אוכל  נבחרת השפים  ירון קסטנבוים
פסטרמה של בית
ירון קסטנבוים
פורסם: 03.01.17, 14:56
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 141 תגובות ב-84 דיונים
61. הכנתי ציפוי מפולפל עם חרדל ודבש של נתח סינטה בתנור - מדהים
משה   (04.01.17)

62. יש תחליף צמחוני ?
אנה   (03.01.17)
אני מבשלת על אש קטנה אונה אחת של חזה עוף בסיר קטן, עם פפריקה, שום, רוטב סויה, קצת סוכר חום ושמן. בלי השרייה או כבישה. זה הרבה יותר טעים מכל פסטרמה קנויה.
אבל הבת שלי צמחונית. אני אשמח לקבל מתכון עם תחליף צמחי.
63. כל הכבוד על השימוש במילה אטליז ולא "קצבייה"
(04.01.17)
64. פסטרמה
עלי   (03.01.17)
מי אמר שזו עבודה פשוטה וקלה?
65. זו פסטרמה ? זה סוג של רוסטביף...
אחד משניים   (04.01.17)
ככ הרבה פלפל....כנראה לשף אין ילדים....
66. כמה עולה הנתח ולכמה זמן הוא מחזיק?
1   (03.01.17)
67. האם אתם יכולים בטובכם 31, 20 ועוד - בבקשה תסבירו לי איך אתם
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (04.01.17)
האם אתם יכולים בטובכם 31, 20 ועוד - בבקשה תסבירו לי איך אתם חיים עם הרצח של חיות השדה כשקוטפים את החיטה מן השדות ???
כמו כן, איך אתם חיים עם העינויים של הקופים שקוטפים את הקוקוס מהעצים עם ה 97% שמן רווי בשמנים שלכם, עבורכם ??? אלה רק 2 דוגמאות...
למה אתם הטבעונים, צמחונים אי פעם לא עונים לי - האם השאלות האלה, המאוד נכבדות מאוד לא חיבות להדאיג את מצפונכם או אין לכם "אותו" כי זה מכניס אותכם במעמד של ספק ???

למעשה, המתכון נשמע בר קיימא. זה יכול לא להיות הדבר האמיתי ויש לו המון מלח, אבל זה נעלם בחלקו כשאנחנו מנגבים היטב את הבשר. יש לי רק פלפל חריף ירוק, לבן ושחור. זרעי כוסברה יש לי מהגינה. אני יכול אוסיף פלפל חריף(מהגינה).
אני כנראה אבשל אותו יותר, כך שלא יהיה כל כך אדום.
מה המשמעות באנגלית של נתח "אגוז, הידוע גם בשמו אווזית (מספר 14) ?
68. נראה כמו וגינה
איקו   (04.01.17)
הצבע הורוד מגרה ללקלק את הפסטרמה
69. המפקד קיש
עמי   (04.01.17)
ממש רעיון מעולה וניראה .ממש יפה וטוב
ואנימיאמץ את זה
כל הכבוד .לך
70. פרה היא אמא
עגל הוא תינוק   (04.01.17)
71. תתביישו!!! כתבה עם רצח וסבל
תמר   (04.01.17)

72. תגובה חריפה ומפורטת למפגינים הטבעונים
המדבר דוגרי   (04.01.17)
אני אוכל בשר ומה שלא תעשו או תגידו אמשיך לאכול בשר. אני יודע שזה רצח רק כדי שיהיה לי טעים. אני יודע שזה היה יצור חי. אני יודע שזה לא בריא לי. אני יודע שזה אנוכי. בכל זאת אני לא נופל לאיומים וההפחדות שלכם ואמשיך להנות כמה שיותר כי חיים רק פעם אחת. תחסכו לעצמכם את הזמן ואת המאמץ. אני לא אשתכנע להפסיק. צאו לי מהחיים ומהנשמה ותאכלו מה שתרצו. שוב אומר למקרה שלא הבנתם: מה שלא תגיבו לי עכשיו לא ישכנע אותי להפסיק לאכול חיות. מאחל לכם בכנות חיים בריאים ומאושרים.
73. לא מתאים לילדים
(04.01.17)
חריף מידי חי מידיי
74. המתכון הכי טעים בעולם
אביעד   (04.01.17)
לאכול לטבעונים את הראש עם מתכונים לבשר
76. פסטרמה טופו
דליה יורדן ,   עתלית   (04.01.17)

77. ברור שאפשר להחליף לאגבה סילאן דבש
דנה   (04.01.17)
78. יש לבשר את היתרונות שלו. עדיף אורגני grass fed אבל אנחנו
דנה   (04.01.17)
בישראל...
זה לא שישראל לא חמודה אבל יש לה את החסרונות שלהההה
79. אני מנסה להבין את הראש המעוות של הצמחונים שנכנסים לכתבה הזו
דני ,   ירושלים   (04.01.17)
יש משהו חולני בפעולה הזו
אני יכול להבין ואפילו להעריך את המניע האידיאולוגי הגורם לאדם להחליט שהוא מפסיק לפגוע בבעלי חים. אבל יש משהו פרוורטי לחלוטין בצימחונים שנכנסים לכתבות שהן בברור על הכנת בשר. אני לא רואה את ההבדל בין צמחוני שנכנס לכתבה הזו לבין ביקור אובססיבי בבית מטבחיים.
80. מחבת ,סיר או קערה....תחליט ירון.
שמוליק ,   נתניה   (04.01.17)
נראה לי הייתה בילבולת קלה במתכון.
למה לערבב את הדבש והמים במחבת אם שופכים את התכולה לסיר? למה לא הכל בסיר מההתחלה?
ואז כתוב להעביר את נתח הבשר מהתנור למחבת הדבש - אבל היא כבר ריקה ! אם כבר להעביר לסיר.
סה"כ נראה אחלה מתכון קל לביצוע. מעין רוסטביף משופצר.צריך לגמור לאכול מהר תוך יומיים שלושה אחרת עלול להתקלקל בהעדר המלחה ובישול ארוכים.
81. ירון מה עם מתכון לשווארמה? עגל והודו.אם אפשר
ניר   (04.01.17)
סומך עליך שתיתן מתכונים טובים באמת.
אגב,אם אתה נכנס לכתבה אז נכון יהיה להגיב לשאלות.
82. "טבעונים", כנסו ותלמדו משהו
מיקי   (11.02.17)
1. אוכלי עשב דינם להיטרף. לא למות בשיבה טובה. כשני שליש מגורי אוכלי העשב נטרפים בשנה הראשונה לחייהם. שחיטה היא מוות מהיר יחסית. 2. בני אדם לא בנויים לצמחונות ואוכלים בשר עשרות אלפי שנים. (טבעונות = תזונה טבעית כולל בשר. לא טופו,סייטן ומוצרים מעובדים). 3. המזון הכי מסרטן בעולם הוא פירות וירקות וזה מוכח מדעית. עדיין אנו צורכים אותו. 4. צמח הוא עדיין יצור חי ונושם. 5. אתם משועממים ומנסים לכפות את הפנטזיות שלכם על אנשים אחרים. תתעסקו בעצמכם, נראה שאתם טובים בזה. רק בריאות.
83. ללא חומר משמר! שפו !
דוד   (21.03.17)
84. מלח וסוכר הם חומרים משמרים !!!! הליך כבישה !!!
דב יל ,   אה בל   (05.06.19)
מלח וסוכר הם חומרים משמרים !!!! הליך כבישה !!!
85. פסטרמה בשר
Dalia Kaplan   (14.03.20)
הי, תוכנית הטורבו מבוטלת אצלי, באיזה חום אני אופה ומהו משך הזמן לבשר בקר, תודת
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה