אוכל  טעם החיים  סיר שמח - רותי קינן
ביצה עלומה - מלכת הבראנץ'
רותי קינן
פורסם: 15.11.05, 10:03
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 64 תגובות ב-62 דיונים
61. ל 23. זה דווקא כן זה!
(15.04.08)
ארוחת בוקר עם ביצים עלומות רוטב הולנדייז ושינקן או סלמון זה דבר נהדר. והמתכונים הכשרים שנתנו כאן פשוט עושיםם עוול לדבר האמיתי. עדיף במקום פשוט לאכול ולט ועין. יש מקרים שהניסיון להפוך אוכל לכשר פשוט מוציאה ממנו את העוקץ
62. טעות בכתבה - המתכון להצלחה
גל ,   הרצליה   (01.12.11)
חייבים חייבים חייבים להוסיף למים חומץ! חומץ רגיל 5% - בערך רבע כוס אולי קצת פחות. הטעם לא נשאר על הביצה אבל החומץ גורם לקרישה הראשונית של החלבון מסביב וככה נוצרת צורה מוגדרת והביצה לא מתפזרת לכל עבר. מי שרוצה יכול לעשות מערבולת קטנה (ואיטית!) באמצע הסיר ולהניח בעדינות את הביצה בתוכה. תנסו בסיר גדול ולא קטן - יצליח יותר טוב.
תגובות קודמות
חזרה לכתבה