|
31. תגובה ל30
גילי חיים , |
מרכז |
|
(20.09.06) |
מה זה צריך להיות למד מהישראלים לפי הבנתי עדיין לא החזירו את וואדי ערה והשף הניכבד ישראלי בדיוק כמוך אם לא יותר
|
|
|
|
|
33. עזרה בחיושב...תגובה ל-4
חצי מחולק ל-4 משמעותו ארבע שמיניות.
מומלץ 2 שוקיים ו-2 ירכיים
|
|
|
34. תודה על המתכון פשוט מעולה וטעים
|
|
|
35. עצת שיפור מאחד שמבשל על בסיס יומיומי!
אני נוהג להכין מקלובה, בשכבות!!!
: אורז- עוף- אורז- ירקות-אורז- עוף.
אני ממליץ להשתמש בשוקיים, כיוון שהם החלק העסיסי ביותר.
אני מרתיח את המים קודם בנפרד( 2 כוסות על 1 כוס אורז) ומתבל את המים בראס- אל - חנות : תערובת תבלינים טובה מאוד. תיבול המים, גורם להתפשטות המים באופן שווה, בין חלקי התבשיל.
השכבה הראשונה של האורז תיהפך לפריכה באם האש תהיה גבוהה, וככה יווצר קרום טעים לחדירה לתבשיל בצורה של הסיר.
נשמע מסובך אך זה לא!!
|
|
|
|
|
37. מקלובה-זה נישמע כמו איזה קללה עסיסית נכון?
בוא/י הנה ימקלוב/ה , |
אני אפרק אותך ימקלוב |
|
(21.09.06) |
|
|
|
38. מה עניין תחת לשחת - בתגובה ל- 21
shrakrak , |
צפון קרוב |
|
(21.09.06) |
לא בטוח שהכוונה בתגובות היא לתת שטח חינם לפרסום שלא נוגע כלל לנושא
|
|
|
יואש פה השאלה היא מתי בובו בונה טאבון
|
|
|
40. דני מקנדה- אולי כבר תפסיק עם התגובות
הארוכות שלך פה בערוץ באנגלית
למי יש כח לקרוא אותן???????????
קנה מקלדת עברית או מדבקות עברית
ותגיב בעברית
ובקיצור!!!
שנה טובה!
|
|
|
|
|
זה ממש ממש לא זה
שיבוא לקבל שיעור אצלי
http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/s/e/s/h/t/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200412311113488446/200601182248496919/P1141171.JPG
|
|
|
43. לעורכי האוכל: טעות במתכון
אלוהים , |
הוא בפרטים הקטנים |
|
(03.10.06) |
שימו לב שהמתכון בוידאו והמתכון שבארטיקל אינו אותו דבר, בהבדלים גדולים למדי.
|
|
|
נראה מהמם, תשלח מתכון בבקשה.
|
|
|
45. גיא רובננקו, תעשה לי ילד
בחמישייה הפותחת |
|
|
(05.10.06) |
|
|
|
46. לצפונית מהצפון
אורנה , |
ירושלים |
|
(07.10.06) |
ממתי אומרים תיבלון.מה את עולה חדשה?
המילה הנכונה היא תיבול.הגיע הזמן שתלמדו לדבר ולכתוב בעברית תקנית.
|
|
|
47. לדינה מעפולה
דלית , |
ירושלים |
|
(07.10.06) |
את כל כך דפוקה, בפרוש ציין כוס אורז אחת.מרחמת עלייך/
|
|
|
בקישור באתר שלי
http://www.softy.co.il/SystemUserWork.asp?UserID=749&WorkType=Story&UserType=System&Page=Stories&WorkID=5691
|
|
|
49. איפה יש במרכז מסעדה שמגישה מקלובה מומלצת?
|
|
|
What about the spices?! black pepper is not enought
|
|
|
51. שידרוג מתוך ניסיון ולימוד אצל הבדויים
יש להוסיף ענפי סלרי,אבקת מרק עוף,כורכום,הל טחון ,אגוז מוסקט,שיני שום מטוגנות,בצל מטוגן מעט,פטרוזיליה קצוצה בכמות נדיבה,גמבה אדומה-מטוגנת,קופסת שימורים קטנה של תירס. בתאבון לכולם!!!
|
|
|
52. זה מקלובה או מזרובה?
למה לא מפסיקים לקלל , |
פה? אללה יוסטור! |
|
(19.10.06) |
|
|
|
53. עזבו אותי באמא שלכם - אין כמו ממליגה!
|
|
|
54. ל - 21 - בטטה לעולם תישאר בטטה, וקישוא לעולם קישוא.
עד לירושלים בשביל זה , |
? אלברט פירות |
|
(19.10.06) |
|
|
|
פיני בחצר ופאשה, שתיהן בתל אביב, מגישים שם מקלובה פרגיות מצויינת.
|
|
|
56. תגובה ל 51
אחת שיודעת ומכינה |
|
|
(10.12.06) |
זה כבר לא מקלובה זה מרק ירקאות יבש
|
|
|
57. יצא לי מאוד מאכזב.....
יבש וטפל... אם לא רוצים ללמד איך עושים אין סיבה לתת מתכון מחופף ושגוי.
:(
|
|
|
ההוראות בסרטון לגמרי הפוכות להוראות במתכון.
די מעצבן.
|
|
|
59. מזעזע!!! איפה תפוחי האדמה?
|
|
|
60. אני ממליצה
חגית גבאי , |
חיפה |
|
(30.06.16) |
טעים מאד
| |