|
31. אין כמו אמריקה
מיכאל , |
מודיעין |
|
(07.11.05) |
איך אני מתגעגע לריח של הקפה בבוקר
|
|
|
מס' אחד- עולה 55$ אבל שווה כל דולר- שמפניה , שרימפסים,אויסטרים ומולים חופשי...
|
|
|
33. ל12 הדבר מתגובה 18 בטח שייך ליצורים
שבגללם שונאים ישראלים בעיר בטח עובד על גרר או ניקוי שטיחים או כל רמאות אחרת אני חי כאן כבר למעלה מ20 שנה ומסכים פיטר לוגר כבר מזמן לא כזה טוב
|
|
|
34. good morning. u just find out about this place
|
|
|
את כל כך צודקת. עוד פלצן שחושב שהוא מצא את אמריקה.
|
|
|
36. קצת סדר בבקשה.......
שף, בעל מסעדות בארץ ובחו''ל. |
|
|
(07.11.05) |
א. למדתי,ועבדתי בארה' ב 8 שנים. ב.רוב האוכל הוא בינוני ומטה. ג.פיטר לוגר עדין נחשב למוסד,גם למקומים. ד. אהרונויץ נחשב למבין, עם תעודות. ה. אפשר לבקר , גם בלי לקלל.
|
|
|
10 סטקים, של 250 גרם ,באיכות של מקדולנד.
|
|
|
38. ואנחנו היינו רעבים ליד גשר ברוקלין ולא ידענו לאן ללכת
בכל מקרה, רפי - בהצלחה בהמשך הדיאטה.
|
|
|
39. כפי שנאמר, יש כמובן גם מקומות אחרים טובים
אני אישית מעדיף את " סמית אנד וולנסקי".
גם ב "פאם", "גאלאגר'ס", "מורטונס" יש סטייקים טובים
למי שרוצה סטייק סביר מאוד בהוצאה כספית קצת יותר נמוכה (35 דולר) שילך ל"רות' קריס)
כמובן שלא צריך לצפות לאותה רמה גסטרונומית, אבל עדיין מסעדה נחמדה מאוד
יש מסעדה יחסית חדשה שפתח מישהו שהיה מלצר בפיטר לוגר במשך הרבה שנים: וולפגנג
Wolfgang’s steakhouse, 4 Park Ave. & 33rd Street, New York. Tel: 212-889-3369
קיבלתי את הכתובת מחבר שאני סומך עליו בנושא ושהמליץ לי לבקר שם בנסיעה הקרובה
טוען שהסטייקים בדיוק באותה רמה.
|
|
|
40. לכל מי שמתיימר לחוות דעה שלילית על פיטר לוגר
אנטריקוט , |
תל אביב |
|
(07.11.05) |
רק לידיעתכם אני אוכל שם די קבוע מאמתע שנות השמונים- הטעם לא השתנה -ממש זהה
כל השנים ורק עושה טעם של עוד .
זה המקום הכי טוב לסטייקים בעולם.
נסו ותהנו.
ד"א ניתן להגיע אחרי ארוחת צהריים ולמצא מקום פנוי או להמתין קצת זה קרה לי מספר פעמים.
|
|
|
עד 120 - תישאר ותרקב שם, כמה שיותר רחוק מאיתנו, יצור גס רוח ועלוב שכמוך.
|
|
|
42. פ.ל כבר מזמן פאסה. רות'ס קריס סטייקהואס!
אורן , |
קולורדו |
|
(07.11.05) |
פטר לוגר כבר מזמן פאסה. רות'ס קריס סטייקהואס!
זה שמ המסעדה המובילה בבשר כיום.
אני גר בקולורדו, אבל חבר שלי, שי, שגר בניו יורק ומהווה את אחד האנשים הבודדים שאני סומך עליהם בעיניים עצומות בקשר למסעדות, הבהיר לי את השינוי בהירארכיאת הבשר, ולקח אותי מספר פעמים לתצוגת תכלית. שם המקום המוביל כיום:
Rutrh's Crhis Streakhouse
יקר (איך אפשר אחרת במנהטן??), אבל איזו חגיגה...
תהנו! אורן.
|
|
|
43. meat
i am an english man , |
in new york |
|
(07.11.05) |
אכן כן אין כמו פטר לוגר.
יש שתי מסעדות ברשת
זאת בברוקלין מקסימה- גם בשנייה האוכל מדהים.
אין כמו נתח הפורטראהוס שלהם.
צריך רק להזמין מקום מספיק זמן מראש.
|
|
|
44. אגב, היין הוא של ירדן.
נו יורקי,לשעבר. |
|
|
(07.11.05) |
לפי המחיר, היין הוא ירדן. וכן בשר איכתי יקר גם באיטליזים.
|
|
|
הריר נוזל... גם אני רוצה. ...
|
|
|
46. נכון, ארוחה שלמה עלתה 70 דולר.
בארגנטינה, זה מחיר של פ ר הההה.
|
|
|
אכלתי ארוחה שבישלת. האוכל והבדיחות היו 10.ואני כבר אכלתי, בכל הפיטר לוגרים .
|
|
|
48. אפור,אפור. במקום, אדום אדום.
נזכרתי, קניתי את האדום,אדום. והתוצאה היתה עלובה,ביותר.
|
|
|
49. בפיטר לוגר אסור לוותר על ה...
רעב לנצח , |
ברוקלין הייטס |
|
(07.11.05) |
פרוסות בייקון שמגישים למנה ראשונה. הסטייק נהדר, אבל כאן מדובר בפרוסות הבייקון העבות והעסיסיות ביותר שנתקלתי בהן מעודי... נפלא!!
|
|
|
50. ל 48 , גם אני התאכזבתי מאדום, אדום.
|
|
|
51. כתבה משונה וקוראים עוד יותר
1. קצת מוגזם לפרסם כתבה שבה ממליצים על מסעדת הבשר הכי מפורסמת בניו-יורק. כמעט כמו לפרסם בארץ שכדאי לאכול חומוס באבו שוקרי (אחד מהם). היה כדאי שהכתב יטרח לפחות לעשות משהו (מישהו משלם לו על זה)
2. קוראים עם יכולת ביטוי מרשימה ועולם רגשי תואם. אפשר לחשוב שהחותנת שלכם מבשלת בפיטר לוגר או לחליפין משקיעה שם במניות. מה קרה? על מה רבים? מי יודע הכי טוב? למי יש את הכי גדול?
|
|
|
52. הפרגיות ,שונות וטעימות.
רק חבל שזה טונה קלורית.
|
|
|
|
|
54. Burbon St. Steak @ Appleby's
|
|
|
|
|
|
|
הסטק הכי, הכי היה בפונדק אסא.
|
|
|
כולנו,מבינים ויודעים את התורה. אז למה לכם בכלל לקרוא.
|
|
|
59. יאלה....סולחה...
יאלה..סולחה.....י |
|
|
(07.11.05) |
מכיר ומוקיר אני את הכותב הנכבד.ובטוחני שהוא דגם מסעדות לא מעטות שכן רב פעלים ורב קיבולת הבחור. ישב נא כבודו,על המקלדת .ויסים את פרשת הסטק. ובא לציון גואל.
|
|
|
60. ותןדה לרון מייברג שהביאנו לקודש הקודשים.
אורן , |
גבעת שמואל |
|
(07.11.05) |
| |