בריאות  איכות חיים  הטיפ היומי
הטיפ היומי: איזו גבינה היא הבריאה ביותר?
ד"ר ברוריה טל
פורסם: 23.06.09, 15:46
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 59 תגובות ב-42 דיונים
31. אין גבינה בריאה, כתבה מגמתית ושקרית...אל תאמינו
טבעונית ,   באר-שבע   (24.06.09)
מה קרה? ירדו המכירות של הגבינות אחרי שבועות?
32. שטראוס שילמו לכותבת הרבה שוחד עבור הכתבה?
(24.06.09)
33. הכל תרגיל פרסומת לשטראוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
פרה פגועה   (24.06.09)
34. מה עם מוצרלה?זאת הגבינה הכי טעימה!!!!
יעל   (24.06.09)
35. אתם מה-זה מטומטמים
אריהברזל ,   טירת הכרמל   (24.06.09)

א- חלב מכיל לקטוז  וללקטוז היקר תוצר לואי .הוא חלבון הקזאין נכון שאצל תינוקות ולא בכולם מערכת העיכול אינה מעכלת  את חלבון הקזאין  ואני

אומר בצורה מוחלטת שאף חברה בישראל  לא תייצר גבינה רכה בסדרת

ייצור גדולה כבקשת הצרכנים ולכן על כולם לצרוך מוצרי חלב בין אים זה

בנוזל או  אך ורק גבינות רכות - ולא קרם גבינה -מדוע כי זה בלוף אך ורק גבינות רכות משום שהן מכילות ערכי סידן גבוהים.-

36. כתבה חסרת תוכן
ליאור ,   נתניה   (24.06.09)

הכתבה חסרת תוכן,בסיסית מאוד,ולא מועילה.

להבא אשמח לקרוא כתבה אמיתית ,ממצא,עם נתונים

יותר מלאים

לדוגמא:

גבינה צהובה: האם 9 אחוז עדיפה על 28 אחוז?

איזה גבינה צהובה עדיף לאכול?

37. קראו את הפסקה הבאה:...
(24.06.09)

כדי לעזור לכם לבחור את הגבינה עם התועלת התזונתית הטובה ביותר, ביקשנו מיצרני הגבינות הגדולים מידע על הגבינות שהם מייצרים. הנה התוצאות:

 

נו באמת - - -  הכתבה מאוד אמינה כשהנתונים הם של החברות עצמן, אפילו לא שווה לקרוא עד הסוף.

38. איזה קטע, רגישה ללקוז, ומתה על קוטג'
עכשיו אני מבינה   (24.06.09)

מניסיון גבינת קוטג' היא היחידה שאני יכולה לאכול, עכשיו אני מבינה למה. אחרי שניסיתי את כל סוגי הקוטג' הגעתי למסקנה שהקוטג בשישיות של טרה (אריזות קטנות מהרגיל) הכי טוב לי. חבל שלא כתוב מה אחוז הלקטוז בגבינה זו.

 

 

39. כתבה שיטחית בגבינות אין חומר משמר יש נתרן והרבה.
שגיא ,   תא   (24.06.09)
הכי מעט נתרן הכי מעט זמן החסנה  .כך שאין גבינה אולטימטיבית.
40. קראתי - ומתחרט על זה
Joe 83 ,   הרצלייה   (25.06.09)
תתפלא/י, אבל קראתי את "שוטי החלב". וממש לא השתכנעתי. להיפך. ולא בכדי. מחבר הספר, אריה אבני, אמנם נושא בתואר ד"ר, אבל אין לו התמחות בשום תחום (לא כירורגיה ולא נעליים) והוא גם לא עובד כרופא (מומחה או כללי).   למעשה, הוא הומאופת ותו לא. כך הוא גם מגדיר עצמו בדפי זהב. אי לכך, הוא רחוק מלהיות רופא קונבנציונלי, וכדאי לקחת את דבריו בעירבון מוגבל מאוד.ממש לא מדובר בתורה מסיני, אלא בשלל עיוותי מידע והצגות מגמתיות.
41. הכותבת היא היועצת התזונתית של נסטלה
אף גבינה   (25.04.11)
http://simania.co.il/bookdetails.php?item_id=688800
מוצרי חלב רק גורמים לעליית החומציות בדם, אותה הגוף צריך לאזן ע"י סידן שאותו ניתן לשחרר רק מהעצם...כן, חלב ומוצריו גורמים לאוסטאופורוזיס, בין השאר. לא שהיועצת התזונתית של נסטלה (http://www.2all.co.il/web/Sites/dietonline/PAGE4.asp) תודה בזה.
42. לגבי הקוט'ג רק 5% של תנובה לא מכיל חומר משמר!!!
שמשון ארזי ,   נתניה   (31.01.12)
אני לא מבין איך כותבים שכל סוגי הקוט'ג אינם מכילים חומרי שימור.... אפשר להביט בתוית ולהווכח שרק בקוט'ג 5%  של תנובה אין חומרי שמור. אנו מוקפים כל כך חומרים רעילים וזכות הציבור לדעת מה הם: ten-tips.com/longevity  חומר מפורט אפשר למצא גם ב healt.co.il
תגובות קודמות
חזרה לכתבה