|
1. בשביל מה בדיוק הקרח בצ'בורקי?...
2 כפות קרח מרוסק במלית? בשביל מה בדיוק?... אפשר להסביר קצת?
|
|
|
2. נו, איפה התלונה הראשונה: "אבל מטוגן זה לא בריא"...
יאללה איפה אתם?
|
|
|
3. גם את הצ'יבורק גזלתם מאתנו-חרפה!
70 מליון טורקים+30 מליון ברחבי העולם=100 מליון לא טועים!
הזדרזו בתגובות כי מחר כבר נהיה 101 מליון ועוד ידנו נטויה!
|
|
|
4. למי שלא אכפת שהביצה נשפכת על הסנטר, כי הטעם! פשוט מטריף
לא שומרת על דיאטה , |
בכלל |
|
(03.12.09) |
|
|
|
5. אבל מטוגן זה לא בריא...
|
|
|
לצ'בורקי שבכתבה אין שום קשר לצ'בורקי האמיתי, לא גאורגי לא אוקראיני, לא בצורה , ולא במרכיבים.
האם יש מישהו בפורום שמכיר את האוריגינל? ויודע איפה ניתן להשיג בטעם זהה/דומה?
|
|
|
7. איפה האמפנדס הדרום אמריקאיות?
|
|
|
8. למה אין כיתוב ליד התמונות?
|
|
|
ראשית נתחיל בכך שמדובר במאכל טריפוליטאי ! שנית, לא יודע מאיפה הביאו את המתכון המשונה הזה. קיימם שני סוגי בוריק, אחד עם ביצה ואחד עם מילוי תפו"א.
את הביצה מניחים במרכז הבוריק במהלך הטיגון ומקפלים ( דרושה מיומנות מסוימת) ואת בוריק תפו"א ממלאים במלית (פירה תפו"א, פטרוזיליה ותבלינים ) ומטגנים. בעת ההגשה נהוג למרוח על הבוריק פלפל צ'ומה שהוא מטבל טריבוליטאי חריף. טעים מאד, בתאבון.
|
|
|
שגם משמש ככיסונים למרק בוכרי מעולה אבל גם מטגנים את הכיסונים ואוכלים אותם כמו חטיפים ומכנים אותם "ביריונים"? קצת כבוד למטבח הבוכרי.
|
|
|
11. בקשר לכתבה על כלי החרס. אפשר לטגן בהם את המוצרים?
עם קנולה?
|
|
|
12. לטגן זה ממש לא בריא....!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
14. אמש התפרסמה פה כתבה נחמדה של פסקל רובין פרץ
על מטוגנים דומים.
שאלות :
- האם לרצף הכתבות המטוגנות יש קשר לאיזשהו חג יהודי ומאכליו המסורתיים?
- ואם כן, האם חובה לשמור על אותה מסורת שעושה לנו רע (חכו, זה עוד לפני ששת הכתבות על הסופגניות שעוד יופיעו פה) ועושות טוב לייצרני ה"מאלוקס" וה"טאלסיד" ?
|
|
|
|
|
16. עדיף להימנע ממטוגנים או להמעיט באכילתם ככל האפשר
מרוצה??
|
|
|
17. אני אופה את הסמבוסק בתנור יוצא מעולה
|
|
|
ה 'בולגרית'??
וכל שאר הדברים, שמשיכים לארצות סמוכות לטורקיה!
האוכל הטוב בעולם, הוא האוכל הטורקי.
|
|
|
19. בדאלק- אין על סמבוסק בחומוס
|
|
|
20. אין כמו הסמבוסק של העירקים!!!! הכי טעים!!
|
|
|
21. מת על בוריק,מביאים לי מנתניה,,,כן כן רעש הפצפוצ בפה-מטריף חח
דיוויד , |
גבעתיים |
|
(04.12.09) |
|
|
|
22. פיר זה לא חגיגה. פיר זה משתה. הבורות חוגגת.
|
|
|
23. איפה האמפנדה הארגנטינאית ? -הנה מתכון
|
|
|
24. לטיגון או בישול או בכלל לחימום
עדיף להשתמש בשמן קוקוס או שמן זרעי ענבים, הם היחידים שלא הופכים רעילים בחימום בטמפרטורות רגילות של בישול אלא רק מעל 200 מעלות
|
|
|
25. אין על האוכל התימני !! ג'חנון ממולא בקובנה עם רצועות לחוח !!
אסתר גדסי , |
ראש -העין |
|
(05.12.09) |
////ו\\\\
& lt;A>\\\\ו////
|
|
|
26. נראה לי שמישהו שכח
עידו , |
תל אביב |
|
(05.12.09) |
בעיני הדים סאם המטוגן,גיוזת עוף או גיוזת בקר או גיוזה צמחונית של ברוקולי
הן הכופתאות המטוגנות הטעימות ביותר שהמציאות עד היום
|
|
|
27. הם תופסים טרמפ על כל מאכל של התוניסאים
גם אני לא מכיר את המתכון הזה.אצלנו עושים את זה עם ביצה,הצורה הקלאסים והטובה ביותר
|
|
|
28. אפשר מתכון לפירושקי עם גבינה?
כיבדו אותי פעם, וזה פשוט מדהים. הייתי שמחה לדעת איך להכין.
|
|
|
29. טעות במתכון: בפרושקי גיאורגי לא מטגנים הבשר למלית
| |