אוכל  נבחרת השפים  ירון קסטנבוים
הדבר האמיתי: כך תכינו שניצל בקר
ירון קסטנבוים
פורסם: 24.01.17, 14:53
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 167 תגובות ב-66 דיונים
61. אכלתי פעם בבית, הציפוי נדבק כמו טוב כמו לשניצל רגיל
C   (27.01.17)
אבל הטעם הרבה יותר מוצלח.
שניצל עוף זה המצאה של ישראל
62. טבעונים, כנסו ותלמדו משהו
מיצי   (11.02.17)
1. אוכלי עשב דינם להיטרף. לא למות בשיבה טובה. כשני שליש מגורי אוכלי העשב נטרפים בשנה הראשונה לחייהם. שחיטה היא מוות מהיר יחסית. 2. בני אדם לא בנויים לצמחונות ואוכלים בשר עשרות אלפי שנים. (טבעונות = תזונה טבעית כולל בשר. לא טופו,סייטן ומוצרים מעובדים). 3. המזון הכי מסרטן בעולם הוא פירות וירקות וזה מוכח מדעית. עדיין אנו צורכים אותו. 4. צמח הוא עדיין יצור חי ונושם. 5. אתם משועממים ומנסים לכפות את הפנטזיות שלכם על אנשים אחרים. תתעסקו בעצמכם, נראה שאתם טובים בזה. רק בריאות.
63. בקיצור, הוא אולי שף אבל הרבה הוא לא יודע.
(05.03.19)
64. צודק , אדון רפי
(06.06.20)
יש עוד דוגמאות של מאכלים מקוריים שקיבלו שינוי קטן במרכיבים כאן בארץ,
דוגמת גבינת מוצרלה, סושי ועוד..
כי מה לעשות, אנחנו יהודים.
אתה אולי לא, אבל אנחנו כן.
65. הצחקת אותי
יפה יפה   (17.12.21)
3. פירות וירקות מסרטנים? מאיפה הבאת את זה בכלל?
5. זה לא "הפוסל במומו פוסל"?
66. גם שניצל העגל שלהם לא כשר...
אני   (17.12.21)
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה