אוכל  טעם החיים  מר בשר - רפי אהרונוביץ'
הסטייק הכי טוב בניו-יורק
רפי אהרונוביץ'
פורסם: 07.11.05, 12:31
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 87 תגובות ב-86 דיונים
1. אוי.. שוב הטעיות! סטייק לשניים הוא כ $72
א.   (07.11.05)
לא $65 לאחד. נכון, סטייקים טובים, אבל כמי שגרה בניו יורק שנים רבות - אכלתי כבר טובים מסטייקים אלה במקומות אחרים. overrated!
2. קצת פרגון לא מזיק....
ישראלי גאה   (07.11.05)
לא מובן למה אם כבר הכותב טורח לציין במפורש ששתה קברנה סובניון אשר היה מצויין ומילא אותו גאווה ולא מציין במפורש כי היין שייך ליקב תשבי. מקצת פרגון ומילה טובה אף אחד לא מת....
3. מה הקטע שתחילו להכניס לכל מנה חלב קוקוס?
(07.11.05)
4. צודק..פיטר לוגר בלבד! ואים אתה באומהה עצור ב Locksmith
(07.11.05)
שם מוזר למסעדת סטיקים, אבל הבשר..אוי הבשר! אני מרייר רק לעצם הזיכרון.
5. הבופה של מלון ריו בלאס-וגאס
ECH ,   תל-אביב   (07.11.05)
הייתי מספר פעמים בלאס וגאס, ניסיתי את כל המזנונים, המסקנה שלי - הבופה של מלון ריו. המלון לא נמצא בסטריפ עצמו אלא בסמוך אליו , אבל שווה להגיע. הכותב צודק - הבופה של "פריז" הוא מצויין, אבל כשאנחנו היינו השתרכו שם תורים ארוכים בכניסה - לעיתים של שעה המתנה.
6. 5 אתה צודק ואפילו אינך יודע כמה
המבקר ,   וגאס   (07.11.05)
7. אין בשום מקום סטייק כמו של פיטר לוגר!!!!!!
מתגעגעת לפיטר....   (07.11.05)
8. אפרופו סטייק : ל-1 הבהמה
Smart 1   (07.11.05)
לידיעתך אני אכלתי בשר בכ-20 מדינות בעולם ובהם עשרות מסעדות. אין כמו הסטייק של PETER LUGER נ-ק-ו-ד-ה נ.ב. - את מי מעניין המחיר טמבל
9. לגבי לאס וגאס.
מנחה היקום ,   דרום   (07.11.05)
בדיוק ממול "פריס" יש את מלון בלאג'יו, ובתוכו מסעדה צרפתית "פיקסו". נכון, צריך משכנתא קטנה בכדי לאכול שם, אבל עד היום אני בוכה מגעגועים....
10. מלון אלאדין בלאס ווגאס קיים רק 5 שנים
סטייקולוג ,   תל אביב   (07.11.05)
הוא נפתח בסוף שנת 2000,כך שהבופט שלו לא יכול להבחר כבופט הטוב במשך העשור האחרון.בופט מצויין יש בבלאג'יו. לגבי פיטר לוגר-אין לי רק לאשר בצקצוק שפתיים את הקביעה כי זהו הסטייק הטוב בניו יורק,ואין בילתו.יש כמה מקומות טובים,כמו סמית -וולנסקי,גוטהאם,האוסטון ועוד,אך כולם מתגמדים לעומת האחד והיחיד פיטר לוגר
11. ל8 פיטר לוגר כבר מזמן לא כזה טוב
(07.11.05)
אמנם המקום ממשיך להתפרנס מ "תיירים" כמוך שרוצים להרגיש שהם אין ידידי כניו יורקר מזה 20 שנה לוגר כבר לא מתתעדכן
12. למס 8 - איזה יופי של פה יש לך! אתה יודע עם מי אתה מדבר בכלל?
א.   (07.11.05)
יש לך מניות בפיטר לוגר? "בהמה" "טמבל" חמום מוח חסר תרבות שכמוך. אתה מאלה שגורמים לנו להראות כמו שאנחנו נראים. לך קח קצת ואליום - גם פסיכיאטר לא יזיק לך. וכן יש כמו הסטייק של פיטר לוגר ואף יותר טוב - כן, בתור ניו יורקית במשך 11 שנה, ובתור אחת שביקרה כמעט בכל מדינות ארה"ב.
13. ידידי
rask   (07.11.05)
כנראה מבין גדול בבשר אתה לא. פיטר לוגר, במיוחד הסניף בברוקלין, הוא מוסד לתיירים. בשר סביר שמתומחר גבוה. בהחלט לא מדובר על מסעדה, בטח ביחס לשם שיצא לה, שמוסגלת להתמודד עם בתי אוכל מוכבדים בעולם שמתמחים בבשר - אפילו לא בארה"ב. ואם כבר מתעקשים על פיטר לוגר, הסניף בגרייט-נאק הוא המוצלח מבין השניים.
14. ברוך הבא.
ותיק ,   מרכז   (07.11.05)
כרגיל, כיף לקרא.
15. רפי, מלך כל בשר.
  (07.11.05)
המתכון, טעים ניתן להוסיף כפית פלפל ג' ומה.
16.  מסכימה עם כל מילה שכתבת על אלדין
השרון התיכון   (07.11.05)
המשמים [מזכיר בתי מלון פחות מבינוניים בארץ] וכם הבופה בסוף שבוע בבלגיו הוא חגיגה לעניים ותאווה לחייך. ועל פיטר לוגר אין מה להוסיף ,מחכה לרגע.....
17. בופה של מלון "ןןין" החדש - שולט!!!!!!
t   (07.11.05)
הייתי כמעט בכל בופה בוגאס ואין על ה-ווין!!!!פשוט מדהים
18. ל-12 : כן אני יודע עם מי אני מדבר - עם בהמה
SMART 1   (07.11.05)
אגב אני גר בארה"ב מעל 15 שנה
19. למתלוננים על פ. לוגר
יהויקים פוק ,   יאללה סולחה   (07.11.05)
תפסיקו להתלוננן ולספר על מסעדות סטייקים טובות יותר בניו יורק. אנו רוצים שמות. שמות ! ש-מ-ו-ת !!!! וגם כתובות. תודה.
20. ריו על הפנים!!!! ו 9 צודק לחלוטין- הבלאג'יו
(07.11.05)
21. יואו אני רעב עכשיו...
יושע   (07.11.05)
פאקינג סטייק עם חמאה!
22. מה הקטע? אם לא יהיה חמאה זה לא טוב? כשרות = סבבה
נדב יחזקאל ,   תל אביב   (07.11.05)
מה הסיפור לשים חמאה על סטייקים? אף פעם לא טעמתי אבל לא נראה לי שוס...
23. אני לא חשבתי להגיד משהו על המסעדה,
תגובה לכול מי שהפגין ,   נגד םפיטר לוגר   (07.11.05)
כי אני לא מחשיב מעצמי רב אוכל, אבל אם רפי אמר מה שאמר, בטוח שיש לכך סיבה טובה. האיש מומחה לבשר... קצת כבוד.
24. בניו יורק יש הרבה דברים טובים-
ניו יורקרית   (07.11.05)
אוכל הוא בהחלט לא אחד מהם. אין כמו השפע הטעם והטריות בארץ. מתגעגעת לסלט אמיתי
25. ל-12 אולי תשתפי אותנו
מ   (07.11.05)
תני המלצות לסטייקים טובים בניו-יורק
26. Nothing's more tasty
than Kosher ,   food   (07.11.05)
27. מחיר ואיכות
ערן   (07.11.05)
בפיטר לוגר (אם לא אוכלים עיסקית או המבורגר שהם גם מעולים )יש ארוחה לשנים,שלושה וארבעה אנשים. המנה לשניים היא סטייק T עבה ועסיסי עם טעם מיוחד במינו שמוגש על מגש נירוסטה עם מדרגה של צלוחית הפוכה כל שכל מיצי הבשר עם הרוטב נגישים וניתן לשפוך אותם על כל חתיכת סטייק(הסטייק מגיע חתוך) המחיר למי שמונין הוא 75$ למנה זוגית יש מגוון לחמים עם חמאה בפתיחה תוסיפו קצת יין אדום איזה משקה קל שבא בליווי כוס מים אל תזמינו אייריש קפה (לא מומלץ) בסוף הארוחה תקבלו מטבעות שוקולד גדולים ומרשימים תכינו את עצמכם ל 20% טיפ אחרת המלצר נעלה ותתכוננו להיפרד מלפחות 120$ לזוג (תלוי בשתיה)אבל שווה כל סנט ואין שום צורך להזמין חודש מראש. באים בצהרים בין 1 ל4 ויש מקום לכל הג'מבו של אל על. תהנו ומי שבניו יורק :חובה עוברים לברוקלין בתחתית ויורדים בתחנה הראשונה אחרי הגשר בקו החום
28. על טעם וריח אין מה להתוכח
גד   (07.11.05)
ליפני שנה וחצי פתחו במיראז' בופה שנחשב חדשני וטעים אבל גם באקסקאליבר נהנתי וגם בהארס .ובבאלאג'יו אין בופה רק מיזרקה מזמרת ורוקדת ומיסעדות ששוברות את הכיס. אחרי יומים בבופה תעשו מנוחה בסאבוואי עם אותו מחיר בתמורה לסנביץ' אבל עם בטן בגודל נורמלי.
29. המלצה לסטייק טוב בניו יורק
שלמה   (07.11.05)
ב200 $ אפשר לאכלו 25 מנות סטייק T-BON עם לחם שום מעולה ברשת טדס' בלי תורים טובות חיפשים ומשחקים ודאויוון שהייתי אצל פיר או אצל משה. רוצים לאכול תאכלו לא רוצים לכו לדלהי כולה סטייק ובטדס' לא פחות טוב תאמינו לי תקבלו דם בונוס של תפוח אדמה אפוי וצלחת חסה עגבניה תבופת כסף 10$ אתם מסודרים מענין כמה עמלה אני אקבל לפירסומת הזו.... (-: בתאבון ובלי לריב
30. עוד מתכון מייגע עם אלף רכיבים-רוצים משהו קל ופשוט
רני   (07.11.05)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה