לוקח יותר זמן לבשל כ4,5 שעות בערך. אך יוצא הרבה יותר שווה. ואפילו עם כמות הסוכר הזאת זה מחזיק במקרר למעלה משנה. ותעשו טובה תפסיקו להשתמש בכל מיני פקטינים למיניהם. בברכת ושיהיה טעים...
29. מזל טוב
נועם ,   ת"א   (07.04.05)
30. ריבת משמש אייך?
לינור   (07.04.05)
בטיול לצפון טעמתי את הריבה המושלמת: ריבת מישמש שהגיעה מראש הנקרא, אלו כל הפרטים הידועים לי.. לא מתוקה מדי, ומאוד ג'לטינית, מישהו מכיר?
תגובות נוספות
חזרה לכתבה