אוכל  טעם החיים
אווריריים, תפוחים ונמסים בפה - אמנות הקניידלך המושלמים
רותי קינן
פורסם: 04.04.06, 11:46
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 67 תגובות ב-65 דיונים
61. קניידלך במרק
תמי ,   דרום   (18.04.06)
לסנן את המרק. להרתיח ואז להכניס הקניידלך לבישול. המרק יישאר צלול ולא עכור
62. כופתאות לפסח
שרה צורי ,   מרכז   (29.03.07)
בשול של 10 דקות בהחלט לא מספיק.לפחות בין 20 ל 30 דקות.
63. אבקת אפיה לקדניילך
אורית ,   מרכז   (31.03.07)
אבקת אפיה היא לא חמץ בפס אשמח לקבל תשובה
64. קניידלך ללא לגוטן
נועם   (07.05.07)
אפשר לקנות תערובת לקניידלך ללא גלוטן בגלוטן פרי http://www.glutenfree.co.il/index.php?main=more_info&site_id=&product=191&lang=he&sesid=IGLD-80-230-218-1749inter9net9il51178550238&catID=99999
65. קניידלך מושלמים
רוית ,   דרום   (21.04.08)
פשוט מעולה,קצרתי מחמאות מבעלי,רק לא הוספתי אגוז מוסקט ויצא גם מעולה, נאלצתי להכין עוד פעם כי כבר נגמר
תגובות קודמות
חזרה לכתבה