|
31. כף וחצי מלח? לא התכוונתם לכפית וחצי?
|
|
|
32. העתיק מסרטון מאוד מצליח ביוטיוב
ביוטיוב יש סרטון מושקע של הכנת פיתות ב-5 דקות במחבת יוצא לו בהרבה יותר טוב משל ארז. https://www.youtube.com/watch?v=NPiA69p4gqE
|
|
|
|
|
34. אוי יו יו, כולה פיתה, איזה סרט מטופש
|
|
|
35. פיתה על הגז עם בלובנד
|
|
|
פוקצות מיוחדות כוסמין כמו פיתות גם מיכל מלחם שולה מכינה והטעם נפלא
|
|
|
37. אפשרי מנסיון ,להתפיח פעם אחת לרדד ולהמתין כ1/2
שעה נוספת וישר למחבת ..שגם כך עד שהבצק האחרון יעלה למחבת יעברו -שעה וחצי .
|
|
|
38. נראה לי שהוא שכח להתפיח
|
|
|
39. האם לאפות על להבה גדולה או קטנה בכיריים? תודה
|
|
|
|
|
41. כל הכבוד. מגיעה לו תפיחה על השכם.
עשיתי בדיוק ויצא יופי
|
|
|
42. הרמבן נכדו של רשי פרשת וישב
הרצאות של מפחדנים למניהם רק ירחיקו אותנו כולל אתה
|
|
|
43. למה לחכות כידי לנשות יהיה טעים תודה למתכון
|
|
|
איך ייזכרו אותו בלי להפליץ
|
|
|
45. ארז אתה חמוד וגאון. תודה. עושה חשק אמיתי.
|
|
|
46. פשוט... המתכון האמיתי בפנים
שימו קמח
חכו חצי שעה
הוסיפו שמרים
חכו חצי שעה
קצת מים
חכו חצי שעה
מה שכחנו? שמן זית
חכו חצי שעה
שמרים
חכו חצי שעה
מלח
חצי שעה
סוכר
חצי שעה
לושו
חצי שעה
המתינו
חצי שעה
גרבצו
חצי שעה
הוציאו אוויר (אפשר גם נפיחה למי שלא אוהב אוויר)
חצי שעה
צרו עיגולים
חצי שעה
הניחו בצד
חצי שעה
עשנו משהו
חצי שעה
שימו במחבת
חצי שעה
איזה יופי.. הפיתה מוכנה.. עכשיו רק שימו לב שפיטר גוסקוב לא יבוא להרביץ לכם ולקחת לעצמו את הפיתה (וזה בהנחה שהתחלתם את ההכנה בגיל 12)
|
|
|
47. במקום זה. אני נוסע לשוק התקווה וקונה אחלה פיתות עירקיות .
|
|
|
48. קול הכבוד לynet שמבייאם מתקונים כשרים לבית ישראל
עמיחי , |
ירושלים |
|
(01.03.17) |
השם יברך אותכם!
|
|
|
49. תנסה לתת מכה מלמעלה בגריל חשמלי
אכן זה של התימנים אפשר כך אפשר סלוף וגם מלווח
|
|
|
50. בארבע שעות.....
אבולעפיה , |
יפו |
|
(28.02.17) |
הייתי צופה בכל העונות של משחקי הכס
|
|
|
51. אחרי ההדרכה של הפרלמנט לפיתה על האש
מה עוד נשאר לדון בנושא?
|
|
|
52. אפשר ללוש ולהתפיח במכונת לחם?
אפשר גם פחות מלח?
|
|
|
53. רוצים שיתנפח כמו גדול?כסו את המחבת כשאתם אופים את הצד הראשון
אם המחבת מכוסה נשמר יותר חום בפנים. הפיתה תופחת טוב יותר. כשאופים את הצד השני, מסירים את המכסה, כי אם נשאיר אותו, הוא יתמלא באדים שפולט הצד האפוי, וירטיב את הפיתה. תעשו את זה ותקבלו פיתה נפוחה ונפרדת היטב. ולכל אלו שמתלוננים על זמן ההכנה - קחו את הילדים שלכם אחר הצהריים, נתקו אותם מהסמארטפונים ומהפורנו, ותעשו יחד איתם פעילות משפחתית מהנה....
|
|
|
54. ארבע שעות בשביל פיתה ??? פחחחחחחחח
|
|
|
ניסיתי פעם אחת להכין פיתות על המחבת (מזמן, ממתכון אחר) והיא לא רק נחרכה אלא גם נשרפה והשאירה שכבה שחורה שרופה שנדבקה טוב טוב למחבת. זה די ריפה את ידיי מלהמשיך בניסיונות, אבל דווקא הייתי שמחה לנסות שוב מתישהו.
האם כדאי לייחד מחבת לצורך הכנת הפיתות? האם יש לך השערה למה זה קרה לי?
|
|
|
56. ״אמור לקרחת״ לא יפה לתחוק על זה שאין לן שיער.
|
|
|
אם יורשה לי - כדי לא להרוס את המחבתות, קנה לעצמך מרית מדורגת רחבה מסיליקון
|
|
|
להתיז מעט טיפות מים, לזרוק למחבת, ואחר כך גם על הצד השני. יקבלו נמשים שחרחרים וטעימים. פרג? אאאאאאא. נשמור אותו לחלה.
|
|
|
59. אפשר התפחה אחת חלק תחתון במחבת עליון להעביר לתנור
ניסים , |
בית שמש |
|
(01.03.17) |
|
|
|
60. כל הכבוד...אבל אחרי כלכך הרבה השקעה זו ממש לא פיתה לקוטג!
אלא לסביח או לחומוס איכותי....להכין כמה שעות פיתות ואז לטבול את זה בממרח מגעיל תעשייתי. עדיף באיזה גבינה ביתית או למלא בסביח או לטבול בשקשוקה!
תודההההה
| |