|
91. וואו...הכנתי ויצא ממש מעולה !
|
|
|
|
|
93. אותו הדבר רק חום מלא ואורגני!
את החמאה להפוך לשמן קנולה אורגני,את הביצים לאורגניות,את הקמח למלא ,את הסוכר לחום ואת החלב לחלב סויה טיבעי\וניל.שנים של עשייה לפי הנל והילדים או המבוגרים הרבים שאכלו תמיד פירגנו .שווה להשקיע באוכל מזין ובריא יותר!
|
|
|
94. הפנקייק הכי אורירי ותפוח - ב'אגדיר' מסעדה להמבורגרים
|
|
|
95. אני הוספתי לבלילה קמצוץ שמרים ויצא מדהים!
|
|
|
מושלם לראות תמונות כאלו בבוקר
וואי וואי וואי אני עכשיו הולכת לעשות לי תזכורת לקניית מצרכים לעשות היום פנקייק!!!
אני מזילה פה ריר!!!
כתמיד את מתוקה אמיתית גברת גרטי היקרה.
|
|
|
98. יעלי - רימית קצת עם הכוכבים...וכל הכבוד לצלם
חנגלית , |
השרון |
|
(11.01.09) |
רואים שהפינקקים בצורת הכוכבים נחתכו אחרי האפיה ולא נאפו בתבנית הכוכבים שמומלצת בכתבה.
הצלם אסף אמברם עשה עבודה נהדרת!
הכתבה לא משאירה אף אחד אדיש..כולה פיינקקים ויש כבר כמעט 100 תגובות...
|
|
|
99. וואווו חייבת לנסות ניראה מגרה מאוד
ומשמין חחחחח
|
|
|
100. למס 4 - את לא מבינה דבר וחצי דבר. איפה גורם מתפיח?!
אין לך אבקת אפייה או שום דבר אחר בפנקייק. ללא גורם התפחה זה פשוט *לא* פנקייקס אלא קרפים ותו לא!
אז באמת, המתכון שלך מיותר!
|
|
|
101. הכנתי את הפנקייקים. מסקנות -
חובבת פנקייקים. |
|
|
(11.01.09) |
לדעתי, הפנקייק של רות סירקיס, מהספר-
'מהמטבח בהנאה', הרבה יותר מוצלחים !!!!
(1 כוס קמח + 2 כפיות א.א. , 2 כפות סוכר,
2 ביצים, 11/4 כוסות חלב, 2 כפות שמן, תמצית וניל.
לערבב החומרים היבשים יחד (לנפות הקמח), לערבב החומרים הרטובים יחד. לאחד התערובות.
למזוג מנות מדודות למחבת חמה ומשומנת.
בתאבון!!! ).
|
|
|
102. במקום חמאה אפשר להשתמש בשמן קוקוס
במקום חמאה אפשר להשתמש בשמן קוקוס
איכותי
יותר טעים יותר בריא
|
|
|
103. טעות במתכון
רונית בירמן , |
מרכז |
|
(11.01.09) |
כמות הסודה לשתיה נשמטה מהמתכון של הפנקייק האם אפשר להשלים
|
|
|
104. אפשר ורצוי להכין מקמח שעורה וקמח שיפון..
הפנקייקים יוצאים יותר טעימים ויותר רכים ואווריריים ואין מה לדבר הרבה יותר בריא. כמובן אפשר לשלב סוגי קמחים ולקבל מרקמים וטעמים מעניינים נוספים. בתיאבון!
|
|
|
105. 103- אין סודה לשתייה במתכון ולא אמורה להיות
אין טעות במתכון |
|
|
(11.01.09) |
כיוון שיש אבקת אפיייה
|
|
|
106. פשוט הולכים לביאטריס
פשוט הולכים לביאטריס בקינג גורג וקונים את התערובת ההולנדית המוכנה שלה שאין שניה לה בעולם....
טוב חוץ מאשר באמסטרדם...
http://www.beatrice.nl/
|
|
|
107. לא ראיתי סודה לשתיה במתכון...
לא ראיתי סודה לשתיה , |
לא ראיתי סודה לשתיה |
|
(11.01.09) |
שימו לב: "....אורן גירון ("עושים בישול") סבור שיש לנפות יחד את הקמח, אבקת האפייה ואבקת הסודה לשתייה", לא ראיתי סודה לשתיה במתכון...
|
|
|
108. יעל, תודה רבה, כתבה נפלאה.
|
|
|
במתכון פנקייק יש או אבקת אפייה או סודה לשתייה
אין צורך בשניהם
אז תרגיעו..
|
|
|
אני לא רוצה להשתחצן אבל יצא לי לטעום מהפנקייקים המעולים שהשף אריק בן עמי מכין אומנם זה היה לפניי זמן רב אבל הטעם עדיין נשאר כמו זיכרון טוב.הלוואי עלינו חובבי "המתוק" שיהיה ניתן להשיג עוד מתכונים מהשף האמין והמוכשר.אחלה כתבה מצפה לעוד.....
ולשף....איפה ניתן להשיג עוד מתכונים שלך?
|
|
|
|
|
112. טיפ קטן לאלו שאין להם זמן לחכות חצי שעה
טלי , |
הצפון הרחוק |
|
(12.01.09) |
פשוט מאוד להקציץ את החלבונים בנפרד ליצירת קצף יציב והטמעתו בתערובת כולה (נוזלים ויבשים יחד). פשוט וקל ויוצאים פנקייק גבוהים שחבל על הזמן ואווריריים
בתיאבון
|
|
|
113. ל84- תוסיפי למתכון 1-כפית שמרים לתת לבצק לנוח והתוצאה נפלאה
|
|
|
114. במקום חלב הוספתי אבקת חלב התוצאה מוצלחת יותר
|
|
|
115. ל 1 תרווד זה מצקת -
ofirik , |
נס ציונה |
|
(12.01.09) |
תבדוק במילון
|
|
|
שף קונדיטור אריק בן עמי :בעל מדליית כסף מאולימפיאדת השפים האחרונה שיתקיימה בגרמניה !
מה הפלא ???
|
|
|
117. אריק בן עמי
מעריצה , |
תל אביב |
|
(18.01.09) |
תגובה ל 116
מי שמכיר את אריק בן עמי יודע כמה הוא מוכשר. הבחור פשוט תותח במקצוע אבל מאד מאד צנוע. כל הכבוד נשמח לקבל עוד מתכונים.
|
|
|
יש הרבה אפשרויות לסבך עינינים ולכן המתכון הפשוט קל נוח וטעים
גבי
|
|
|
119. שבת בבוקר רק בבית כנסת, אין עליו!!
|
|
|
120. כמה מלל על פנקייק מסכן...
| |