אוכל  טעם החיים
שלב אחרי שלב - כך תכינו אוזני המן בבית
יעל גרטי
פורסם: 01.03.07, 13:00
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 77 תגובות ב-71 דיונים
31. עשיתי את הבצק היום
נעמה ,   מה לעזאזל זה משנה   (02.03.07)
ולא עם חמאה - ויצא מעולה. ובמקום מיעלוי פרג מסובך - שמתי ריבת תאנים טובה וריבת תותים טובה ואפילו קוביות שוקולד בחלק 0 ויצא ממש טעים.
32. למה להכין או לקנות את הדבר המגעיל הזה ?! השתגעתם ?
(02.03.07)
33. טוב שלא נגמר החג!
יעקב ,   שומ   (02.03.07)
34. ל 15
גמד, מאותה הקהילה   (02.03.07)
אהבתי, טוב שיש אנשים כמוך בכל מתכון שיספו פלפל לכל עוגיה שבספו של דבר תמצא את עצמה בבית ספר לשוטרים הזויים.
35. הומור עשיר
האיש ,   הבית שלו   (02.03.07)
למערכת YNET נא לא למחוק תגובה זו משום שהיא נורא מצחיקה. דברים הרבה יותר מטופשים דווקא כן מתפרסמים. ממקורות יודעי דבר נמסר לנו על שביעות רצון כללית רבה מאוד מאוזני המן שהגברת יעל גרטי הכינה. אותם מקורות שביקשו להשאר בעילום שם הינם בעל נסיון רב באכילת אזני המן. אפילו נגסו פעם באוזנו של המן הרשע עצמו אבל הוא התנגד. וד"ש לגמד
36. עזבו אתכם, לכו לאתר של קרין גורן, מעולה ופשוט להכנה
א' ,   אי שם בבריטניה   (02.03.07)
37. ככה לא עושים בצק פריך!
הרואה הקטנה   (02.03.07)
אופן הכנת הבצק מעידה על חוסר מקצועיותו של המתכון. נוסף לכך, התמונה מראה עיגול בצק בעובי סנטימטר- חבל על הזמן- בשביל עובי כזה לא צריך לעבוד קשה. יש כאלה בשפע בכל מקום, כולל בשווקים.
38. ל-16 אם כל כך גרוע, תן עצה טובה
רותי ,   חדרה   (02.03.07)
משלך, לשם שינוי. נורא קל להשמיץ! חג שמח!
39. אם מצננים את האוזניים במקפיא חצי שעה
הומן טאשן   (02.03.07)
אפייה של 15 דקות על השעון לא תספיק, לא?
40. בתגובה ל- 1 - בהחלט כן אפשר שוקולד
אורני ,   י-ם   (02.03.07)
מריר. שילוב מנצח זה קצת ממרח תמרים בתוספת חצי קוביית שוקולד מריר.
41. כרגיל אצל יעל גרטי, כתבה נפלאה,
אורני ,   י-ם   (02.03.07)
משעשעת ומלאה בידע. כרגיל - גם המתכון מעולה. תודה רבה.
42. 16 את פשוט חרא של בנאדם
(02.03.07)
43. ל- 22 - בודאי
(02.03.07)
44. ל 39 - לא במקפיא- במקרר
ר   (03.03.07)
45. ל - 16 : כיף לך להטיל רפש?
מיכל   (03.03.07)
כך , בלי הסבר , בלי הנמקה - בלי להסביר את התובנות שיש לך לעומת הכותבת , בלי הערות ענייניות. רק הכפשה נטו. - זו לא הדרך לכתוב ביקורת .
46. ל-26 - קמח מלא
ililtr ,   tel-aviv   (03.03.07)
כן, החליפי כוס קמח לבן ב- 7/8 כוס קמח מלא (= כוס - 2 כפות קמח )
47. ל-32 - ומה על הנימוסים שלך????
ililtr ,   tel-aviv   (03.03.07)
על אוכל לא אומרים איכס. אנא, בעתיד שמור את המרחב הציבורי נקי מדברי הבלע שלך תודה
48. טוב, אז ככה, אני ניסיתי, יוצא מדהים אבל....
(03.03.07)
כשניסיתי לעבוד עם הבצק קר ולא "לשחק" איתו יותר מדי, הוא התפורר לגמרי ונסדק בקיפול, לכן לשתי אותו ו"חיממתי" אותו ואז שיטחתי והכנתי את האזניים וכאמור יצא מדהים!!
49. ל- 15 - את הפרג שמים במילוי, לא מסניפים....
שמוליק קיפוד   (04.03.07)
50. כתבה מעולה... אבל למה רק עכשיו?
אור   (04.03.07)
51. אפיתי ויצא מעולה תודה על המרשם
נינט ,   דרום כדור הארץ   (04.03.07)
52. יצא מדהים!!! אבל לקח את כל היום...
רחלי   (04.03.07)
הכנתי היום עם בני בן השנתיים וחצי את האזניים. עם כל הקירורים באמצע, הרידוד, המריחה, המילוי וכל שאר השלבים זה נמרח לנו על כל היום אבל היה כדאי - פשוט האזניים הכי טעימות שאכלתי. ודרך אגב - אחרי קירור של כשעה - אף אוזן מבין ה-35 לא נפתחה! אולי לקראת פורים הבא אפשר לקבל גם מתכונים למליות אחרות - שוקולד, חלבה, תמרים, ריבת חלב....
53. עכשיו הבנתי איך לשמור על אזני ההמן שלי שלמות. הקירור לפני
מ ,   מרכז   (04.03.07)
האפייה שומר על אזני ההמן. בדוק ! נפלא. חג שמח.
54. הערות למתכון
פנינה ,   חיפה   (06.03.07)
המתכון המדויק הוא 1/2 ק"ג קמח תופח יותר מיץ תפוזים ובנוסף מעט שמן קנולה והבצק יוצא חבלז.....
55. הכנתי לפי ההוראות ויצא נפלא ,הבצק מאוד טעים
אילנה   (06.03.07)
אולי קצת מתוק (עניין של טעם) לא נפתחו בכלל.פעם ראשונה שאני ניהנת מאוזני המן. הדפסתי ושמרתי לשנה הבאה.
56. למה לא יודעים לקבל ולפרגן?-מתוסכלים
(07.03.07)
לכל המבקרים החכמים שחוכמתם מוגבלת לאותו תחום של חוסר פירגון וקטנוניות, הנובע מחוסר רגישות ואמפטיה לכל דבר בחיים. מרחמת עליכם אתם סובלים!!
57. אפשר לקנות בצק פריך מוכן!!!
לונדון   (15.02.09)
מעניין אם ניתן להשיג בארץ, באנגליה יש בצק פריך/עלים/פילו מוכן (טרי - לא קפוא!) עושה את החיים הרבה יותר קלים!
58. המתכון מספר"עוגות לכל עת" והוא מעולה
אוסנת   (15.02.09)
59. תודה על המתכון והצעה למלית
אני ,   קנדה   (05.03.09)

קחו 20 גרם חמאה, אגוזי מלך כתושים, רבע כוס סוכר, כפית קינמון, כפית אבקת ג'ינג'ר, חצי כפית אגוז מוסקט. לערבב את הכל ולמלא...

מילוי ספייסי מיוחד ומדהים..

 

60. יעל, תודה. אני סומך עלייך.
גיל   (05.03.09)
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה