אוכל  טעם החיים  לבשל עם יעל
הרם אותי למעלה: מדריך להכנת טירמיסו
יעל גרטי
פורסם: 18.06.10, 10:38
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 136 תגובות ב-63 דיונים
61. מתכון נפלא! :-)
אלון   (30.05.17)
אחרי כמה ניסיונות תפסתי ת'עניין עם הכנת הזאביונה,
ויוצא פשוט נפלא!

תודה.
62. מעדיפה לעשות עם פאט א בומב. אפשר מתכון?
עדי ,   תל אביב   (18.10.17)
63. טירמיסו מדהים. במיוחד זה עם הזביונה. מביני עניין עפו ממנו!!
ג ,   תא   (27.06.18)
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה