חבר'ה - אל תטעו !
גבישי הסוכר צריכים להתמוסס בחום - אין צורך להוסיף מים, לאדות אותם ואז להמיס את הסוכר....סתם לוקח זמן.
אני לא מאמין שדבר כל כך בסיסי ושורשי מנסים ללמד כאן בצורה כל כך מטעה.
לוקחים את הסוכר, שמים במחבת, שמים על אש בינונית ומערבבים קלות (רצוי ע"י הזזת המחבת ולא ע"י בחישה למניעת הווצרות גושים). בצורה זו הסוכר מתחמם.
לאחר מכן מתחילים להווצר טיפות של סוכר מומס.
ממשיכים להזיז עד שכל הסוכר נמס ותוך כדי מתחיל להשחים.
חשוב לשים לב להיות סבלניים ולא להשתמש באש גבוהה כי אחרת יצא קרמל שרוף.
תהנו.