אוכל  טעם החיים
החיבור המושלם: עוגת גבינה בטעם חלבה וקפה
חן שוקרון
פורסם: 30.05.11, 08:19
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 82 תגובות ב-42 דיונים
1. איזה יופי של עוגה!!
אלעד ,   חיפה   (30.05.11)
אין תחליף לסיפוק שבהכנת העוגה,אבל עלות החומרים המצויינים כאן,גבוהה, ששווה לשקול קניית העוגה.
2. למי שאין ליקר קפה יכול פשוט לשים חלבה בטעם קפה
...   (30.05.11)
3. חלבה\טחינה?
אביטל ,   קרית גת   (30.05.11)
אפשר להמיר את החלבה בטחינה מעורבבת עם סילאן?
4. העוגה ניראת סוף הדרך !!!!!!!!!!!!!!!!!
אליפווווווווווווווות   (30.05.11)
5. תחליף לממרח חלבה??
צור ,   רמת גן   (30.05.11)

האם אפשר להשתמש בחלבה ממש ואם כן כיצד ובאיזו כמות?

תודה

6. אפשר למזער ולהשתמש בגבינות 9%
אתי ,   ירושלים   (30.05.11)

אני מתה לעשות את העוגה. השאלה אם אפשר למזער את אחוזי הגבינה כדי שלא נפחד  לאכול ממנה?

7. אפשר להשתמש בנס קפה או אספרסו?
יעל ,   ראשל"צ   (30.05.11)
אם אין לי ליקר קפה, אפשר להשתמש בנס קפה או אספרסו במקום?
8. התחילו בהכנת העוגה עכשיו, כדי שתוכלו לאכול ממנה בשבועות
חנה ,   ירושלים   (30.05.11)
9. בקיצור -אפשר מתכון קצת יותר "בריא"?
חנל'ה   (30.05.11)
10. רוצה להחליף את הליקר קפה בליקר שוקולד,קיצוני?
אמא ,   בבית   (30.05.11)
11. יש עוגות גבינה נהדרות עם 1/4 מהקלוריות. אז למה?
(30.05.11)
12. יש לי בשבילכם מתכון מנצח קל ומהיר של עוגת גבינה....
ערן ,   אשדוד   (30.05.11)

אוקי לפני  כן רציתי להוסיף שהמתכון שהבאתם הוא מעולה !!

ביסקוויטים לא משנה מאיזה חברה 250 גרם

חמאה 160 גרם מומוס

לטחון ביחד לסדר בתבנית  להדק היטב!!

190 גרם סוכר

650 גרם גבינת  פילדלפיה(שמנת..)

 2 כפות מיץ לימון לחבר ביחד למחית אחידה

בנפרד להקציף 650 גרם שמנת עד למרקם יציב!!!

לקפל שמנת עם הגבינה לסדר בתבנית אפשר להגיש אחרי 20 דק במקרר

בהצלחה!!

13. למה להרוס....
אחת שמבינה   (30.05.11)

העוגה אמנם נראית יפה.....

אבל למה להרוס את הגבינה עם שוקולד

 

גבינה עם גבינה.....

שוקולד עם שוקולד.......

14. במקום לאכול כל יום פחמימות מיותרות
לא שמנה   (30.05.11)
ולהיות שמנים כי אני בטוחה של האנשים שאומרים כמה זה משמין ומשתמשים ב"9% שומן בגבינות ובלה בלה בלה", תוקעים בורקסים ללא הכרה, ובסוף מתלוננים על עוגה שווה. אז חברי החזרזירים השמנמנים. אולי במקום כל היום למלא את הכרס הישראלים שלכם שטויות, תאכלו בריא, ופעם בכמה זמן תפנקו את עצמכם בקינוח איכותי שווה ומושקע.
15. בוודאי!
אביטל ,   קרית גת   (30.05.11)
כל הקרית גתים אחים! (והמבין יבין)
16. יש עוד אפשרות לאכול שומן 100 נקי ואז לקבל אוטם בורידים
שרירן שחור   (30.05.11)
17. תחילף לחלבה
חחננהה ,   מרכז   (30.05.11)
העוגה נראית סוף הדרך ובא לי עליההה רק שאני לא מתחברת לחלבה, במה אפשר להחליף ועדיין שהשוקולד יבוא טוב עם זה??
נשלח מהאייפון שלי
18. אני רק קוראת את רשימת המרכיבים ונהיה לי רע
אסתי   (30.05.11)
למי בכלל יש אומץ להכין ולאכול כזאת עוגה עתירת קלוריות.
19. נשמע טעים, יאמי!
*   (30.05.11)
הלוואי שמישהו יכין לי את העוגה הזאת לכבוד השבועות כי אני לא יודעת לאפות או לבשל.
20. אי כמה נחת! הכנתי וגמרתי רק מהריח!
גרושתו של דני ,   טורונטו   (30.05.11)
והנה תיכף יבוא האקס המטורף שלי ויתחיל לנזוף בכם על המתכון הנוראי והמשמין והמזעזע, אוי אוי אוי!
אל תקשיבו לו. שיילך לאכול חסה, הדביל. תכינו את העוגה המעולה, תאכלו בכיף ואל תשכחו אח"כ להזדיין הרבה כדי לשרוף קצת קלוריות. איזה כיף לי שעכשיו אני חופשיה לאכול ולהזדיין - שני דברים שלא היו לי כשהייתי נשואה לאפס הנודניק המעצבן הזה.
21. נשארה פרוסה??אני הרוסה!!
רוצה להיות שכנה שלך ,   נראית טעימה אש   (30.05.11)
22. באיזה טמפרטורה יש לכוון את התנור לאפייה?
שני   (31.05.11)
23. חן שוקרון יקרה, נשמע טעיםםםם! היום אכין
בריאה   (31.05.11)
האם תתאים גם גבינת טבורג 5% מופחתת נוזלים באריזת נייר ?
24. וואו! אכין היום ואקפיא ליום ג' שבועות. בטוח ישתגעו עליה
נהנתנית ,   מכמורת   (31.05.11)
25. כשהגבינה מגירה נוזלים - היא מעלה את אחוזי השומן שלה
נגה   (31.05.11)

(המים יוצאים--> יחס השומן לגר' עולה... )

 

שבועות יש פעם בשנה - מה יקרה עם קצת גבינת שמנת??

(גם חנוכה וסופגניות יש פעם בשנה, אוזניה המן פעם בשנה... מצות פעם בשנה...

טוב נו.

נלך על ה  5%

 

26. עוגת הגבינה
(31.05.11)
אני הולכת להכין ........
מחר נדע אם היא הייתה שווה את המאמץ
27. הוי שלמות קדושה !
לא אופה   (01.06.11)
28. אני רק שאלה
יפעת ,   השרון   (01.06.11)

האם ניתר להמיר את הליקר קפה במתכון לנוזל לא אלכוהולי,לדוגמה - אספרסו?

29. החלפת ליקר קפה
הילה   (01.06.11)

היי חן העוגה נראת מדהים אך יש לי בעיה עםליקר קפה האם אני חייבת? אפשר להחליף בנוזל אחר ? אולי שמנת מתוקה?

 

 

30. הכנתי אתמול בלי ציפוי השוקולד.
נורית   (02.06.11)

עוגה מיוחדת בטעמה  ,מוצלחת במרקם ויציבה .

טעם לא שגרתי - טעימה  מאד

 

 

אין צורך לפזר את תערובת העוגיות +חמאה על הדפנות

הכנתי עם 70 גר' חמאה מומסת ו200 גר' עוגיות רק על התחתית

וללא נייר אפייה על הדפנות..

 

החבר מאד אהב (:

תגובות נוספות
חזרה לכתבה