אוכל  טעם החיים  מר בשר - רפי אהרונוביץ'
רום, לובסטרים וקסטה: קובה בצלחת
רפי אהרונוביץ'
פורסם: 05.03.14, 10:17
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 42 תגובות ב-30 דיונים
31. חבל שלא התייעצת...
נעמי   (06.03.14)
עושה רושם שהפסדת את המסעדה הכי טובה בקובה וחבל... כי באמת כל השאר לא משהו... בפעם הבא תתיעץ!
32. לוותר
DTM   (07.03.14)
אחת המדינות הפחות אטאקטיביות באזור לפי דעתי לפחות. אוכל דוחה וגם לא במיוחד זול לתיירים. חוץ מזה הכל הרוס ודיי דוחה. אנשים בגדול נחמדים אבל ההרגשה הכללית היא שמנסים לעשות עליך סיבוב-מצד שני אפשר להבין אותם העוני נורא.
ולסיום יחי קאסטרו
33. קאזות בקובה ובהוואנה - particulares or casa particular
שגיא גדלביץ   (07.03.14)
קאזות בקובה: על ידי שלט קטן על הדלת, עם שני משולשים כחולים ("גגות") על רקע לבן, שהבעלים משיגים לאחר ששלמו מס שנתי.
הדרך הכי טובה להכיר את המקומיים, התרבות והמאכלים שלהם
34. חובה לבקר בקובה כי לא רק בגלל
שגיא גדלביץ   (07.03.14)

1. האנשים הכי נחמדים וחברותיים
2. ריקוד הסלסה הקובני מהיר וסקסי
3. הנופים מדהימים, מטבע, הרים ומערות ועד לחופים עם חול לבן עצי קוקוס, שמש, ים בצבע טורקיז צלול
4. אקלים חם ונעים
5. ארכיטקטורה קולוניאלית
6. גלידה בהוואנה כמו של פעם
7. לטעום מה זה מדינה סוציאליסטית ואיך אנשים חיים [לא, קובה היא לא קומוניסטית, מספיק עם הפרופוגנדה של CNN , BBC או הממשל של ארצות הברית]
8. כדאי מאוד לבקר במוזיאון המהפכה בהוואנה [Museo de la Revolución] ולהבין למה? [שוב, לשכוח מהפרופוגנדה של CNN או BBC ]
9. כי קובה היא אחת מהמקומות היחידים בעולם שעדיין אפשר לראות איך זה לחיות פעם - בלי חמרנות
10. או ישראל בשנות החמישים
הכל היה תמים ויפה - פחות תאות בצע
11. ועוד סיבות........
35. האוכל אחי טוב בשוליים של העיר הבירה,לאכול איפו אוכלים המקומי
יצחקי ,   דרום   (12.03.14)
המקומיים מי השדולה של השלטון.
האוכל שלהם מבוסס אל בשר חזיר ו עוף שגדלו בטבע ללא תרופות ו תוספים, התוספת מזון התירס לכן בחזה של העוף הצבע הוא צהוב, ו הטעם משגעה, הבשר חזיר ו הנקניקים ללא תוספים כמו בארץ שמכילים 96% בשר, יין ביתי או רום, ו צמחי תבלין השולט האורגנו שקיים בספרד ו איטליה, לחם תירס. אין מנה יותר טעימה מאשר שניצל מבשר חזיר כול כך רך שנמס בפה.
לא לדבר אל מוחיטו משקה אל בסיס של רום, מים קרים, סוכר ו נאנא.
36. ציפי אנא כתבי אלי
שרון ,   תל אביב   (24.04.15)
גלידה מעולה, זכרונות נעימים
תגובות קודמות
חזרה לכתבה