אוכל  טעם החיים
שלישייה טרבלסית: דבלה, יויו וגם מקרוד של שמחה
ynet
פורסם: 24.02.13, 08:44
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 108 תגובות ב-68 דיונים
61. האוכל של מבוגרי. העדה לא צריך דוגמאות
כמה קנאה ,וחוסר פרגו ,   תל אביב   (26.02.13)
האוכל הטריפוליטאי ,הוא עתיק יומין,עוד מתקופת חורבן בית שני ויש לכך אסמכתה ,
האוכל אומנם משמין אבל מאוד אוטנתי וטעים...

נשלח מהסלולארי שלי
62. אפשר בלי סירופ?
מ   (26.02.13)
עוגיות המקרוד נראות מאוד טעימות, האם אפשר להכינן ללא סירופ? לי אישית כל הקינוחים עם הסירופ מתוקים מידי, לא מרגישים שום טעם חוץ מסוכר...

נשלח מהסלולארי שלי
63. רעיון לטיגון הדבלה בקופסת שימורים
רחל רומנו ,   ביריה   (25.05.15)
מכניסים את הבצק לקופסת שימורים נמוכה ואז הדבלה מיטגנת ושומרת על צורתה
64. איזה שטויות.....טריפולאי ? טוניסאי ?
מיכאל   (03.08.15)
עוד בפולין היינו אוכלים בכל בוקר את המקרוד, ובערב מקנחים דבלה תוך ריקוד דבקה.....
אני חצי מרוקאי, חצי טונסאי (שילוב קטלני- תרתי משמע...), ונשוי שימו לב לחצי טריפולטאית (מצד האמא). אז כך המרוקאים לא מכינים יויו ומקרוד, יש להם גירסא משלהם לדבלה. הטריפולטאים מכינים מקרוד ולפעמים גם דבלה. היויו זה מוצר טוניסאי.
מקווה ששיכנעתי.
65. כל הכבוד יצה 10 הכונה ליויו תודה
(03.01.16)
66. כנסו!!
זהב   (01.02.17)
אין עליך סבתוש שמחה הטובה מכולם
טריפוליטאים הכי טוב
67. מה זה משנה העיקר שזה מושששש
זהב   (01.02.17)
אין עליך סבתוש שמחה הכי טובה
68. נראה מעולה, חג שמח!
ישראלי   (08.03.20)
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה