אוכל
פרוייקטים
חלקי הפרה
נתח מס' 10: צוואר
רפי אהרונוביץ'
פורסם: 05.07.11, 17:37
תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 7 תגובות ב-6 דיונים
1. אנחנו מכינים ממנו המבורגרים- נהדר!
אחד
(09.03.13)
תגובה חדשה
2. מתאים לקבב כורדי
גולן
(09.10.13)
מתאים לקבב כורדי, גם ה2 מתאים אבל זה עדיף, לבקש לטחון אותו פעמיים
תגובה חדשה
3. מדהים לחמין של שבת
ישעיהו
(28.12.13)
להכניס שלם ולשכוח. יוצא עסיסי, מתפרק בקלות, מלא טעם. פשוט סוף!
תגובה חדשה
4. צואר מס. 10
יעלי
(29.11.18)
האם נתח כזה מתאים למעשנת??
תגובה חדשה
5. מושלם לחמין!
דנה
(25.12.18)
תגובה חדשה
6. כלום
כלום
(03.09.21)
תגובה חדשה
חזרה לכתבה