|
31. לפי התגובות עד כה, אפשר לדעת מיהם הטוקבקיסטים ומהיכן.
במתכון כאן באמת שאין סוכר, אבל זהו פופוליזם, מכוון שצריך להוסיף סוכר.
לא רשמו זאת בגלל טוקבקיסטים קטנים ,טיפשים ומלאי ריגשי נחיתות.
אפשר להציא אותם מהמעברה(שבה היו סביהם והוריהם) אבל כנראה שלא את המעברה מהם.
|
|
|
אני מעדות המזרח ואוהבת מאד גפילטע פיש
כבר שנים שבערב פסח סבתי התימניה מפנקת אותנו בגפילטע מדהים!!!
|
|
|
בכל בית פולני שאכלתי, הגפילטע לא מתוק.
לעומת זאת אצל הרומנים (חמותי) אוכלים גפילטע מתוק מאוד.
|
|
|
34. תמניה שאוהבת גפיל דפיש
|
|
|
35. של אמא שלי יותר טעים....
איך אפשר בלי סוכר??? אין לזה טעם.
מעדן אדיר, כל צרי האופק שלא מוכנים לטעום מפסידים......
|
|
|
36. עוד טיפים
חנה הפולניה , |
תל-אביב צפון |
|
(31.03.09) |
אמי, מאוקראינה, לא הכינה את הדגים מתוקים, אלא הוסיפה פלפל שחור גרוס לציר ןעןד טיפ חשוב שאני פתחתי להוסיף לציר חצי כוס יין לבן יבש פשוט (סגל ממולץ) מנטרל את הריח ומוסיף טעם.
חג שמח וכשר
|
|
|
37. געפילטע פיש ללא סוכר יוצא תפל להחריד.למי שאוהב געפילטע בלבד
|
|
|
38. תודה לאמא המקסימה של פיליס! אני מתה על גפילטעפיש.
|
|
|
39. לצערי, הוריי גרים בחו"ל ועוד יותר לצערי, חמותי מרוקאית
שהן לא רק מכשפות אלא גם מבשלות את האוכל הכי לא בריא והכי מגעיל.
|
|
|
|
|
41. סבתא גלזר תודה אישה יקרה ומתוקה
שתזכי לחיים ארוכים וטובים עם היכולת להכין ולפנק את כל המשפחה במאכלים טעימים.
אפשר לקבל גם מתכון לצימעאס וקומפוט פולני אורגינאל?
|
|
|
42. בעדה שלנו נהוג להכין גפילטע שרימפס
המתכון דומה למדי אלא שמחליפים חצי מכמות הדג בשרימפס ובמקום חזרת מגישים עם ווסאבי
|
|
|
43. מה עם החריין?
שלום , |
New York |
|
(31.03.09) |
|
|
|
44. סבתא גלזר-ישר כח והרבה בריאות
כל כך מרגש אותי העניין שסבתא גלזר נרתמת לתת לנו עצות וטיפים להכנת קציצות דגים,כל הכבוד! והרבה בריאות...
אני מבית מרוקאי,שאוכלים הרבה סוגי דגים וביצי דגים בכל הסגנונות,ומאוד אוהבת
גפילטע פיש-זה שונה בטעם ובטיבול מדג בסגנון מרוקאי,אבל,כן גם למתכון המושקע של סבתא גלזר יהיה מקום בשולחן החג שלנו.....
אז... תודה רבה וחג שמח לסבתא ופיליפ גלזר ולכל עם ישראל...
|
|
|
45. ויי זמיר! גפילטע איכס! דג מתוק..מה זה הדבר הזה?!
הצילו , |
גפילטע פיכח |
|
(31.03.09) |
בא לי להקיא!
|
|
|
46. gefilte fish
debby , |
new-york |
|
(31.03.09) |
shame to all of those who talke of this old lady fish debby new-york
|
|
|
כמה מן רצוי לבשל את הקציצות בתוך הרוטב
?????????????????????????
תודה
|
|
|
48. why arab is always the best??
donna , |
Cesarea |
|
(31.03.09) |
arab music arab looks arab food
and.... everything that comes from europe is always bad bad music bas looks bad food
STOP IT who was talking about mizrachi ashkenazi who was talking about french japanese or italian food...
tembel ata motsi shem ra la mizrachiim...
maspik
|
|
|
49. אם ניסית להיות מקורי - לא יצא לך
מה שיצא לך היטב זה להראות את טיפשותך ואת צרות העין שלך במלוא הדרן.
|
|
|
50. ולי בא להקיא מהדג שלכם
שאין לו בכלל טעם של דג, כי חוץ מפלפל חריף אין בו מרכיבים בכלל.
|
|
|
51. סבתא, תלמדי לעשות אנג'רה
|
|
|
52. משתתפת בכל מי שנאלץ לעבור את עינוי הגפיטע פיש
|
|
|
|
|
54. זהו!הרסתם לי את התאבון לשבוע! למה להרוס דג טוב?!
אין לכם לב?!
|
|
|
55. היפנים טוענים (בצדק) שקרפיון דג בלתי אכיל
הגמד הירוק , |
דבלין, אירלנד |
|
(31.03.09) |
אני מאוד אוהב גפילטע פיש, רק לא עם קרפיון!!!!
|
|
|
56. תודה לפיליס ולאמא שלה מפריז! שיחקתן אותה. יש לי שאלה:
מה אם הדייג פה לא מוכן לטחון ללא העצמות, יש דרך להוציא אותן אח"כ?
|
|
|
57. רק פרימיטיבים משמיצים כךאוכל של עדה אחרת....
חסר לנו כבוד אחד לשני. פשוט שינאת חינם. בושה!
|
|
|
58. פינה קבועה לאמא של פיליס גלזר!
היא ממש סבתא מתוקה. והגפילטה טיפש.
|
|
|
ללא סוכר זה לא זה... אני שמה במקום קמח מצה שקדים טחונים...יוצא נפלא
|
|
|
אמא שלי הייתה מוסיפה פטרוזיליה לציר המרק פרוסות גזר עבות ופרוסות תפוחי אדמה,פלפל שחור ,בצל, שום ומלח וזהו
| |