אוכל  מדורים  שובר את השוק
כשהטוניסאי פגש את האשכנזייה: סיור בשוק נתניה
גיא גמזו
פורסם: 16.01.17, 17:02
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 166 תגובות ב-119 דיונים
31. השקשוקה של אפי
קובי ,   תל אביב   (16.01.17)
אין על השקשוקה והבנדביץ טוניסאי ש אפי באור יהודה...מקום אדיר עם אנשים טובים
32. מכולם בוקובזה הכי טעים והכי נקי
(16.01.17)
33. מעדניית בוקובזה... מס 1
מיכל ,   השרון   (16.01.17)
קונה קבוע ... אין על הניקיון הטעם והטריות הדובדבן של השוק
34. הכל כשר
אופיר   (16.01.17)
35. אם אתה רוצה טעמייה איכותית
דורון   (16.01.17)
סע לרחמו בדרך בגין בת"א. באמת טעים!
36. צודק או לא ? כנסו.
אבי ש.   (16.01.17)
חצי מהכתבה עוסקת בפלאפל .זה לא נתניה האמיתית. עם כול הכבוד לכול ההמלצות שלך פיספסת ובגדול !! לא אומר כתבה שטוחה ורדודה אבל קבל כמה איזכורים קטנים. ע"י האשכנזייה יש את סנדוויץ סוסו שלא הזכרת. וגם את מסעדת צ׳צו שהם בשוק כבר 50 שנה שניהם ועוד ועוד. מה המסקנה עיתונאי צעיר ? אתה לא נתנייתי סע הביתה ותכין שיעורי בית לכתבה הבאה שלך. בהצלחה.
37. טונה טובה שוחה בים
אביעד ,   נתניה   (16.01.17)
חומוס עוזי לנצח
38. אין על שוק נתניה.. מדהים שם. ההרצליינית..
גילי ,   הרצליה   (16.01.17)

39. די לקישקוש פריקסה מבגט
אבי   (16.01.17)
די תחזרו למקורות
40. בנתניה הקבלנים בונים את הדירות עם ארבעה כיווני ירי
זוזו   (16.01.17)
41. אמת
גלית ,   השרון   (17.01.17)
42. חיים בקובזה שוק נתניה
שלמה   (17.01.17)
חיים בקובזה טחינה וטונה מעושנת מספר 1 בארץ!!!
43. בשנים האחרונות לדגים יש טעם לוואי מענין במה מאכילים אותם
(17.01.17)
44. ל 12
שמעון   (17.01.17)
גם נתניהו על המפה!
45. מה עם שניצל חיים בוייה ???
נתנייתי שמבין   (17.01.17)
אין בכלל אפשרות לבקר את השוק בנתניה בלי ללכת למלך הבלתי מעורער !!!
הסנדוויץ שניצל של חיים בוייה בשוק זה אחד מפלאי עולם מבחינה גסטרונומית .
אין על הנדיבות של חיים ויעקב בעולם !!! אליפות !!! זה סוד שרץ רק בין הנתייתים .
זר לא יבין בוייה - אין על חיים בוייה
46. תגיד חבר, כמה בדיוק אתה שוקל ?
קול האמת   (17.01.17)
לאכול כזו כמות של אוכל בפעם אחת צריך להיות לוחם סומו
47. מה הניקיון?סטריליות ,לא בליקסיקון?
המיד   (17.01.17)
48. רוב הדוכנים האלה בנתניה, תרגישו אותם למחרת
מיכאל ,   שרון   (17.01.17)
למחרת בשירותים, ולכן אני כבר לא מתקרב,שלא לדבר על שמן שלא מוחלף והגיינה לא קיימת
49. השוק המקורה די מסריח ויש בו סכנת החלקה
מיכאל ,   שרון   (17.01.17)
בגלל שבנוי בשיפוע והרצפה רטובה עם שאריות דגים וירקות רקובים
50. בין המוכרים בשוק יש הרבה שהמחיר
מיכאל ,   שרון   (17.01.17)
לא מחיר והמשקל לא משקל, כלומר המחיר מישתנה בקופה פתאום והמשקל מוסתר וכמובן לא נכון ובנוסף דוחפים לך סחורה מקולקלת כולל דגים
51. אין על בוקובזה
טל   (17.01.17)
החומוס הכי טעים בעולם
52. חומוס עוזי מחיר מנה כאילו צפון תל אביב
טון   (17.01.17)
לא שווה את הכסף
53. קודם טועמים ואחרכך מתמכרים
טל ,   חדרה   (17.01.17)
כן, כולם מגיבים כך אך זה אחד השילובים המדהימים שיש מומלץ בחם לפחות פעם אחת לטעום לפני שמבטלים
54. ממליצה לבקר ברחובות המקבילים לשוק
טל ,   חדרה   (17.01.17)
לבולז'רי צרפתיה מעולה וכשרה, לפיצוחים טרים, לחנות נקניקים ייחודים וכשרים, לשוק הפרחים בימי שישי ועוד הרבה ברחובות העוטפים את השוק. בתוך השוק יש מאפיה מדהימה עם ביסקוטים,בריוש
55. So don't come
Sami   (17.01.17)
If you don't like it ? Don't come.
56. אין על שוק נתניה.... ויש לך עוד לגלות
נתנייתית ,   נתניה   (17.01.17)
הגודל,הצבעים,הרעש והריחות יוצרים חווית קניות נעימה ומיוחדת. פספסת את מלך הפיתות שם תמצא את הטעמים הצרפתיתים שאתה מחפש, תבקר במסעדת צצו להרחבת טעמי העדה הטריפוליטית.
57. קצת הרחבה על טונה כבושה לא שמעתי על דבר כזה
זה כמו סביצ׳ה?   (17.01.17)

58. הטוניסאי שלי
טט   (17.01.17)
ככה קוראים למקום, קצת אחרי סנדוויץ סוסו. לדעתי הכי טעים בשוק.
59. אחלה כתבה, ואחלה שוק, כמה הבהרות ותוספות...
הטבח   (17.01.17)
למתעניינים,
"המרק הירוק" נקרא "בקיילה", שזה תבשיל טוניסאי של בשר ושעועית לבנה, עם מחית של עלי מנגולד "שרופה" המבושלת שעות כדי לקבל את צבעה. טעים מאודדד !
ניתן לקנות את המחית מוכנה לבישול אצל מעדניית האחים באחת הסמטאות בשוק.
הטריפוליטאים קוראים לזה "טבחה בל סלק" כשזה ירוק, או "טבחה בל כמון" ואז התבשיל הוא אדום.
מסעדת צ'צו אכן שווה אזכור מכובד, כמוסד ותיק בשוק , שמציע תבשילים טעימים, ועל האש, מנתחים מגוונים וגם פנימים ולא קונבנציונלים.
יש סניף נוסף ל"צ'צו", מקום מפונפן יותר באזהת"ע פולג בנתניה, עם אותן מנות, אך ללא אווירת שוק, עדיין טעים מאוד.
בסביבת השוק, יש "שניצל איילה", אך כולם מכירים אותה כחיים ידיים... והמבין יבין...
המאפה המוזכר בכתבה כבוריקה, אכן נקרא "בריק", פצצת קלוריות משומנת, אך טעימה מאוד.
בשר, הרבה קונים באטליז כשר בשם "בוארון", אטליז שוקק חיים, שמולו יש גם "רוטיסרי" ( עופות שלמים צלויים על שיפוד ) נחמד.
שיהיה לכולם אחלה חווית שוק, בכל שוק...:)
60. בלי הקוסקוס של צצו כל הרשימה לא שווה כלום!
א   (17.01.17)
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה