מתוקים
לא מפסיקים לאכול פחמימות ומתוק ועייפים כל הזמן? כך תוכלו לאכול הכול ובכל זאת לרזות
ברב המכר החדש שלה The Glucose Goddess Method מפרטת הביוכימאית האמריקאית ג'סי אינצ'ספן את שיטת "דיאטת הגלוקוז" - תוכנית בת ארבעה שבועות להפסקת הדחף לאכילה בלתי נשלטת ולהחזרת האנרגיה בלי לוותר על מתוק! אם תנסו, בתוך חודש לא תכירו את עצמכםרויטל פדרבוש 07:31 , 14.12.23
מצאנו את האיש שהמציא את הפסק זמן
יצאנו להתחקות אחר מקורותיו של החטיף הכי פופולרי בארץ: המתכון שלא השתנה כבר 41 שנה, הטעם המנצח ומה מכבי תל אביב בכדורסל קשורה בכלל לסיפור? צפו בראיון עם הממציא האנונימי שהטריף מדינה שלמה. "עד היום אני טועם את זה אחת לשבועיים בשביל לוודא שהטעם לא השתנה"גלעד ילון 13:28 , 29.07.23
רנה פרנק: "גם אחרי הזכייה אני לא חושב על עצמי כשף קונדיטור הטוב בעולם"
המסעדה שלו מוגדרת כמסעדת קינוחים והמנות שמגיעות לשולחן באמת נראות כמו מנה אחרונה, אבל לא תמיד יחכה לכם בצלחת קינוח. מבולבלים? גם אנחנו: ריאיון עם רנה פרנק, השף קונדיטור הכי טוב בעולם, שקטף עכשיו את התואר הנחשק והמחייב, ומחזיק במסעדת שני כוכבי מישלן בברליןאיתי נוביק, ברלין 09:16 , 06.08.22
עוגה בחושה עם יוגורט ומשמשים
קלילה, כתומה וקיצית להפליא, רגע לפני שהמשמשים נעלמים לנו מהמדפיםמיכל לוי־אלחלל 08:13 , 14.07.22
מוציא את העיניים: ארוחת קינוחים במקום הכי יפה ביפו
צפו: בתוך חלל משוחזר מהמאה ה-19 בתוך מלון יוקרה ביפו, מפיח הקונדיטור ואושיית האינסטגרם, אלון שבו, חיים חדשים במסורת שעת התה האנגלית; רק 40 אורחים מתיישבים בכל סבב הכולל כמה ביסים קטנים - בעיקר מתוקים אבל גם מלוחים - המוגשים יחד עם שישה סוגי תה. וכמה עולה התענוג? כל הפרטים בפניםתיקי גולן 11:32 , 04.06.22
"עקיצה מהמזרח התיכון": צפו בקונדיטורית היפנית שמשלבת בין יפן והמזרח התיכון
מפתיע: היא נולדה וגדלה ביפן להורים ממוצא עירקי ורק כשהגיעה לארץ בגיל 14 גילתה שהיא בעצם לא מה שחשבה שהיא - הקונדיטורית נורית צ'יטיאת פתחה קונדיטוריה צרפתית-יפנית בלב אזור תעשייה בתל אביב, ומגישה מתוקים לא שגרתיים כמו לחמניות דובי, קרואסון עם אצות ומקרון סאקה. ומה עם קרואסון עמבה? צפו בסרטון בראש הכתבההדר סתיו 22:03 , 29.04.22
אירה דולפין ותמרה אהרוני עם הנשנוש המושלם
זה קורה לכולנו וכמעט כל יום, הרגע הזה שמתחשק לנו משהו לנשנש ולא עוזב אותנו עד שנכניס משהו לפה. מה עושים? מכינים משהו טעים, משביע ובריא. תמרה אהרוני, גלית שניר, דיאטנית קלינית ויועצת לחברת תנובה יחד עם אירה דולפין נותנות טיפים ומכינות גלידוניות יוגורט ופירות במסגרת "בית בריא", הפרויקט המשותף ל-ynet ותנובהבשיתוף תנובה 03:10 , 14.11.21
לחמניות שמרים אווריריות ופרנץ' טוסט משגע: לרגל ההשקה של ממרח מילקה עם אגוזי לוז קבלו שני מתכונים שאתם חייבים לנסות
שוקולד מילקה האהוב עכשיו בממרח אגוזי לוז חדש במרקם קליל וטעים, שגם אתם וגם הילדים יאהבו. רון יוחננוב מציע לנסות אותו עם פרנץ' טוסט במילוי משגע, וחן שוקרון מציעה להשתמש בו כמילוי ללחמניות שמרים רכות20:00 , 18.07.21