אוכל  נבחרת השפים  ירון קסטנבוים
פסטרמה של בית
ירון קסטנבוים
פורסם: 03.01.17, 14:56
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 141 תגובות ב-84 דיונים
31. בשר זה רצח !
תעברו לצמוני   (03.01.17)
32. גועל נפש
בשר זה רצח   (03.01.17)
33. התבלינים אינם מתאימים לילדים ...
אנני   (03.01.17)
רבים מהם לא אוהבים חיספוס במזון שלהם. הדבש לעומת זאת מתאים מאד.
34. גם קיבלתי תיאבון וגם התעייפתי רק מלקרוא את ההוראות
(03.01.17)
35. פסטרמה הודו
פרנדי ,   כרתים   (03.01.17)
לוקחים חזה הודו שלם שוטפים ומייבשים צורבים על מחבת ללא שמן. מחממים תנור ל180 לוקחים תבנית חד פעמית מכניסים את הנתח מפזרים מלח גס מסביב בגובה של כ2 סמ. מכניסים לתנור ל כ45 דקות מוציאים וישר מעבירים למלחת אחרת הנתח סופג את המלח. מצננים ופורסים הכי קל שבעולם.
36. בקיצור - עשיתה רוסביף מנתח זול - לא פסטרמה ולא נעליים
(03.01.17)

37. בשר
משה ,   ירושלים   (03.01.17)
התכוונת בשר זה טעים רצח
38. כבר 20 שנה שאני מכין פסטרמה הודו ביתי
אלברטו הפנסיונר ,   צפון   (03.01.17)
משתמש בחזה הודו מכין בציפי שום או דבש או פילפל,פאפריקה-טעים נהדר,ובראי
39. "הזדמן לי להיות בבית מטבחיים, ראיתי בעלי חיים מבועתים
דחוסים בצפיפות איומה ,   וממתינים למותם   (03.01.17)
בדיוק כמו בני משפחתי בטרבלינקה. ראיתי את אותה מכניקת הרג יעילה וקרה כמו בטרבלינקה. ראיתי את הערימות המסודרות של לבבות, פרסות וחלקי גוף אחרים, שכל כך הזכירו את ערימות השיער היהודי, המשקפיים והנעליים בטרבלינקה. נזכרתי בהאשמה של הסופר היידי הנודע, יצחק בשביס-זינגר שכתב "עבור בעלי החיים, כל בני האדם הם נאצים, וכל יום הוא טרבלינקה".

~ אלכס הרשאפט, ניצול שואה ותומך נאמן של ישראל

40. יש תחליפים נפלאים לבשר - קטניות, אגוזים, פירות וירקות
רותם   (03.01.17)
בשביל מה לגרום סבל לפרה או לחזיר שיש להם רגשות ונשמה בדיוק כמו לכלב או לחתול ?
ולדעתי יש להם נשמה אפילו יותר מלחתולים, למרות שיש לי חתולה.
התפקיד שלנו להגן על בעלי החיים ולשמור עליהם כמו ילדים. בעיקר על "חיות המשק" שתלויות בחסדינו, חיות שבויתו לפני אלפי שנים, בתקופה קדומה שבה הכלכלה היתה תלויה בניצול עבודת בעלי החיים. אין היום שום הצדקה לכלוא, לפטם ולרצוח את חסרי הישע.
41. נראה שעוד רגע הפרה תקום. כל נראה חי ומדמם
(03.01.17)
42. אני מאוד אוהבת בשר, אך התמונה הזאת של פרוסות פסטרמה
ענבל ,   טבעון   (03.01.17)
עושה לי רע.
43. מכינה את הפסטרמה אפשר להקפיא
א.א   (03.01.17)
את הפסטרמה במקרר . עד לרגע שרוצים לאכול . להפשיר מניחים במקרר עד שמפשיר.אפשר לפרוס. אם משאירי במקרר לא יותר משבוע. אבל עם במקפיא חודש חודשים. אפשר להשתמש בו לתוספת למרקים ממש טעים
44. נראה כמו רוסטביף. לא כמו פסטרמה
אייל   (03.01.17)
45. זה יפה מאד
חי   (03.01.17)
במיוחד כשיש אלפי אנשים שמחטטים בפחי אשפה ואוספים שאריות מרצפת השוק העירוני.
מדינה אוכלת אזרחיה
46. נראה מעולה ובוודאי טעים, אבל זה לא פסטרמה בכלל!
יותר מזכיר רוסטביף ,   מאפשר פסטרמה   (03.01.17)
מה לעשות שפסטרמה צריכה להיות מבושלת לגמרי, ורצוי אף מעושנת.
47. למה לאכול פסטרמה שאפשר לא?
אחת שאוהבת תרנגולים   (03.01.17)
ועל הדרך להציל חיים של יצורים מקסימים שכשהם בסביבה נכונה הם מאוד ידידותיים ומתוקים.
48. קוראות יקרות, אתן קורבן אומלל של תעשייה מתוחכמת
אמא   (03.01.17)
שגורפת הון רב מהפיכת גופות מעונות ושחוטות של גורים למוצרי מזון. הם מסתירים מכן את הפרקטיקות האכזריות, את העיוותים הגנטיים שהופכים את בעלי החיים לנכים ומעוותים שמתקשים בנשימה ובהליכה, שמתפתלים מכאבי תופת כל חייהם; את הפיטום המזוויע במזון שחסר בברזל ובעוד רכיבים תזונתיים חיוניים, ועשיר מאוד בשומן ובתוספים מלאכותיים, בהורמונים ובזרזי גדילה ובתכשירים אנטיביוטיים רבים; את העובדה שהם גורמים לגורים לפתח אנמיה קשה (כדי שהבשר יהיה בהיר) ומחלות שרירים, ושלשולים ובחילה תמידית. הם משסים בכן יועצי תזונה מטעמם שמנכללים אתכן, וכתבות פרסומיות ומגיבים בשכר שמספרים לכן שצריכת סבל היא עניין משפחתי, סנטימנטלי, יהודי, מסורתי, עונתי וכו'. בבקשה אל תתני יד לעינויים ורצח של גורים חסרי אונים. אפשר לחגוג את החג התורן או את השבת גם ללא גופה מרוטשת או חתוכה לפרוסות. בבקשה תקראי מאמרים באתרים אובייקטיביים על זוועותיה של תעשיית המשחטות, ועל העולם הרגשי העשיר והמורכב של בעלי החיים שהם מענים וטובחים.
תודה רבה על ההקשבה.
49. ירון חפשתי את מתכוניך בחנוכה אבל העליתי חרס בידי (-:
טוב שחזרת   (03.01.17)
ונא להתעלם מכל ההזויים ואלו הטוענים שהם אוהבים בשר אבל המראה עושה להם רע; אתם (טבעונים לא יקרים) רק עובדים על עצמכם.
50. מספר 14
תקרא תבין   (03.01.17)
51. תקראו תגובה 48 תפתחו את העיניים תחכימו תתעוררוווו
מאי   (03.01.17)
52. גמה ני מכין לבד אבל לו אבי לכם תמתקון
אלטוב   (03.01.17)
53. די כבר לכל הטיבעונים
ישראלי   (03.01.17)
תפסיקו להיכנס לאחרים לצלחת. אוהבים חיות? תגדלו אותם ותאכלו ירקות. ותנו לאחרים לאכול בשקט חיות כדרך הטבע. נמאס כבר מכם
54. חזה במלחת
li ,   חיפה   (03.01.17)
חזה במלחת- saltpeter- אנחנו נוהגים להשרות בשר נקי של חזה פרה במלחת( סלטפטר, פוטסיום ניטרט) , ואז בתהליך דומה לכאן מקבלים corned beef .
55. בשר זה רצח!
שגיא   (04.01.17)
תרבות עתיקה ומזוויעה! רק האנושות יכולה להיות כ״כ אכזרית.
56. ל 30, אשכנזים...
בדיוק מאותה סיבה לא ברורה שהם שמים סוכר על דגים   (03.01.17)
תתרגל.
57. פסטרמה צריכה להיות כבושה. אין 0. ניטריטים נדרשים בשביל לקבל
תומר   (04.01.17)
את הטעם האופייני. (והצבע האדום העז בשל תופעת הקשירה להמוגלובין).

מה שאתה מראה הוא... צלי :) שזה גם אחלה אבל זה לא פסטרמה.
58. טבעוניים, צימחוניים, זה לא יעזור לכם,
(04.01.17)
נמשיך לאכול בשר כי זה בנפשנו.
59. דם ניגר כמי נהר...
בת שבע.   (04.01.17)
זה מה שאתם אוכלים.
60. אין כמו בסטרמה ביתית - עם ניחוחות החילבה והפפריקה
נתנאל   (04.01.17)
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה