אוכל  טעם החיים  לבשל עם יעל
פסח מתוק: ארבע עוגות כשרות לפסח
יעל גרטי
פורסם: 10.04.08, 09:17
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 121 תגובות ב-106 דיונים
61. for 49
Ravit ,   Los Angeles   (11.04.08)
This is the easiest cake ever and the best.........for Passover, Ravit
62. תיקונים ושיפורים לעוגת מוס השוקולד
picook ,   אי קטן בים   (11.04.08)
1. להשתמש ב 400 גרם שוקולד מריר. 2. ניתן להמיס את אבקת הקפה ב6-7 כפות מים רותחים, להוסיף לשוקולד ולהמיס את השוקולד על סיר "בן-מארי" (סיר עם מים עד ל1/3 גובה ועליו קערת מתכת או סיר נוסף עם השוקולד בתוכו). 3. יש לאפות בחום 170-180 מעלות 30 דקות !!! 4. המוס צריך להיות במקרר לפחות 3 שעות לפני שמצפים איתו את העוגה. 5. אין צורך להכניס למקפיא, יוצא מצויין גם אם העוגה נשמרת במקרר. 6. העוגה מחזיקה גג 3-4 ימים בגלל הביצים החיות שבמוס. בהצלחה וחג שמח. אמיר
63. תודה - בבקשה עוד מתכונים לחולי צליאק.
אמא של צליאקון   (11.04.08)
64. מחפשת מתכון לעוגת מצות
שרון ,   ת"א   (12.04.08)
אשמח לקבל מרשם לעוגת מצות עם שוקולד זו העוגה האולטמטיבית והטעימה ביותר. תודה
65. פתרון פשוט לסוכרתיים
(11.04.08)
ניתן להמיר את הסוכרים במתכון לתחליף סוכר כגון :כמו סוכר יחס של 1/1 במתכוני השוקולד ניתן להשתמש בשוקולד דייאבטי
66. תגובה ל - 40
אהובה   (12.04.08)
תודה רבה לאופה הצפונית על המתכון הקל והדיאטטי (יחסית למתכונים שבעתבה)
67. 64, הנה מתכון שפורסם לא מזמן
(12.04.08)
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3529567,00.html
68. עוגות לחולי סכרת
ester   (12.04.08)
האם יש למישהוא מתכון קל וכשר לפסח לחולי סכרת..תודה וחג שמח
69. הטארט פיננסייה סגרסה הלא כשל"פ
רינת ,   ירושלים   (12.04.08)
שלום אני רוצה להכין את הטארט ליום הולדת החל בשבוע הבא (לפני פסח). האם יש למישהו את הגירסא הלא כשרה לפסח? תודה
70. אין משהו קצר יותר ופשוט. מחפשת פחות מאמץ .
אביבה   (12.04.08)
71. איפה איפה איפה איפה
לא סוכר ולא בשר ,   הי שם   (12.04.08)
איפה העוגה גרטי??
72. לתת כבוד
מלכה ,   מרכז   (14.04.08)
המתכן כביכול של שמו ניתן בתכנית המיתולוגית של רבקה מיכאלי ע"י רות סירקיס לפני כ-40 שנה. מופיע בספרה הראשון של רות סירקיס.
73. גנאש-דחוף
(19.04.08)
לאחר ערבוב השמנת עם ריבת חלב צריך להקציף את הגנאש לקצפת או שזה נשאר ככה??
74. אני ממליצה בחום על הפאדג'
עוגות ,   מעולות בטירוף   (18.04.08)
יצא לי טעים מאוד. המון תודה לך יעל גרטי וחג שמח!
75. ל73 - אין צורך להקציף- נשאר ככה
יעל גרטי   (19.04.08)
76. אתר עם מתכונים לצליאקים- לא מדהים אבל התחלה טובה
יואב ,   מודיעין   (28.04.08)
http://www.ngluten.co.il אין גלוטן
77. האם קורנפלור כשר לפסח?
מאיה   (19.02.09)
78. יעל - שאלה
סימסימ   (27.03.09)

על מנת לשמור על הפירות יפים ושלא יתייבשו אפשר לשים מעליהם נאפג' כמו בטארט?

 

תודה

79. המרת משקל הדובדבנים לכוס
לי   (06.04.09)
כמה זה 100 גרם דובדבנים במידה של כוס?
תודה
80. מצטרפת להמלצה
מלי   (08.04.09)
עוגת הפאג מצויינת
81. לקחתי את הסיכון - והכנתי את הטורט קוקוס וריבת חלב
עידו ,   שוהם   (08.04.09)

יצא טעים מאוד

שילוב פשוט מנצח!! אני ממליץ!

82. באמת תודה לך...
מיקי ,   תל אביב   (09.04.09)
כשמוסיפים ברנדי לשוקולד טהור, הוא מתקשה, ולא משנה כמה מהר מערבבים! המתכון הזה חירב לי 6 חבילות שוקולד עד שהתברר שזה פשוט בלתי אפשרי.
83. הכנתי 3 מתוך 4
אציק ,   חולון   (09.04.09)
הכנתי 3 מתוך ה-4. (לא הכנתי את המרשימה, "טארט פיננסייה עם קרם פטיסייר ופירות טריים")

דירוג לפי סדר המחמאות:
במקום הראשון: טורט קוקוס וגנאש ריבת חלב
במקום השני: עוגת פאדג' שוקולד ודובדבנים
במקום השלישי: עוגת מוס שוקולד

כל העוגות *מצוינות* וטרם מצאתי עוגות ברמה הזאת בספר בישול
84. חליתי בסלמונלה ואני עדיין ממשיכה לאכול
ירושלמית   (10.04.09)
מה צריך כל החיים להפסיק לאכול ביצים לא מבושלות בגלל שאולי נחלה בסלמונלה???זה סיוט אבל עוברים את זה...
85. עוגת הקוקוס עם ריבת חלב שבתה את ליבי אבל...
maia   (17.03.10)
11 ביצים פלוס...... כאילו מה???? אפשר ישר להתחבר לכדורים להורדת קולסטרול..... מה זה צריך להיות?????? אפשר להוריד את כמות הביצים באחריות..... ההגזמה הפראית הזו האם זו פרסומת מוסבית ללול של איזה....
86. המסעירה!! מקצפים חלמון עם סוכר?
בכר חיים ,   מרכז   (26.03.10)
87. הדפסת מתכונים
אנגל שרה ,   גרמניה   (31.03.10)

שאלה לי לYNET

האם יש אפשרות להדפיס אך ורק את המתכונים בלי הכתבה? ואם כן אז איך עושים זאת?

בתודה על כל תשובה אפשרית

שרה אנגל

ולאייל מגבעתיים

חלבונים של ביצה - יעני הלבן - יוצא טפוח, מבריק וסמיך יותר כשמוסיפים לחלבונים הלא מוקצפים ולפני ההקצפה כפית מים קרים מאוד ובסוף ההקצפה כמה טיפות מיץ לימון טרי. אז הקערה יכולה בהחלט להיות קצת לחה. לא קורה כלום, להיפך.

בברכה שרה אנגל

88. הכנתי את המסעירה
פיצי   (10.04.10)
והיא פשוט מעולה !!! שוקולדית בטירוף ונטרפה כל כך מהר ...ממליצה להכפיל את הכמויות...עוגה אחת לא מספיקה ! ואגב אני עשיתי אותה ללא מיקסר , מטרפה ידנית צ'יק צ'ק...יצא מעולה
89. טורט קוקוס
דנדוש ,   דרום   (19.04.10)
באמת מוגזם הכמות של הבצים חחח צריך לאכול חתיחה ודייי
90. עוגת פאדג' שוקולד
אביגיל בר ,   מושב רגבה   (08.05.10)
ניסיתי את העוגת שוקולד פאדג', אבל ללא בדובדבנים, והיתה לה כזו הצלחה בקרב משפחתי, שאני עושה אותה גם בימים רגילים, ולא רק לפסח.תודה רבה.
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה