אוכל  מדורים  מתוקים
ללא גלוטן: עוגת תפוזים ושקדים
רוני ונציה
פורסם: 19.03.17, 08:06
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 39 תגובות ב-22 דיונים
1. 6 בצים, 300 גרם שקדים, לא תודה! עוגה רגילה עם קמח כבר עדיפה!
(19.03.17)
2. נראה מעולה! תודה
אורית ,   כפר סבא   (19.03.17)
3. לוותר על הביצים. תעשיית הביצים מרסקת אפרוחים במטחנה
מיה   (19.03.17)
וחותכת לאפרוחות את המקור וחתיכה מהלסת, ומחזיקה אותן בכלובים זעירים כך שהן לא יכולות לזוז כל החיים. כדאי לקרוא באתר אנונימוס ולהבין עד כמה המצב חמור.
4. ונציה, שבנתה קריירה על העתקת מתכונים מספרים מאנגליה
עברה לאוסטרליה   (19.03.17)
http://www.sbs.com.au/food/recipes/orange-and-almond-cake
5. לפסח זה מתאים
ל   (19.03.17)
6. חגיגה
גרגרנית   (19.03.17)
איזה יופי שאתם מאפשרים גם לרגישים לגלוטן ליהנות מקינוח איכותי וטעים - כיף גדול!
7. איזה יופי של עוגה לפסח
חנהפ   (19.03.17)
תודה
8. אם הייתם יודעים מאיפה מגיעות הביצים האלה >>>>
רעיה ,   תל אביב   (19.03.17)
לא הייתם נוגעים בהן לעולם.
חפשו ביוטיוב חינם - "קירות שקופים" .
9. האם ניתן להכין קנידלך ללא
סמדר   (19.03.17)
האם ניתן להכין קנידלך ללא גלוטן וללא ביצים
10. כוס סוכר?????
(19.03.17)
תתחילו להשתמש בסילאן
11. מתכון טוב
משה   (20.03.17)
ניסיתי את המתכון ויצא טוב.מומלץ
12. במקום לבשל את התפוז וכל הסיפור המייגע שמים כמה כפות תרכיז
אילן   (19.03.17)
תפוזים פריגת.
13. במה אפשר להשתמש במקום הסוכר? תודה!
נופר   (20.03.17)
14. ואם משתמשים בתחליף סוכר - זה יוצא גם דל פחמימות!
(19.03.17)
מצוין לסכרתיים ולאלה שסתם רוצים מתוק בלי טונה של פחמימות.
15. ללא גלוטן לא הופך את זה לבריא; בטח לא עם קרוב לכוס סוכר
(20.03.17)
2/3 פלוס עוד כמה כפות וכמובן הסוכר הקיים בתפוזים ובמיץ שאתם מתעלמים ממנו. חשוב לדעת גם שהשקדים מכילים אומגה 6 הרגישה לחום כל שהאפיה גורמת לחימצון
16. לא כמומחה אך הייתי מוסיף מעט מלח לתערובת
DANY -דני ,   TORONTO טורונטו   (20.03.17)
מלח מחדד את הטעמים. כמובן שאין להגזים. מעט מלח לטעמי הוא מספר גרגירים ספורים.
סינתיה אשתי מוסיפה לעוגה זו גם חמוציות אורגניות וזרזיף של וניל טבעי.
17. נחמד,אך לא מיוחד!יש קמחים ללא גלוטן שניתן לאפות כל עוגה
(20.03.17)
כחולת צליאק שמרבה לאפות, קשה לי להבין מדוע הבריטים כה משוגעים על העוגה הנ"ל עפ"י הכתבה. עוגה פשוטה ולא ייחודית, גם לא בטעם, נחמדה לאמצע השבוע ליד התה/קפה. יש היום כל כך הרבה קמחים ללא גלוטן וקמח שקדים שניתן לאפות אתם כל עוגה שתחפצו. אם כבר להשקיע, אז לפחות שיהיה במשהו טעים להפליא!!
18. מתכון מדהים!! העוגה יוצאת פשוט מושלמת!
רחל   (20.03.17)
!נימוחה ומלאת טעם ועוד ללא גלוטן!!!!
19. עוגה מעולה!
שרה ,   תל אביב   (20.03.17)
לח, טעים ולא מתוק מדי!
20. ניחוח אירופאי
רוצה להיות לונדוני   (21.03.17)
עוגה נהדרת.

הבאת לנו את לונדון לישראל !

תודה לך רוני.
21. למה צריך בכלל להוסיף כאלה פידבקים
(12.04.17)
תודה למתכון באמת עוגה עדינה ומדהימה! וזה שכתב תגובה שלילית... באמת? למה אתה צריך בכלל להשמיע את דעתך הלא מפרגנת!!! מנסה להישמע מה? חכם? הכל יודע? רק כדי לרדת על משהו? ישראל תהיה כל על הרבה יותר לעניין אם אנשים כמוך יפסיקו לפזר את החכמה והעצות האלה ולתפוס אגו טריפ ... על מה? על עוגת תפוז!?
22. בלי להיות צמחוני/טבעוני, רק לגבי הטיעון:
(23.02.18)
לחיות גם מותר לרצוח זו את זו. לאריה מותר להרוג את הילדים של קודמו בתפקיד.
אצלנו, מה לעשות, אסור.
גם אסור להתחתן עם גרושה עם ילדים ולהרוג את הילדים שלה.
סתם, כי חשבנו שזה לא נראה לנו ....
תגובות נוספות
חזרה לכתבה