מה קרה? לא שמעת על קלוריות? אני עושה חביתה מצויינת עם תפוחי אדמה רק שבמקום לטגן את תפוחי האדמה אני חותכת לקוביות קטנות ומבשלת במיים ממולחים עד לריכוך מלא ואחר כך אני מוסיפה אותם לביצים ומטגנת בכף שמן. כשהופכים בכלל לא צריך להוסיף שמן. את הבצל אני מטגנת עם כף שמן וזהו. כל החביתה 2 כפות שמן.
זה בטח יהיה הצלחה אדירה. מקום שיגיש רק את המנה המיסתורית והמיוחדת הזאת של המטבח הבאסקי.
ועכשיו בלי ציניות - עד שמביאים לנו טור על מטבח עשיר ומעולה כמו המטבח הספרדי נותנים לנו מתכון לשקשוקה? אפילו הטוויסט המובטח של גבינת המנצ'אגו לא מופיע במתכון.