לאשה  מגזין שף  קינוחים
מוס שוקולד לבן ופטל בחמש דקות
איילת הירשמן
פורסם: 18.02.08, 10:02
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 53 תגובות ב-51 דיונים
1. שוקולד מריר
שוקולד אמיתי   (18.02.08)
אפשר שוקולד מריר באותה מתכונת?
2. עוד כמה מתכונים:
שושנה חדד ,   עומר   (18.02.08)
http://www.rapidshare-free.co.nr
3. תמ-בל
רגיש וספונטני   (18.02.08)
מצטער ממי.. קראתי שוב את ההודעה אבל עם חיוך.. ויצאתי קצת טמבל אולי... נשיקות.. מקדיש לך את הקינוח.. !!
4. מאוד טעים
אמנון ריעני   (18.02.08)
5. מישהו יודע מה זה - "נשיקות" מרנג מוכנות???
ליאור ,   י-ם   (18.02.08)
6. נראה פשוט ונהדר ביותר! האם יהיה טעים גם ללא הפטל או משהו
צפרירון   (18.02.08)
אחר, כמו תותים שיש בעונה?
7. שמתם לב שכל מתכון מתחיל ב- "תמיד יש לי בבית..."?
השף המתכופף   (18.02.08)
8. לפטל הקפוא יש טעם מר
עדיף תותים טריים   (18.02.08)
9. רעיון נפלא !אין כמו שוקולד לא חשוב מאיזה עדה
רחל ,   תל אביב   (18.02.08)
לבן,מריר,חלב, לא חשוב העיקר שוקולד ושמנת ובכל תוספת של פרי מצויין וטעים !!! תודה על הרעיון וההגשה . הנשיקות -רעיון מושלם!!!
10. 7 איזה נודניק - לא המתכון הזה ולא מתכון אחר מתחילים בכך
רננה ,   פתח תקווה   (18.02.08)
די כבר לנג'ס, אנשים!
11. 5 - אלו עוגיות מרנג קטנות שמוכרים בכל מכולת וקונדיטוריה
שונה   (18.02.08)
12. 8 - נכון מאוד. ולכן זה המדור הכי מקסים ופרקטי שיש!
מכורה ,   לאיילת   (18.02.08)
13. סלח לי 7 התכוונתי להגיב ל-8....
מכורה ,   לאיילת   (18.02.08)
14. אין דבר כזה שוקולד לבן-האמיתי מריר
VINI   (18.02.08)
15. 5- את/ה לא יודע/ת מה זה "נשיקות"? :-/
יהודית   (18.02.08)
זה ה"עוגיות" האלה שעשויות ממרנג (קציפת ביצה אפויה)... חלקן לבנות, חלקן בצבע ורוד בהיר, לפעמים עם סוכריות צבעוניות מלמעלה. נמס בפה...
16. אחלה רעיון נראה גם מקסים להגשה
דן   (18.02.08)
17. מתכון מדהים שוקולד לבן מנצח !!! תמיד!!!
(18.02.08)
כל הכבוד !!! עוד מתוכנים עם שוקולד לבן
18. מחכה שמישהו יניב/יכין לי את הקינוח..
תמ נון   (18.02.08)
נשיקות זה ממש טעים...אם הם לא יבשות..
19. נשיקות מרנג מוכנות
שוש ,   ירושלים   (18.02.08)
מוכרים את זה בסופרים באריזות או בודדים בצבעים שונים
20. וכמה קלוריות יש בכל מנה? מחדל אמיתי!!!
לוליטה   (19.02.08)
מדברים על מניעת זיהום אויר, תנו לחיות לחיות ועוד ועוד ועוד. ובלי בושה הדבבות פה מתלהבות מפצצת קלוריות. מענין כמה שוקלות המגיבות נמתלהבות פה (:
21. איילת נשיקה!את נראית מדהים:)
אורן   (18.02.08)
22. לשושנה מתגובה2
רונית ,   תל אביב   (18.02.08)
איך מורידים מהאתר? מה צריך להקליד שם?
23. ל-1, למה לא? תתפרע/י
מגיבה ללא הפסקה ,   תל אביב   (19.02.08)
שוקולד מריר, חלב, לבן, נוטלה, עם פקאן סיני במקום הנשיקות, ריבת חלב, תפוזים, תותים או מלון במקום הפטל וכו' וכו'. הכל תלוי במה שיש בבית ובקצת יצירתיות. דרך אגב, מהסיבה הזו, אני לא אוהבת מתכונים. יותר נחמד לחדש בכל פעם.
24. בדיחה
(19.02.08)
צריך להתחיל להכין את זה 3 שעות לפני שהאורחים מגיעים. 5 דקות אלק.
25. תפסיקו לצנזר תגובות לא מפרגנות
יעל   (19.02.08)
כאן לא אירן!
26. איילת יצא לי מעולה, האורחים התרשמו והאמת גם אני
רוית   (19.02.08)
כל הכבוד, לך, המשיכי כך.
27. יצא טעים, ולא הוספתי פטל, עשיתי רק המוס. שווה
גון ,   הוד השרון   (19.02.08)
28. איילת! אפשר כל שבוע מתכון קל (כמו המוס והמרק הקודם?)
סיגלית ,   ירושלים   (19.02.08)
שניהם היו אצלנו בבית הצלחה גדולה. יש מתכונים שאת נותנת ברמת קושי יותר גבוהה, ואז זה קצת מלחיץ למאותגרת מטבח כמוני.
29. מצטרף ל-28, בבקשה אל תפרסמי בשבוע הבא משהו מסובך.
חן   (19.02.08)
קל זה הכי טוב, ותמיד מצליח לנו.
30. משהו פה לא בסדר...
אלנצ'קה ,   מהחדר עם ה"וילון"   (19.02.08)
...כל שבוע אני צופה בוידאו של איילת ונראה שתמיד היא מכינה משהו "ברגע האחרון" כי האורחים מפתיעים אותה. לדעתי היא צריכה להיות יותר אסרטיבית ולהסביר להם שיתקשרו לפני שהם באים,הם עושים ממנה צחוק.זה לא חברים זה.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה