כלכלה  צרכנות  שיווק ופרסום
טעם של פעם: חפיסת שמנונית
ערן יסעור
פורסם: 07.06.14, 08:50
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 114 תגובות ב-72 דיונים
61. מתגעגעת למשקה זיפ
גלית   (07.06.14)
62. פעם, כשהייתי חייל, היה חטיף חום, שוקולדי בשם "נגה",
מנסה לרזות   (07.06.14)
יחד איתו היה ה"אגוזי" והוא משום מה נעלם...

"נגה", בצבע חום כהה
63. למרות שאני אוהב, באסה שמוצר אחד שולט בכל השוק
זינגנון   (07.06.14)

שטראוס/עלית הגיעו לפלח שוק כל כך גדול שכבר אי אפשר להתחרות בהם. במצב של היום, אם חברה תרצה להתחרות בהם המוצר שלהם יהיה מעט יותר יקר (כי הם לא יכולים לייצר כמה טונות בשעה כמו עלית), ואם המוצר שלהם יהיה יקר משל עלית, הציבור יצלוב אותם שהם יקרנים ולא יקנה.

מצד אחד הציבור מקטר שהמונופולים לא מחשבנים לצרכנים, ומצד שני הציבור לא מוכן לפרגן ליצרנים קטנים כדי שבסופו של דבר השוק יהיה מאוזן.
64. מגיב 42, גם "ארטיק" זה שם של יצרן...
ללקק את האצבעות   (07.06.14)
65. פעם היה רבל מריר/חלב שוקולד יותר איכותי
שוקו   (07.06.14)
עלית פרה ברירת מחדל בשקם , במכולת, רבל בנייר כסף עם כוכבים היה יותר יימי. היה בו מחסור לעיתים.
גם שוקולד דפנה מריר (חלב) 200 גר' לעוגות וכו' היה "יותר" שוקולד ונמס לאט בפה (עלה יותר לפעמים)
רוזמרי היה אחלה והיה יוקרתי, ספלנדיד לא אחיד בטעמו לאורך השנים.
מיגרוס המריר השווצרי בשנות השמונים היה אחלה.
אין מה להשוות למרירים של קוטדור, לינדט, נסטלה מ Fr/De עד 82% וטעימות שוקולד מריר מבלגיה ,אנגליה.
פרה רק בפיתה .
66. מאז שהם של שטראוס הטעם לא משהו כולל של הקפה
מוטי   (07.06.14)
67. לא קונה שטראוס-הם חלק מטריאופול דורסני, תזכרו את "קדבורי"..
רואי שטיין   (07.06.14)
וגם כך השוקולד שלהם מגעיל אבל עולה כמו שוקולד בלגי...אז אני קונה בלגי...חבר'ה רק לא שטראוס...אם היתה פה תחרות המחירים היו נורמליים ונמוכים בהרבה! שבוע טוב לכולנו.
68. כתבת יחסי ציבור לעלית
איקס   (08.06.14)


נשלח מהסלולארי שלי
69. שוקולד צה דה. זוכרים?
רותי   (08.06.14)
70. ערן יסעור ,גם אתה עם המילה הקלוקלת "נולד" ? ב
משה   (08.06.14)
תעשיה מייצרים ,ושוקולד כמו כל מוצר ,מיוצר ולא "נולד" ,תינוק נולד ותינוק לידיעתך זה לא מוצר !
71. תמונה של חייל וחיילת
יוסף   (09.06.14)


נשלח מהאייפד שלי
72. תמונה של חייל וחיילת
יוסף   (09.06.14)


נשלח מהאייפד שלי
73. רגע. אם בשעה מיוצרות 20,000 חפיסות...
מ   (15.06.14)
וסה"כ בשנה נמכרות 900,000 אז מה קורה עם כל החפיסות האחרות? או שמא המפעל מייצר את השוקולד רק במשך 45 שעות בשנה???? וכל שאר הזמן מיוצרים ממתקים אחרים?
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה