אוכל
טעם החיים
האקדמיה בשטח
בריאות ומהירות: עוגיות שיבולת שועל, פקאנים וחמוציות
רון (שפאץ) כהן
פורסם: 09.01.08, 11:37
תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 41 תגובות ב-41 דיונים
31. עוגיות בריאות
sofia ,
jerusalem
(13.01.08)
אני לא יכולה חמה או מרגרינה , אפשר שמן קנולה? כמה?
תגובה חדשה
32. אפשר להוסיף... מפתיע וטעים!!
אופה להנאתי
(13.01.08)
במקום 80 גרם מהחמאה השתמשתי בשמן קנולה.. והוספתי בננה בשלה מאוד ורכה! העוגיות יצאו רכות וטעימות עם ארומה של בננה! מומלץ ביותר!!
תגובה חדשה
33. בכמה שמן השתמשת במקום 80 גרם חמאה?
צפונית
(13.01.08)
תגובה חדשה
34. מנסיון
חבצלת ,
מרכז
(13.01.08)
השתמשתי בשמן קנולה ובחמוציות קפואות ללא גרעינים. לעילא ולעילא!
תגובה חדשה
35. במקום 80 גרם חמאה
הנה...
(13.01.08)
חצי כוס שמן (פחות שומן טרנס....) בהצלחה!
תגובה חדשה
36. להלן לינק לאתר של קרין גורן, עם הגרסה שלה לעוגיות.
(13.01.08)
http://www.carine.co.il/recipe.asp?newsid=65 הכנתי ויצאו מעולות!!! ווו הגיטרה לא נהרס.
תגובה חדשה
37. הקצפה שומנית- ממש לא כדאי להחליף לשמן
קונדיטורית
(13.01.08)
ומי שהחליף וחושב שיצא לו טוב שיהיה לו בכיף, אבל כך לא אמור להיות המוצר הסופי.
תגובה חדשה
38. לא בריא לחלוטין!!!
רותם ,
השרון
(16.01.08)
בעוגיות בריאות, לפחות לחוצפנים שטוענים ש-180 גרם חמאה ו-2 כוסות סוכר זה בריא, ניתן להחליף את זה גם בטחינה נוזלית ומולסה (שאפשר גם לשים ממנה פחות וזה יוצא מתוק באותה המידה). אם זה יוצא "כבד" מדי ניתן להוסיף 3 כפות שמן קנולה. בהצלחה.
תגובה חדשה
39. למה לא כותבים איך זה יצא
איריס ,
חיפה
(19.03.09)
ניסיתי ויצא נהדר טעים מאוד
תודה רבה על המתכון המעולה
תגובה חדשה
40. תזונה בריאה? אין חיה כזאת!
אריאלה
(15.12.10)
תגובה חדשה
41. עוגיות חמאה עם שיבולת וחמוציות
(06.10.12)
חמאה יותר טובה ממרגנה
תגובה חדשה
תגובות קודמות
חזרה לכתבה