|
1. איפה אפשר להשיג בארץ אקלרים טובים?
|
|
|
2. הכנתי פעם פחזניות וכולם נפלו אחרי היציאה מהתנור
מאז נשבעתי שיום יבוא ואני אנצח אותן.
|
|
|
3. זה Aoki ולא Oaki, אפילו כתוב לך על גביע הנייר
|
|
|
4. אקלרים וסברינות וקרםשניט - אין בישראל כי חם פה מדי
ואם מוצאים אז אלו תחליפי קצפת וקרם שמחזיקים מעמד אבל לא טעימים.
חייתי באהרה"ב 4 שנים וזללתי כל ערב 3-4 חתיכות. כששבתי ארצה כבר הייתי ב 33 קג יותר ממה שיצאתי.
לקח לי 20 שנה להוריד.
תזהרו!!
|
|
|
|
|
6. ב-פרנק דילייטס בירושלים
|
|
|
7. רק מלקרוא את הכתבה חטפתי סכרת
|
|
|
8. זה לאכול פעם אחת, ואז למות ...,
דני, DANY , |
טורונטו, קנדה |
|
(04.05.12) |
זה לאכול פעם אחת, ואז למות ..., כי לכל אחד מהם יש 292 קלוריות ו 15.4 גרם שומן ... היו פעם Savarin מצוינים בבוקרשט ... ויש עוגות מצוינות אצל ANA...!, אשר כמו בבודפסט, אך עי אפשר להשיג בטורונטו או בישראל... אאאה...
|
|
|
|
|
חולה על פאריס, מחפש מישהי דומה לבדיקת האיקלרים בעיר המגניבה הזאת
|
|
|
11. עזבו אתכם מפריז, אין על הפטיסרי בבלגיה
זה כבר מזמן ידוע שהפטיסרי, הקרואסונים ואפילו הבאגטים הכי טעימים נמצאים בבלגיה. אפילו בפטיסרי פשוט יש יופי של אקלר, לא צריך לנסוע עד לפריז בשביל זה או ללכת למקומות פלצנים סטייל Le pain quotidien או Chez Paul.
|
|
|
12. הכשרות הורגת הכל-בגלל זה שום דבר לא טעים כאן
|
|
|
13. למה תמיד אי דיוקים? לפטיסרי היפנית קוראים Sadaharu Aoki.
בסך הכל גזור והדבק. אגב - יש 4 סניפים בעיר.
|
|
|
14. בני מדיצ'י אחראים ל-99% מכל מה שמוגדר כתרבות המערבית הנוכחית
|
|
|
15. מה ההבדל בין האקלר לSCORNS שמגישים באנגליה?
גם הן פחזניות ממולאות בקרם שמגישים עם תא של אחר הצהריים..
|
|
|
16. זה ממש טעים!
דני, DANY , |
טורונטו, קנדה |
|
(04.05.12) |
ניסיתי בבית והתרשמתי. ממש טעים!
|
|
|
17. עם כל הכבוד לבייקרי... הקונדיטוריה שלהם לא משהו
רותי , |
תל אביב |
|
(05.05.12) |
|
|
|
18. בואו נעשה השוואה למחירים בארץ
אקלר גורמה בגליל שוקולד עולה 5 יורו שהם בערך 25 שקלים, וזה מחיר כפול משאר המקומות ה"רגילים" שם. ובארץ? עוגת גבינה פשוטה ומצ'וקמקת בבית קפה בינוני עולה אותו הדבר. מעצבן!
|
|
|
19. חזרתי אתמול מפריז, העוגות בטעם פלסטיק זול
הרבה יותר פשוט בארץ למצוא בית קפה / מאפיה עם עוגות הרבה יותר טובות...האמת התאכזבנו קזות, ועדיין לא דיברנו על המחיר.
|
|
|
............פריז
נשלח מהאייפד שלי
|
|
|
|
|
22. יפה, כל כתבה שלך היא תענוג! יישר כוח ותודה!
|
|
|
23. מתה על הטור הזה. מצפה לו כל שבוע.
|
|
|
24. 10 ,הייתי נוסעת איתך אבל השימוש במילה חארות חסל את האפשרות
שונאת אנשים וולגרים !!!!!!!!!!!!
לא מתאים לפריז
|
|
|
25. מי שרוצה לעשות כסף שיסע לארה"ב ומי שרוצה לחיות טוב שייסע
לצרפת.
|
|
|
26. הכל בסדר חוץ מזה שלא אומרים éclair de chocolat וגם לא קרם פט
יסייה. Eclair chocolat (בלי de) creme patossiere -- ה-R בסוף מבוטא.
ובפריז אין "קוקטיילים יוקרתיים." רק ברמת השרון ואפקה יש דברים כאלה.
בקיצור: פרובינציאליות בחגיגתה.
|
|
|
27. ככל הנראה שמת יותר מדי נוזלים
תוסיף את הביצה האחרונה בהדרגה עד שהבצק רך מספיק להזלפה.
|
|
|
הכי טעים בטעם קפה ועדיף כבר לקחת את הרוליגיוז בטעם קפה שזה אותו דבר אבל גדול יותר זה כמו כדור ממולא בקרם ומעל עוד כדור קטן יותר ממולא בקרם. ולא להכנס לכל קונדוטוריה בפריז לצערנו יש המון שקונים אותם קפואים ורק מפשירים אותם ואין להם לא טעם וחא ריח בתאבון
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
29. עוד מסכן שלא מבין כלום מהחיים שלו.פרובינציונר
|
|
|
30. עזבו אותי עם השטויות שלכם-אין כמו סופגניה חמה
ישראליק , |
חיפה |
|
(06.05.12) |
עם ריבת תות או פטל.....ואבקת סוכר למעלה, שתעשה לכם שפם...
| |