אוכל  טעם החיים  מתכון לבריאות
פיליס גלזר מגישה: גפילטע פיש משפחתי
אלעד רובינשטיין
פורסם: 31.03.09, 13:49
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 125 תגובות ב-92 דיונים
31. לפי התגובות עד כה, אפשר לדעת מיהם הטוקבקיסטים ומהיכן.
גוטמן   (31.03.09)

במתכון כאן באמת שאין סוכר, אבל זהו פופוליזם, מכוון שצריך להוסיף סוכר.

לא רשמו זאת בגלל טוקבקיסטים קטנים ,טיפשים ומלאי ריגשי נחיתות.

אפשר להציא אותם מהמעברה(שבה היו סביהם והוריהם) אבל כנראה שלא את המעברה מהם.

32. לא רק אזכנזים!!!
יעלי   (31.03.09)

אני מעדות המזרח ואוהבת מאד גפילטע פיש

כבר שנים שבערב פסח סבתי התימניה מפנקת אותנו בגפילטע מדהים!!!

33. דג פולני-לא מתוק
אורית ,   יבנה   (31.03.09)

בכל בית פולני שאכלתי, הגפילטע לא מתוק.

 

לעומת זאת אצל הרומנים (חמותי) אוכלים גפילטע מתוק מאוד.

34. תמניה שאוהבת גפיל דפיש
מאירה   (31.03.09)
35. של אמא שלי יותר טעים....
איקה ,   צפון   (31.03.09)

איך אפשר בלי סוכר??? אין לזה טעם.

מעדן אדיר, כל צרי האופק שלא מוכנים לטעום מפסידים......

 

 

36. עוד טיפים
חנה הפולניה ,   תל-אביב צפון   (31.03.09)

אמי, מאוקראינה, לא הכינה את הדגים מתוקים, אלא  הוסיפה פלפל שחור גרוס לציר ןעןד טיפ חשוב שאני פתחתי להוסיף לציר חצי כוס יין לבן יבש פשוט (סגל ממולץ) מנטרל את הריח ומוסיף טעם.

חג שמח וכשר

37. געפילטע פיש ללא סוכר יוצא תפל להחריד.למי שאוהב געפילטע בלבד
א ,   מרכז   (31.03.09)
38. תודה לאמא המקסימה של פיליס! אני מתה על גפילטעפיש.
madame bovary   (31.03.09)
39. לצערי, הוריי גרים בחו"ל ועוד יותר לצערי, חמותי מרוקאית
שירה   (31.03.09)
שהן לא רק מכשפות אלא גם מבשלות את האוכל הכי לא בריא והכי מגעיל.
40. אתה סתום
חנה   (31.03.09)
41. סבתא גלזר תודה אישה יקרה ומתוקה
חנה   (31.03.09)

שתזכי לחיים ארוכים וטובים עם היכולת להכין ולפנק את כל המשפחה במאכלים טעימים.

אפשר לקבל גם מתכון לצימעאס וקומפוט פולני אורגינאל?

42. בעדה שלנו נהוג להכין גפילטע שרימפס
דני צוקהארה   (31.03.09)
המתכון דומה למדי אלא שמחליפים חצי מכמות הדג בשרימפס ובמקום חזרת מגישים עם ווסאבי
43. מה עם החריין?
שלום ,   New York   (31.03.09)
44. סבתא גלזר-ישר כח והרבה בריאות
תמר ,   רעות   (31.03.09)

כל כך מרגש אותי העניין שסבתא גלזר נרתמת לתת לנו עצות וטיפים להכנת קציצות דגים,כל הכבוד! והרבה בריאות...

 

אני מבית מרוקאי,שאוכלים הרבה סוגי דגים וביצי דגים בכל הסגנונות,ומאוד אוהבת

גפילטע פיש-זה שונה בטעם ובטיבול מדג בסגנון מרוקאי,אבל,כן גם למתכון המושקע של סבתא גלזר יהיה מקום בשולחן החג שלנו.....

 

אז... תודה רבה וחג שמח לסבתא ופיליפ גלזר ולכל עם ישראל...

45. ויי זמיר! גפילטע איכס! דג מתוק..מה זה הדבר הזה?!
הצילו ,   גפילטע פיכח   (31.03.09)
בא לי להקיא!
46. gefilte fish
debby ,   new-york   (31.03.09)
shame to all of those who talke of this old lady fish    debby new-york
47. זמן הכנת הדגים
אישה   (31.03.09)

כמה מן רצוי לבשל את הקציצות בתוך הרוטב

?????????????????????????

 

תודה

48. why arab is always the best??
donna ,   Cesarea   (31.03.09)
arab music
arab looks
arab food


and....
everything that comes from europe is always bad
bad music
bas looks
bad food

STOP IT
who was talking about mizrachi ashkenazi
who was talking about french japanese or italian food...

tembel ata motsi shem ra la mizrachiim...

maspik


49. אם ניסית להיות מקורי - לא יצא לך
אלכס   (31.03.09)
מה שיצא לך היטב זה להראות את טיפשותך ואת צרות העין שלך במלוא הדרן.
50. ולי בא להקיא מהדג שלכם
אלכס ,   הצפון   (31.03.09)
שאין לו בכלל טעם של דג, כי חוץ מפלפל חריף אין בו מרכיבים בכלל.
51. סבתא, תלמדי לעשות אנג'רה
פרופסר   (31.03.09)
52. משתתפת בכל מי שנאלץ לעבור את עינוי הגפיטע פיש
פרופסר   (31.03.09)
53. התגעגנו לגזענים
(31.03.09)
54. זהו!הרסתם לי את התאבון לשבוע! למה להרוס דג טוב?!
בלתי ,   אכיל   (31.03.09)
אין לכם לב?!
55. היפנים טוענים (בצדק) שקרפיון דג בלתי אכיל
הגמד הירוק ,   דבלין, אירלנד   (31.03.09)
אני מאוד אוהב גפילטע פיש, רק לא עם קרפיון!!!!
56. תודה לפיליס ולאמא שלה מפריז! שיחקתן אותה. יש לי שאלה:
(31.03.09)
מה אם הדייג פה לא מוכן לטחון ללא העצמות, יש דרך להוציא אותן אח"כ?

57. רק פרימיטיבים משמיצים כךאוכל של עדה אחרת....
יונה ,   צפון   (31.03.09)

חסר לנו כבוד אחד לשני. פשוט שינאת חינם. בושה!

58. פינה קבועה לאמא של פיליס גלזר!
סמדר ,   שפלה   (31.03.09)
היא ממש סבתא מתוקה. והגפילטה טיפש.
59. ללא סוכר?!
מיכל   (01.04.09)
ללא סוכר זה לא זה... אני שמה במקום קמח מצה שקדים טחונים...יוצא נפלא
60. פטרוזיליה-טרנסילבניה
מרי   (01.04.09)
אמא שלי הייתה מוסיפה פטרוזיליה לציר המרק פרוסות גזר עבות ופרוסות תפוחי אדמה,פלפל שחור ,בצל, שום  ומלח וזהו
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה