|
31. חבוש אכיל וטעים גם נא
יהירות פסקנות ובורות בקביעה כי חבוש טרי אינו אכיל.
החבוש לא רק אכיל אלא גם טעים אמנם יש לו מרקם עצי משהו (שמתמכרים אליו עם הזמן),אך הוא חמצמצ ארומטי ואכילתו כטרי נטולת תופעות לואי במערכת העכול
|
|
|
32. למה כל כך קשה למצוא "ריבת חבושים"? אני חולה על ריבות טבעיות
ולא מוצאת ריבת חבושים! האם מישהו שמע יודע באיזור ת"א היכן ניתן לרכוש מעדן זה?! רצוי ללא סוכר...
|
|
|
33. את גרעיני החבוש אפשר ליבש ולשמור לשיעול קשה
את הרענים מוצצים ויוצא חומר שעוזר לשעול ןמרכך מאד את הליחה בדוק ובטוח רק לבריאות
|
|
|
לדעתי המתכון כולל 1.2 ק"ג פרי ולא 0.6.
מעבר לכך, אתה תמיד יכול להגדיל את הכמויות ל פי 2 או 3.
כאשר מכינים קונפיטורה ניתן להגדיל את כמות הסוכר אפילו עד ליחס של 1:1 ואז, במידה והצנצנות מעוקרות ולא מכניסים (לאחר הבישול) שום דבר לצנצנת (ולא משתמשים בכפית מלוכלכת), הקונפיטורה יכולה להחזיק גם שנה ויותר.
בהצלחה...
|
|
|
35. למספר 32 קליאו - אני יכולה לספק לך ריבת חבושים בייתית
אם את מעוניינת, רישמי את המייל שלך כתגובה ואני אביא לך. יש לי קפה - מעדניה מחוץ לת"א אבל אני גרה בת"א.
|
|
|
36. ריבת חבושים הכי טעימה בעולם!
אמא שלי ז"ל הייתה מכינה ריבת חבושים הכי הכי טעימה בעולם! בדרך כלל היא הייתה מכינה אותה לפני יום הכיפורים ובמוצאי יום הכיפורים היינו טועמים ממנה וטעמה פשוט היה נפלא!! לצערי אמא שלי נפטרה לפני כמה שנים ולא הספקתי לרשום את המתכון אבל אני בטוח שישנם עוד המון טריפוליטאים אוריגינליים שמכינים את הריבה המדהימה והטיעמה הזו ואני אשמח מאד אם מישהו מהם ירשום פה את המתכון. הריבה צריכה להיות קצת קשה ולא נוזלית כזאת. אבל היא טעימה בטירוף!
|
|
|
37. לעיראקים שביננו-הכי טעים זה מעדן החבושים
ששכחתי את שמו אבל הוא דק,חתוך למעוינים ומצופה בקוקוס.
|
|
|
38. אביב, כנס לקישור המצורף. מתכונים טריפוליטאיים הכי שווים.
http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/19501056.doc
|
|
|
39. 37- איפה משיגים כזה מעדן?
חולה על עירקים , |
חולה על חבושים |
|
(19.12.07) |
וגם על עירקים חבושים אני חולה.
|
|
|
40. חבושים עתיקים ניתן למצוא
רוני , |
מרכזרוני רכז |
|
(25.09.12) |
בפתחלמצוא פתח תקווה הרחוב סלור יש חנות מיוחדת המייצרת ממתקים עיראקים באיכות מעולה כולל חבושים
| |