אוכל  פרוייקטים  אוכל תאילנדי
תאילנדי מוקפץ: מנות מוקפצות
גיא רובננקו
פורסם: 09.08.07, 08:18
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 35 תגובות ב-33 דיונים
31. בעניין הטיפ שפרסמתי על המסעדה של צביקה
יואלירון   (16.04.10)
שלום לכם. לפני כחודשיים שלחתי לכם טיפ שפורסם תחת הכותרת "המסעדה של צביקה". בהוראות הגעה שכתבתי הזכרתי את "מסעדת דניאלה". צביקה בעל "המסעדה של צביקה" יצר איתי קשר והביע מורת רוחו על ששרבבתי את שם המתחרים לתוך טיפ על המסעדה שלו. אני מצטער על עוגמת הנפש שנגרמה לצביקה ואני מבקש מכם בכל לשון של בקשה לתקן את הטיפ ובמקום "אז זה בערך 50 מטר אחרי מסעדת דניאלה (לא כשר ולא מומלץ)" לכתוב "אז זה בערך 200 מטר אחרי מקדונלד. בהזדמנות זו אבקש גם להוסיף לטיפ שלי את כתובת האתר של המסעדה שצביקה מסר לי. היא www.wizataste.com. תודה, יואלי
32. איפן קונים רוטב צדפותו גםרוטב דגים???
צדפההההההההההההההההה   (13.11.10)
33. איך "הורגים" מטבח מקורי
rina   (01.06.13)

איפה יש אוכל מוקפץ תאילנדי אמיתי כמו שהיה לפני שנים ולפני שישראלים הרגו לנו אותו והתחילו בכישרונם כי רב להכניס שינויים???

אני מתגעגעת נורא - לפני שנים רבות היתה מסעדת טייקאווי מקסימה בת"א בבן-יהודה פינת יפה-נוף עד שיום אחד הבעלים החליט לעשות אוכל בעצמו ושלח את הטבח התאילנדי הביתה.  המקום התחיל להתדרדר כי כבר לא היה אותו טעם טוב ובסוף לצער כל העומדים בתור המקום נסגר.

ככה זה כשישראלים חושבים שהם יותר טובים מהטבחים ומהמתכונים המקוריים! חבל!

תגובות קודמות
חזרה לכתבה