אוכל  נבחרת השפים  אבי ביטון
זמן למרק: 2 מתכונים מהירים
אבי ביטון
פורסם: 28.10.16, 08:42
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 21 תגובות ב-11 דיונים
1. אם סלמי אז רק של טבע דלי
(28.10.16)
יש בטעם כפרי, כפרי פיקנטי ובסגנון איטלקי.
ואפשר גם לוותר.
העיקר לא לתת יד למוצר שעשוי מגורים חסרי ישע שרוסקו יחד לעיסה מדממת, פעוטות שעברו התעללות אינטנסיבית מרגע שנולדו ונשחטו בדמי ימיהם.
2. נשמע מדהים!
דנה   (28.10.16)
תודה לאבי ביטון על המתכונים הנפלאים. ניסיתי כמה מהם ויצא מעולה!!!! המשיכו עם המדור הזה כל שבוע!
3. אבי ביטון ,תתבייש!!
אביב הממורמר   (28.10.16)
4. מתכונים מעולים אחד אחד...אולי אנסה אותם
(28.10.16)
5. הכנתי את מרק העגבניות - יצא גן עדן! תודה רבה!
איתמר ,   תל-אביב   (28.10.16)
6. מי כתב??
אריאלה כרמון   (29.10.16)
אני תוהה מי כתב את הכתבה, אבי כהן איני מזלזלת בך אך אנדי וורהול??
7. אבי ביטון,
(29.10.16)
את הפיתה ממרק העגבניות, שרפת, ומה קרה לנקניק ממרק תפוחי האדמה?
8. הכנתי את מרק העגבניות והגשתי עם שמנת חמוצה, יצא נהדר!
(29.10.16)
9. א
(29.10.16)
אפשר בלי הנקניק?
10. גיבוב שטויות לכתוב
ולחתוך עגבניה   (29.10.16)
איכס גרבר
11. לא משהו מיוחד
(30.10.16)

חזרה לכתבה