אוכל  נבחרת השפים  ירון קסטנבוים
עף על עוף: ירון קסטנבוים עם מתכון בווק
ירון קסטנבוים
פורסם: 26.11.15, 09:43
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 84 תגובות ב-25 דיונים
1. חלקי עוף מעושנים במרינדה, בדיוק קניתי עוף, שאר הדברים יש לי
כך שבשבת משפחתי ,   משפחתי תחגוג לה בכף!   (26.11.15)
2. גם מאודדדד מסובך, דורש כלים מיוחדים וגם מוצרים יקרים
אני   (26.11.15)
יותר מאמץ מכל הכוונים
3. יצורים חיים אלה קטנים ממני וחסרי-אונים יותר ממני
לעולם לא עוד   (26.11.15)
אך דווקא על הגדול יותר, על החזק יותר, על הנעלה, דווקא עליו מוטלת החובה להגן על היצורים החלשים במקום לרדוף אותם, במקום להרוג אותם.

~אדגר קופפר-קוברוויץ
4. נראה טוב, אבל זה לא מסוכן לשרוף נייר כסף?
יניב   (26.11.15)
5. נראה טוב
יקי ,   תא   (26.11.15)
כל הכבוד ירון.
6. למה לא לתת מתכונים שלא דורשים כלים שרק שפים מחזיקים
AA   (26.11.15)
7. שתי מילים
אחד שראה   (26.11.15)
קירות שקופים

אם אתם אמיצים
8. "עוף" הוא בעצם תינוק בן 6 שבועות
הידעתם ?   (26.11.15)
הוא עדיין נחשב אפרוח ותלוי באמא שלו. העיוותים הגנטיים גורמים לו לגדול מהר מדי ובאופן לא פרופורציוני (החזה למשל גדול פי ארבעה מאשר אצל תרנגול שלא עבר מניפולציות גנטיות) והוא למעשה אפרוח נכה ומעוות שבקושי מצליח ללכת ובגיל 6 שבועות שוחטים אותו.
9. מעל מיליון ישראלים אינם אוכלים בשר
נשמה אינה ,   מוצר צריכה   (26.11.15)
נקעה נפשנו מהשימוש שנעשה בגופות מעונות למאכל ולמטרות אחרות.
לפי סקר של מכון פאנלס מעל מיליון ישראלים אינם אוכלים בשר.
לפי סקר שערך מכון מדגם SI ושפורסם לפני כשנה, 55.2% מהציבור מזדהים עם האמירה "אני משתדל להימנע ממוצרים שייצורם פוגע בבעלי חיים", ו-45.6% אמרו שבעת רכישת מוצרים הם מעלים את השאלה אם ייצורם פוגע בבעלי חיים.
10. שכחתם שלב אחד בהכנה
(26.11.15)
1. קנה תנור מקצועי ב- 15 אלף ש"ח.
11. על המחקר שאומר ש 90% מהישראלים שקרנים שמעת?
שלמה   (26.11.15)
ו 100% ממכוני המחקר הלא אוניברסיטאיים.
12. לא הבנתי למה הסוכר טוב.
שלמה   (26.11.15)
יופי שיש לו צבע קרמלי וכשהוא נשרף הוא מסריח, אבל ממילא בשום שלב הוא לא במגע עם העוף אז למי עוזר הצבע הקרמלי?
13. בגיל 5 שבועות העוף כבר בוגר.
Just sayin   (26.11.15)
14. נראה מעולה.יופי של מתכון!
יופי של מדור   (27.11.15)
15. במתכון לעוף מעושן בתה יסמין נראה שיוצרים את העוף יש
מנחם   (27.11.15)
מאין.

לא מופיע שום דבר בנוגע לעוף במצרכים
16. מאוד לא ברור
מיכל   (27.11.15)
ונמאס כבר עם הנודניקים הטבעוניים. אתם רק עושים צחוק מעצמכם. תתעסקו בעצמכם ותפסיקו עם הכפייה הדתית שלכם!!
17. אויל שמחזיק פגרי אפרוחים,עגלים,חיות שעונו וסבלו כדי שהוא
(26.11.15)
ירויח שתי לירות. מי שלא מבין את זה- או שהוא מדחיק ומתעלם או שהוא טיפוס מרושע וחסר עמוד שידרה
18. בשר= כאב,סבל נוראי,צער לבעל חיים והתעללות'רוע אכזריות
ומחלות לצרכן   (26.11.15)
19. מסובך, מורכב, מיותר
יוסי פילוס   (27.11.15)
20. הוא בעיקר עף על עצמו
יוסי   (26.11.15)
21. רק אם מישהו יכין כי יש כאן הרבה "רבוטא"
(26.11.15)
הכי פשוט לקחת עוף איכותי ואורגני (משק מלמד ולא אני לא קשור רק לקוח שטעים לו), לפזר פלפל שחור גס, להבריש בחמאה ולהכניס לצלייה של כשעה.

מתקבל עוף עסיסי וטעים עם עור פריך. עמדתי לראשונה על ההבדל באיכות, לאחר שלא נקוו שומנים בתבנית, להבדיל מהעוף הסטנדרטי.
22. סוכר
ירון   (27.11.15)
לא הבנתי את המשפט "אגב, בתערובת של אורז, תה וסוכר, האורז מעכב את בערת עלי התה, כאשר תפקידו של הסוכר הוא לייצר צבע כרמל מהגוני מפתה".
התערובת הזו משמשת כחומר בעירה/מעשן לטובת טעם לעוף.
אין לה השפעה, משום סוג שהוא על צבע העוף.
23. אחד העם טרול חולני ומשועמם,שובניסט הומופוב דפוק.לא להתייחס
(27.11.15)
24. כמה עבודה מיותרת ! למי יש זמן לזה ?
Miriam ,   תל - אביב   (27.11.15)
יותר מדי עבודה .
25. אה גלי זוהר, מאז שעלו עליך שאת מגיבה בשכר יש לך עכשיו קצת
(28.11.15)
יותר חברים בפייסבוק מה7 שהיו לך לפני שבוע, פתאום יש לך 50+ חברים והפרופיל שלך אפילו נראה כמעט אמיתי, כל הכבוד! יש אנשים שאולי תצליחי אפילו לעבוד עליהם שאת אדם אמיתי ולא חלאה להשכרה בשביל להגיב כל מה שיגידו לך.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה