אוכל  טעם החיים  מר בשר - רפי אהרונוביץ'
הסטייק הכי טוב בניו-יורק
רפי אהרונוביץ'
פורסם: 07.11.05, 12:31
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 87 תגובות ב-86 דיונים
61. בתור אחד שחורש את כל ארה"ב כבר שנים...
אור ,   השרון   (07.11.05)
אני ממליץ על המקומות הבאים: סטייקים: 1. Ruth's Chris Steakhouse 2. Morton's פיטר לוגר משתרך איפשהו מאחורי שני המוסדות הללו, שזו מחמאה לא קטנה כי הם באמת מגישים בשר אלוהי! צ'וראסקריות (מסעדות בשר ברזילאיות אשר עובדות בשיטת "אכול כפי יכולתך" - כמו פאפאגאיו אבל טעים מאוווווד) 1. Plataforma - בניו יורק לכו לזו שקרובה ל-Times Square, היא יותר טובה מהשנייה... 2. Fogo de Chao - אני הייתי בדאלאס, אבל הם מתרחבים כל הזמן ואם זכור לי נכון החודש נפתח סניף חדש בוושינגטון די.סי.
62. תגובה ל-8,18 ללא שם!
אבי ,   חיפה   (07.11.05)
קראתי את תגובתך(8)והייתי המום מהסיגנון,אך כשקראתי את תגובתך(18) נירגעתי ,טוב שאתה גר בארה"ב 15 שנה ולא פה בקירבנו,וקבל ממני עוד עצה תישאר שם עוד 80 שנה מצידי,טיפוסים מסריחים כמוך עדיף שיחיו מעבר לים וכמה שיותר רחוק.
63. המשך וספר.
שירי   (07.11.05)
איפה היתה, ומה ........מחכים להמשך.
64. תבשיל "מרקנזיד"
רוני ,   מרכז   (07.11.05)
יש תכונה מאנינת אצל כל הכותבי אוכל למהן לסבך את החיים במליון ואחד פריטים מיותרים בכל מתכון ?
65. רות' קריס
הכובען המטורף ,   ניוארק, אוהיו   (08.11.05)
הרגע ממש חזרתי מסניף קולומבוס של רות' קריס ואני חייב להסכים שעד החווידה בפיטר לוגר, זה המקום עם הסטייקים הכי הכי הכי טובים. יותר טוב מסמית וולנסקי (אבל גם הרה יותר יקר). נכון להיום - מספר אחד בארה"ב....
66. רפי - כרגיל נהניתי לקרוא אותך, ותתעלם מהטמבלים
אורי ,   ליד ניו יורק   (08.11.05)
כתבה כיפית, ממישהו שמבין גם בבשר וגם בכתיבה קלילה, עכשיו רק חסר לי הסטייק... מתגעגע לבשר שלך אפילו כאן! וד"ש למנשה.
67. סיכום..
גומר והולך..   (08.11.05)
סיכמתי את השנים של מגיבים 1 ,ו-8,ו-11 ו-12 ו-18 ו-33 והגעתי למסקנה שכולכם ביחד בערך 100 שנים בארה"ב.. ונשארתם אותם בהמות חסרי נימוס..בדיוק כפי שהייתם לפני שנסעתם.. וממש מזל שעברתם לגור שם.. השארו שם עם כל הוותק..מסתבר שאפשר להוציא את הישראלי החוצה מהזבל,אבל לא ניתן להוציא את הזבל החוצה מהישראלי.
68. מישהו מוכן ?
אכלן סקרן..   (08.11.05)
מישהו מוכן להסביר לי באמת,בלי צחוק-מה זה לכל הרוחות פרגית עוף? חרשתי את כל אתרי האוכל-אין חיה כזו,בדוק!!! וכאן במתכון יש 12!!! חיות כאלו...
69. מה??????? מה??????..
נימרוד ,   ניו יורק   (08.11.05)
כל כך מעציב... כל כך מעציב שאת הגיבוב מילים האלה שקראת להם כתבה יכלתי למצוא בזאגאט או בכל ספר מינימלי חסר אופי אחר. אכן למדת לסכם או להעתיק מצויין! רק למיקרה שלא שמעת (וכניראה שלא...) זגאט נחשב היום לאאוט לגמריי לאחר מיספר סיפוריי שחיתויות עסיסיים אם מפרסמים ובעלי מסעדות איכות שקיבלו ציון נמוך לאחר שסרבו ללכת אם הכותבים. בניו יורק יש עוד כמה מסעדות פחות יקרות ויותר טובות מ"לוגר" הידועה.. אם מחיר שאף מבקר מזון היום בארהב: אינו ואני חוזר אינו מצדיק אותו. ובניהם - מיסעדת ה"פאלמס", "סמיטס אנד וולסקינס"," ארתור'ס" ועוד...
70.  - the best meat
charles ,   bakingham palace   (08.11.05)
there is nothing better than having a , thol bepita in beit-shemesh
71. מספר מקומות עם סטייקים יותר טובים מפיטר לוגר:
רועי ,   ניו-יורק   (08.11.05)
חלילה אינני טוען שהסטייק של פיטר לוגר לא טוב, אבל אני אישית אוהב בעיקר פילה מיניון (Filet Mignon) ופחות את נתחי הבשר הגדולים שפיטר לוגר מתמחה בהם. הפילה הכי טוב שאני אכלתי בחיי (ועדיין אוכל לעיתים קרובות) הוא ב: Smith & Wollensky 49th St. & 3rd Avenue אם לא בא לכם על הפוזה של המסעדה הגדולה עם כל לבושי החליפות, אתם יכולים להכנס מסביב ברחוב 49 ל Wollensky Grill. וולנסקי גריל מציעים תפריט יותר מצומצם ויותר זול עם פחות פוזה. (29$ לפילה) Sparks Steakhouse 46th Street between 3rd & 2nd Avenue. מקום גדול למדי, המארחים לבושים טוקסידו והמלצרים עם עניבות, רוב הסיכויים שתאלצו לחכות עד רבע שעה לפני שיושיבו אותכם (גם אם הזמנתם מראש) אבל הסטייק מצויין(40$) ומבחר היינות מרשים. Wolfgang's Steakhouse Park Avenue & 33rd Street שייך לפליט של פיטר-לוגר. Palm 2nd Avenue Between 44th & 45th Street. מקום ותיק עם בשר מעולה. טוב, אלה המסעדות סטייקים האהובות עלי, תהנו ובתיאבון, שיעבור עלינו חורף קל (למקומיים), רועי.
72. הסטטיק הכי טוב - במסעדת הפריים ריב, ליד מלון וורוויק,
לואנדה   (08.11.05)
פילדלפיה. הבשר ממש נמס בפה! המקום יקר, דורש לבוש מחוייט אך האוכל לוקח בקלות את כל המסעדות שבסביבה כולל רות קריס וסמית אנד וולנסקי!
73. למי שנוסע ללאס-וגאס
ורד ,   קליפורניה   (08.11.05)
בופה ארוחת הערב במלון "מנדליי-ביי" מומלץ ביותר, פירות ים, כל סוגי הבשר ועוד ועוד
74. Texas de Brazil Churrascaria
adi   (08.11.05)
www.texasdebrazil.com
75. תודה לאהרונוביץ.
יורד לשעבר   (08.11.05)
בביקור קצר,קלט את מהות האוכל האמריקאי.ואגב המתכון פשוט ונשמע טעים.
76. פיטר לוגר -סתם סטייק
אדי ,   ת"א   (08.11.05)
משום מה עושים לו הרבה יחסי ציבור, אבל האיכות - בינונית ביותר. ביקשנו את הפורטרהאוס לשניים, וקיבלנו כמו שמקובל בארה"ב - עם טעם קצת שרוף בצדדים. את הסטייק הם מעשירים בהמון חמאה מומסת, וכנראה שזה מה שקוסם לגרגרנים. שטו-בריין או סטייק פילה אצל גיליס פה בנמל יתנו לך איכות גבוהה יותר במחיר נמוך בהרבה. השארנו שם 100$ וזה באמת המינימום. בקיצור - בלון מנופח.
77. ''פרגיות''
תדמור   (08.11.05)
ירכי עופות, ללא עצמות. רפי מס 1 בבשר. למדתי אצלו לפני שנה. והחכמתי.
78. ל68...פרגית עוף -- הסבר
(08.11.05)
פרגית עוף אינה יותר מאשר המצאה של קצב ע"מ לגבות מחיר גבוה עבור מוצר עממי -- אתה מוכן לאמת?......אלו ירכי עוף שהוצאו מהם העצמות ותו לא. כל דמיון בין זה לבין בשר פרגית אמיתי הוא בשם בלבד. כך שגם המנה שכולם מזמינים במסעדה -- יענו שישליק פרגיות, מקורו בירכי העוף. מטבעו בשר הפרגית מועט, יקר ונדיר (פיזית קטנה מעוף), כך שהסיכוי למצוא כמות גדולה כזו בכל אטליז עממי אינה סבירה.
79. תגובה ל78- זה שאתה עני, לא אומר שאנחנו רוצים לשמוע מזה...
יואב ,   הרצליה   (08.11.05)
באיטליזים שקונים בהם פרענקים כמוך באמת אין פרגיות... באיטליזים שאני קונה בהם (שזה יקר לך מדי, אני מבין) יש כמה פרגיות שאתה רוצה, ומפרגית אמיתית, לא מה שיש בתקווה :-)
80. כמה שנהייתי רעב מהכתבה אוף*... אוף...
יואב   (08.11.05)
*אוף - מילה אינדיאנית שמביעה פליאה והתרשמות.
81. פיטר לוגר בינוני ביותר ! חרוך עם טעם של שרוף ומאד מאד מוצף ב
דיגי   (09.11.05)
פשוט פוזה !
82. לאהרונוביץ,אישית.
אנחנו   (09.11.05)
אנו קוראים אותך מזה שנים. ואפילו נהנים. רק עצה לנו קטנה. אנה הצל את כבודך. ענה למגיבים. ..
83. ל-1 ו-8 .. תודה רבה.
פטריוט ישראלי.. ,   ישראל   (13.11.05)
1 ו-8 היקרים. תודה רבה על תגובותיכם המתלהמות. זה בהחלט רלוונטי לכתבה קולינרית נאה. כל שנותר לי לשמוח לגביו, הוא שאתם רחוקים ממני אלפי מיילים. עם ההתייחסות הזאת - אולי כדאי שתישארו שם.. שניכם. דרך אגב - אין שום גאוה בחיים בגלות. כדאי שתשמרו את המידע הזה לעצמכם. ודבר נוסף - מדינתנו הקטנטונת אינה מביישת אף "אימפריה" קולינרית באיכות הבשר שמוגש כאן. נקודה.
84. אהרונוביץ,חזור והצל אותנו מהשיממון!!!
(01.01.07)
85. פיטר לוגר
אילן ,   ישראל מדינת המיסים   (26.11.08)
יש משפט שאני טוען אותו , מי שלא אכל סטיק של פיטר לוגר לא אכל סטיק מעולם. לחלוטין הסטיק של פיטר לוגר הוא הסטיק הכי טוב בעולם. אכלתי סטיקים בבתי קזינו והשאלה הראשונה שאני שואל את המלצר האם הסטיק שלהם טוב יותר מפיטר לוגר. פיטר לוגר , נקודה שאסור לוותר עליה בעת ביקור בניו יורק.
86. פיטר לוגר מאכזב ביותר.
סמדר ,   הרצליה   (04.04.10)
 הגיע הזמן להפסיק להטעות  - פיטר לוגר   זה מיתוס שצריך לרדת ממנו. חיכינו, ציפינו ,   -וגילינו   השבוע מסעדה בינונית  ביותר. שירות חביב, סטייקים לא יותר מנחמדים. רוצו להילסטון    -54 על השלישית ותבינו מה זה סטייקים \ואיך צריכות   להיות צלעות. בהילסטון  לא מזמינים מקום   -פשוט באים.
תגובות קודמות
חזרה לכתבה