אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
ארז קומרובסקי עם מתכון לפיתה במחבת
ארז קומרובסקי
פורסם: 28.02.17, 15:04
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 117 תגובות ב-65 דיונים
31. כף וחצי מלח? לא התכוונתם לכפית וחצי?
ארנונימוס   (28.02.17)
32. העתיק מסרטון מאוד מצליח ביוטיוב
מתכון ישן   (01.03.17)
ביוטיוב יש סרטון מושקע של הכנת פיתות ב-5 דקות במחבת יוצא לו בהרבה יותר טוב משל ארז.
https://www.youtube.com/watch?v=NPiA69p4gqE
33. זה לוקח עד שעתיים
בשלן נסתר   (01.03.17)
ויש לך קרחת.
34. אוי יו יו, כולה פיתה, איזה סרט מטופש
אלי   (01.03.17)

35. פיתה על הגז עם בלובנד
(28.02.17)
36. לחם שולה
גיל   (28.02.17)
פוקצות מיוחדות כוסמין כמו פיתות
גם מיכל מלחם שולה מכינה
והטעם נפלא
37. אפשרי מנסיון ,להתפיח פעם אחת לרדד ולהמתין כ1/2
רמי   (28.02.17)
שעה נוספת וישר למחבת ..שגם כך עד שהבצק האחרון יעלה למחבת יעברו -שעה וחצי .
38. נראה לי שהוא שכח להתפיח
ניר   (28.02.17)
39. האם לאפות על להבה גדולה או קטנה בכיריים? תודה
(01.03.17)
40. GREAT
B   (28.02.17)
41. כל הכבוד. מגיעה לו תפיחה על השכם.
בולוך   (01.03.17)
עשיתי בדיוק ויצא יופי
42. הרמבן נכדו של רשי פרשת וישב
צודק   (01.03.17)
הרצאות של מפחדנים למניהם רק ירחיקו אותנו כולל אתה
43. למה לחכות כידי לנשות יהיה טעים תודה למתכון
יוסף ,   קריות   (28.02.17)
44. מההה פרג מההה
יא פלצן   (28.02.17)
איך ייזכרו אותו בלי להפליץ
45. ארז אתה חמוד וגאון. תודה. עושה חשק אמיתי.
רונן   (01.03.17)
46. פשוט... המתכון האמיתי בפנים
אריק   (01.03.17)

שימו קמח

חכו חצי שעה

הוסיפו שמרים

חכו חצי שעה

קצת מים

חכו חצי שעה

מה שכחנו? שמן זית

חכו חצי שעה

שמרים

חכו חצי שעה

מלח

חצי שעה

סוכר

חצי שעה

לושו

חצי שעה

המתינו

חצי שעה

גרבצו

חצי שעה

הוציאו אוויר (אפשר גם נפיחה למי שלא אוהב אוויר)

חצי שעה

צרו עיגולים

חצי שעה

הניחו בצד

חצי שעה

עשנו משהו

חצי שעה

שימו במחבת

חצי שעה

איזה יופי.. הפיתה מוכנה.. עכשיו רק שימו לב שפיטר גוסקוב לא יבוא להרביץ לכם ולקחת לעצמו את הפיתה (וזה בהנחה שהתחלתם את ההכנה בגיל 12)

47. במקום זה. אני נוסע לשוק התקווה וקונה אחלה פיתות עירקיות .
יוסי חולון   (01.03.17)
48. קול הכבוד לynet שמבייאם מתקונים כשרים לבית ישראל
עמיחי ,   ירושלים   (01.03.17)
השם יברך אותכם!
49. תנסה לתת מכה מלמעלה בגריל חשמלי
צודק   (28.02.17)
אכן זה של התימנים אפשר כך אפשר סלוף וגם מלווח
50. בארבע שעות.....
אבולעפיה ,   יפו   (28.02.17)
הייתי צופה בכל העונות של משחקי הכס
51. אחרי ההדרכה של הפרלמנט לפיתה על האש
אביבית   (01.03.17)
מה עוד נשאר לדון בנושא?
52. אפשר ללוש ולהתפיח במכונת לחם?
(01.03.17)
אפשר גם פחות מלח?
53. רוצים שיתנפח כמו גדול?כסו את המחבת כשאתם אופים את הצד הראשון
הנחתום וגיסתו   (01.03.17)
אם המחבת מכוסה נשמר יותר חום בפנים. הפיתה תופחת טוב יותר. כשאופים את הצד השני, מסירים את המכסה, כי אם נשאיר אותו, הוא יתמלא באדים שפולט הצד האפוי, וירטיב את הפיתה. תעשו את זה ותקבלו פיתה נפוחה ונפרדת היטב. ולכל אלו שמתלוננים על זמן ההכנה - קחו את הילדים שלכם אחר הצהריים, נתקו אותם מהסמארטפונים ומהפורנו, ותעשו יחד איתם פעילות משפחתית מהנה....
54. ארבע שעות בשביל פיתה ??? פחחחחחחחח
(01.03.17)
55. שאלה על המחבת
(01.03.17)
ניסיתי פעם אחת להכין פיתות על המחבת (מזמן, ממתכון אחר) והיא לא רק נחרכה אלא גם נשרפה והשאירה שכבה שחורה שרופה שנדבקה טוב טוב למחבת. זה די ריפה את ידיי מלהמשיך בניסיונות, אבל דווקא הייתי שמחה לנסות שוב מתישהו.

האם כדאי לייחד מחבת לצורך הכנת הפיתות? האם יש לך השערה למה זה קרה לי?
56. ״אמור לקרחת״ לא יפה לתחוק על זה שאין לן שיער.
אחד עם רעמה   (01.03.17)
57. ארז תודה על המתכון
כ   (01.03.17)
אם יורשה לי - כדי לא להרוס את המחבתות, קנה לעצמך מרית מדורגת רחבה מסיליקון
58. תוספת פיצפונת
רון ,   שרון   (01.03.17)
להתיז מעט טיפות מים, לזרוק למחבת, ואחר כך גם על הצד השני. יקבלו נמשים שחרחרים וטעימים. פרג? אאאאאאא. נשמור אותו לחלה.
59. אפשר התפחה אחת חלק תחתון במחבת עליון להעביר לתנור
ניסים ,   בית שמש   (01.03.17)
60. כל הכבוד...אבל אחרי כלכך הרבה השקעה זו ממש לא פיתה לקוטג!
מיכל   (01.03.17)
אלא לסביח או לחומוס איכותי....להכין כמה שעות פיתות ואז לטבול את זה בממרח מגעיל תעשייתי. עדיף באיזה גבינה ביתית או למלא בסביח או לטבול בשקשוקה!

תודההההה
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה