אוכל
טעם החיים
לבשל עם יעל
הרם אותי למעלה: מדריך להכנת טירמיסו
יעל גרטי
פורסם: 18.06.10, 10:38
תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 136 תגובות ב-63 דיונים
61. מתכון נפלא! :-)
אלון
(30.05.17)
אחרי כמה ניסיונות תפסתי ת'עניין עם הכנת הזאביונה,
ויוצא פשוט נפלא!
תודה.
תגובה חדשה
62. מעדיפה לעשות עם פאט א בומב. אפשר מתכון?
עדי ,
תל אביב
(18.10.17)
תגובה חדשה
63. טירמיסו מדהים. במיוחד זה עם הזביונה. מביני עניין עפו ממנו!!
ג ,
תא
(27.06.18)
תגובה חדשה
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה