אוכל  טעם החיים  משהו מתוק
ספק לחם, ספק עוגה - לחם בננות
רוני ונציה
פורסם: 16.11.05, 08:46
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 37 תגובות ב-37 דיונים
31. מעולה + תוספות למתכון
אור ,   הרצליה   (20.11.05)
הוספתי בננה נוספת וקצת קינמון ויצא נהדר.
32. יצא מעולה + הצעות לשדרוג
שפית   (24.06.06)
הוספתי שליש כוס רוויון, מעט אגוז מוסקט וקינמון. העוגה יצאה רכה, לחה ומשגעת!! אני הייתי מוסיפה עוד שליש כוס סוכר כדי להפוך אותה לעוגה-עוגה, ולא סתם לחם מתקתק.
33. סוכרזית זה רעל
דניאל ,   ירושלים   (20.07.07)
אפשר להשתמש בסטיוויה, ממתיק טבעי
34. יצא מדהים עם כמה שיפורים....
טלי ,   ארה"ב   (21.02.08)
יצא מדהים וטעים עם כמה שיפורים: 1. חצי כוס סוכר חום במקום הלבן. 2.חצי כוס יוגורט. 3. קמח מלא וקמח שיבולת שועל במקום הקמח הלבן. 4.שמן קנולה במקום חמאה. 5.תבלינים ותמצית וניל. העוגה מדהימה שהיא יוצאת מהתנור אך מדהימה יותר יום למחרת...יוצאת עסיסית ורטובה
35. אם אין לחם, תאכלו עוגות!
shaked ,   looboo   (21.06.08)
36. לחם בננה
גל ,   רמת גן   (16.01.10)
מה המתקון ללחם בננה
37. סוכר חום, קמח מלא, ואגוזי ברזיל במקום פקאן
שחר   (16.12.10)
טעם בריא יותר, ואלטרנטיבה לאלרגים לפקאן/מלך.
תגובות קודמות
חזרה לכתבה