|
אין תחליף לסיפוק שבהכנת העוגה,אבל עלות החומרים המצויינים כאן,גבוהה, ששווה לשקול קניית העוגה.
|
|
|
2. למי שאין ליקר קפה יכול פשוט לשים חלבה בטעם קפה
|
|
|
3. חלבה\טחינה?
אביטל , |
קרית גת |
|
(30.05.11) |
אפשר להמיר את החלבה בטחינה מעורבבת עם סילאן?
|
|
|
4. העוגה ניראת סוף הדרך !!!!!!!!!!!!!!!!!
אליפווווווווווווווות |
|
|
(30.05.11) |
|
|
|
האם אפשר להשתמש בחלבה ממש ואם כן כיצד ובאיזו כמות?
תודה
|
|
|
6. אפשר למזער ולהשתמש בגבינות 9%
אני מתה לעשות את העוגה. השאלה אם אפשר למזער את אחוזי הגבינה כדי שלא נפחד לאכול ממנה?
|
|
|
7. אפשר להשתמש בנס קפה או אספרסו?
אם אין לי ליקר קפה, אפשר להשתמש בנס קפה או אספרסו במקום?
|
|
|
8. התחילו בהכנת העוגה עכשיו, כדי שתוכלו לאכול ממנה בשבועות
|
|
|
9. בקיצור -אפשר מתכון קצת יותר "בריא"?
|
|
|
10. רוצה להחליף את הליקר קפה בליקר שוקולד,קיצוני?
|
|
|
11. יש עוגות גבינה נהדרות עם 1/4 מהקלוריות. אז למה?
|
|
|
12. יש לי בשבילכם מתכון מנצח קל ומהיר של עוגת גבינה....
אוקי לפני כן רציתי להוסיף שהמתכון שהבאתם הוא מעולה !!
ביסקוויטים לא משנה מאיזה חברה 250 גרם
חמאה 160 גרם מומוס
לטחון ביחד לסדר בתבנית להדק היטב!!
190 גרם סוכר
650 גרם גבינת פילדלפיה(שמנת..)
2 כפות מיץ לימון לחבר ביחד למחית אחידה
בנפרד להקציף 650 גרם שמנת עד למרקם יציב!!!
לקפל שמנת עם הגבינה לסדר בתבנית אפשר להגיש אחרי 20 דק במקרר
בהצלחה!!
|
|
|
העוגה אמנם נראית יפה.....
אבל למה להרוס את הגבינה עם שוקולד
גבינה עם גבינה.....
שוקולד עם שוקולד.......
|
|
|
14. במקום לאכול כל יום פחמימות מיותרות
ולהיות שמנים כי אני בטוחה של האנשים שאומרים כמה זה משמין ומשתמשים ב"9% שומן בגבינות ובלה בלה בלה", תוקעים בורקסים ללא הכרה, ובסוף מתלוננים על עוגה שווה. אז חברי החזרזירים השמנמנים. אולי במקום כל היום למלא את הכרס הישראלים שלכם שטויות, תאכלו בריא, ופעם בכמה זמן תפנקו את עצמכם בקינוח איכותי שווה ומושקע.
|
|
|
15. בוודאי!
אביטל , |
קרית גת |
|
(30.05.11) |
כל הקרית גתים אחים! (והמבין יבין)
|
|
|
16. יש עוד אפשרות לאכול שומן 100 נקי ואז לקבל אוטם בורידים
|
|
|
העוגה נראית סוף הדרך ובא לי עליההה רק שאני לא מתחברת לחלבה, במה אפשר להחליף ועדיין שהשוקולד יבוא טוב עם זה?? נשלח מהאייפון שלי
|
|
|
18. אני רק קוראת את רשימת המרכיבים ונהיה לי רע
למי בכלל יש אומץ להכין ולאכול כזאת עוגה עתירת קלוריות.
|
|
|
הלוואי שמישהו יכין לי את העוגה הזאת לכבוד השבועות כי אני לא יודעת לאפות או לבשל.
|
|
|
20. אי כמה נחת! הכנתי וגמרתי רק מהריח!
גרושתו של דני , |
טורונטו |
|
(30.05.11) |
והנה תיכף יבוא האקס המטורף שלי ויתחיל לנזוף בכם על המתכון הנוראי והמשמין והמזעזע, אוי אוי אוי! אל תקשיבו לו. שיילך לאכול חסה, הדביל. תכינו את העוגה המעולה, תאכלו בכיף ואל תשכחו אח"כ להזדיין הרבה כדי לשרוף קצת קלוריות. איזה כיף לי שעכשיו אני חופשיה לאכול ולהזדיין - שני דברים שלא היו לי כשהייתי נשואה לאפס הנודניק המעצבן הזה.
|
|
|
21. נשארה פרוסה??אני הרוסה!!
רוצה להיות שכנה שלך , |
נראית טעימה אש |
|
(30.05.11) |
|
|
|
22. באיזה טמפרטורה יש לכוון את התנור לאפייה?
|
|
|
23. חן שוקרון יקרה, נשמע טעיםםםם! היום אכין
האם תתאים גם גבינת טבורג 5% מופחתת נוזלים באריזת נייר ?
|
|
|
24. וואו! אכין היום ואקפיא ליום ג' שבועות. בטוח ישתגעו עליה
נהנתנית , |
מכמורת |
|
(31.05.11) |
|
|
|
25. כשהגבינה מגירה נוזלים - היא מעלה את אחוזי השומן שלה
(המים יוצאים--> יחס השומן לגר' עולה... )
שבועות יש פעם בשנה - מה יקרה עם קצת גבינת שמנת??
(גם חנוכה וסופגניות יש פעם בשנה, אוזניה המן פעם בשנה... מצות פעם בשנה...
טוב נו.
נלך על ה 5%
|
|
|
אני הולכת להכין ........ מחר נדע אם היא הייתה שווה את המאמץ
|
|
|
|
|
האם ניתר להמיר את הליקר קפה במתכון לנוזל לא אלכוהולי,לדוגמה - אספרסו?
|
|
|
היי חן העוגה נראת מדהים אך יש לי בעיה עםליקר קפה האם אני חייבת? אפשר להחליף בנוזל אחר ? אולי שמנת מתוקה?
|
|
|
30. הכנתי אתמול בלי ציפוי השוקולד.
עוגה מיוחדת בטעמה ,מוצלחת במרקם ויציבה .
טעם לא שגרתי - טעימה מאד
אין צורך לפזר את תערובת העוגיות +חמאה על הדפנות
הכנתי עם 70 גר' חמאה מומסת ו200 גר' עוגיות רק על התחתית
וללא נייר אפייה על הדפנות..
החבר מאד אהב (:
| |