לאשה  מגזין שף  מרקים
מרק בצל
איילת הירשמן
פורסם: 30.12.09, 11:22
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 55 תגובות ב-24 דיונים
1. יאוווווו זה נראה מדהים !
אניקו המתוקה   (30.12.09)
2. פנטסטי. המגישה, האוכל והוידאו.
(30.12.09)
3. מרק בצל לא אמור להיות סמיך יותר????
אס   (30.12.09)
4. אח....איילת איילת
אזרחית   (30.12.09)

מתי אבל מתי באמת תביאי אלינו מתכונים של משפחה

מתכונים של מבתי מלון שווים מתכונים שכ ו ל ם אבל כולם אוהבים

מתכוני מרק צח ואת העוף בתנור בתבלינים (לא פולניים או הונגריים)

אלא ישראלים לכל דבר בהסבר אחד לאחד לכבו שבת

בבקשה איילת

אנחנו סומכים עליך שתגייסי את השף הנכון.(כן יש כזה בשרתון

מוריה טבריה או קיסר ים המלח) יש יש

את תיראי שצליחי

האזרח הקטן לא יישמע כמו שאת

תודה

5. אין על המרק בצל של אהרוני
נירית ,   חיפה   (30.12.09)
6. יאמ יאמ יאמ, נראה טעים
עכשיו אני רעב   (30.12.09)
אין כמו מרק בצל.
7. חמאה, טימין, מרטיני.... מה נסגר? כנסו..!
מתכון פלצני   (30.12.09)

לא אוהבת את המתכונים המתפלצנים האלה!

מה הבעיה לפרסם מתכון עם מצרכים ש -

א. רוב האנשים מכירים

ב. קיימים באופן קבוע ובסיסי בבית כגון: שמן, כוסברה וכו...

8. כתבה מעולה. רק שימי לב: אומרים מרטיני rosso ולא russo
מני   (30.12.09)
Rosso = אדום, לעומ, Bianco = לבן.
9. הכנתי לצהריים בלי גבינה וחמאה
(30.12.09)
אנחנו לא אוכלים חלב אז הוספתי עוד קצת שמן זית במקום חמאה וויתרתי על הגבינה. מעדן!
10. נפלא!הצעה לשינוי פרווהלא חלבי)
ליאת דביר ,   חיפה   (30.12.09)
אין צורך בחמאה טיפה יותר שמן זית איכותי.בסיום לקלות בטוסטר לחם לבן שנמרח בשמן זית ולהניח על המרק.זה יצא נפלא גם בלי הגבינה הצהובה!אין צורך להכניס לתנור במידה וקולים הלחם בטוסטר.
11. לא כשר!! לפחות תטרחו לצין את זה
אביטל ,   רמת גן   (30.12.09)
כשאתם כותבים חמאה ומצד שני ציר מרק עוף באותו המתכון.
12. במקום פרוסה לחם אפשרי מלווח
אפי   (30.12.09)
13. את הבצל אפשר לפרוס בדקה בפוד פרוססור
מישהיא בחו'ל   (31.12.09)

 

תודה על המתכון

14. איילת המקסימה
מעריצה   (31.12.09)

מה יהיה איתך הסווווף.... את כל כך כל כך יפה ומקסימה!!!

כובשת אותי בכל פעם מחדש עם המתכונים המדהימים והצורה בה את מגישה אותם...

אגב, אמרו לך שאת דומה פה בתמונה לג'וליה רוברטס?

15. אפשר גם לפזר גבינה מגוררת ישירות על המרק
הלוחש לסירים   (31.12.09)
אין צורך בלחם. טעים מאוד, באחריות.
16. מספר 14, החנופה משפריצה לך מהאוזניים. יאק
תמיר   (31.12.09)
17. אפשר במקום הלחם...כנסו כדאי!
לאה ,   אילת   (03.01.10)

לכסות את קערת המרק בבצק עלים ולכניס לתנור עד שהבצק עלים משחים

טעים בטירוף. (הרעיון לקוח מ"גלרי קפה" באילת)

18. איך גורמים למרק להיות חום???
(04.01.10)
19. איזה מתוקה - אני מאוהב :-)
ירון ,   תל אביב -יפו   (20.01.10)
20. היא ממש חמודה אבל המרק נראה כמו קיא.. :O
(25.01.10)
21. בתור אחד שנולדה בפריז וגדלה שם המרק על הפנים שלך!!!!
חנה43   (10.05.10)
22. המרק נראה סופני אני הולכת להכען אותו בייי.......
(19.07.10)
23. נפתול?? זה אתה?? איזה תשובה של גושניק!
טינקרבל ,   ירושלים   (19.07.10)

לא תצליח למחוק את עברך!

24. חחח נפתול אולי במקום ללמוד תורה צריך ללמוד עוד דברים
שני   (12.12.11)
שוס !אפשר לכתוב עליך בדיחות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה