שימו לב ציבור יקר יש ירקות שמתאימים לטיגון ולחילופין גם לאפיה בתנור
מהבחינה הפרקטית ניקח את החציל יש מאות מתכונים לפרוסות חציל ברוטב
כל שהוא האים יש צורך אוטומטי בטיגון לעומת זה יש מתכון של חציל בטחינה
נכון הכי פשוט בעולם לוקחים חציל אני דוקר אותו במזלג אופה אותו ואני מכין
טחינה לפי טעמי ודעתי הנחרצת להתעלם לחלוטין מאופנות טרנדים גלי שיווק
גלי צרכנות פרסומות כל אלו הם דברים בטלים.- בשבילי מוצרי מזון והמזון עצמו
הם חומרי גלם וכך צורת ההתיחסות שלי ובתאבון לכולם ממני אריה ברזל