אוכל  מדורים  צמחוני וטבעוני
מתכונים טבעוניים מהמטבח הערבי
כיפאח דסוקי
פורסם: 18.04.17, 08:47
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 111 תגובות ב-63 דיונים
1. סלט עגבניה תימני אסלי
רק דוד   (18.04.17)
חותכים עגבניה א ח ת לארבע וזהו . מתי תימנים אוכלים עוף : או שהתימני חולה או שהעוף חולה קמצנים
2. מתכונים ממש
שביל בצד   (18.04.17)
פ צ צ ה !!!
3. רוטב דיאנאיי זה טבעוני?
(18.04.17)
4. כל הכבוד על הספר אבל
מחמוד שף   (18.04.17)
המתכונים לא מקוריים ,נלקחו מאתרים ודפי פייסבוק בערבית תורגמו לעברית והנה לכם ספר בישול . חבל שהמטבח הערבי הנפלא מיוצג ע"י אנשים שאין להם נגיעה לבישול מנצלים את העבודה הקשה שהשקיעו שפים ערבים על מנת לקדם את המטבח הערבי והנה בחורה אחת באה וגונבת בחוצפה את ההשקעה הגדולה של אנשי מקצוע . כמה חבל שהתקשורת נותנת במה לגונבי דעת ובוודאי למעתיקנים . אולי אתם טבעוניים אבל אתם לוקחים חלק בגזליה .
5. הכל נשמע טעים!
ניר   (18.04.17)
אבל אין לי כוח להכין, ובטח לא ייצא אפילו רבע מאיך שזה יוצא כשאת מכינה
כיפאח תעשי לי ממולאים!
6. זה נראה טעים...כתוספת. כמה שיפודים ,קצת קבב והכול מסודר
סעיד הסועד   (18.04.17)
טבעונים ? אצל הערבים ?! וואלה הצחקתם אותי
7. יש במטבח הערבי מתכון מעולה של גדי בחלב
(18.04.17)
(אפשר חלב אימו,אם היא בסביבה ועוד טרם נאכלה)
8. אני בטור צמחונית מתה על המטבח הערבי ,בעיקר פרגיות על האש
שנטל   (18.04.17)
הרב שלי אמר שפרגיות ,בגלל שבשם שלהם יש את המילה פרג ,כמו הפרח ,זה בסדר לצמחונים חוץ מזה שזה ציפור
9. לא
לא   (18.04.17)
לא אוכלים לא קונים לא מפרנסים אויבים נחשיי צפע מבית
10. מה יודע אשכנזי שחיי בבעוה על המטבח הערבי
שוקי המשתכנז   (18.04.17)
תחזור לאכול תפוחיי אדמה
11. מג'דרה חלום
שנשון חילווי ,   רמלה   (18.04.17)
להאכיל עכברים
12. הידעתם????
הידעתם???   (18.04.17)
הידעתם ערבים לא מישתמשים בנייר טואלט אלה שוטפים במיים עכשיו לך תנחש סיבנו ידיים אוו לא ביתאבון יהודים בחומוס פול!!!!!!!!!!
13. יופי של מתכונים אשמור ואכין לכבוד עיד אל איטבח הקרוב
יולנדה השובבה   (18.04.17)
14. נשמע מקסים
תודה :)   (18.04.17)
15. קיפאח יקרה! הספר שלך מופלא!! קנינו ארבעה עותקים מתנות לחג
המתכונים נהדרים! ,   לא מפסיקים להתענג!!!   (18.04.17)
16. סויה מהונדס גנטית גורם לסרטן. מצב גם תירס
א   (18.04.17)
17. נראה כמו צואת חזירים לבנה
גודמן ,   ים   (18.04.17)
18. קודם מכסה אטום ואח"כ מטלית?
ליאת   (18.04.17)
אם אוטמים את הצנצנת במכסה מגוע דמים מטלית מעל? האם לא מכסים רק במטלית?
19. נראה לי מוחמד שקנאה עולה מגרונך,
אלדד ג   (18.04.17)
כיפאח פעילה בתחום המזון הטבעוני ובשלנית בעצמה
20. מלפוף הינו פשוט כרוב בערבית....
עאממיקו   (18.04.17)
אין קשר לכרוב ממולא, רק כרוב.
21. אוכל של קופים
ss   (18.04.17)
22. מה אוכל קניבל צמחוני?
ודי לחכימא... ,   תרתי דסיתרי   (18.04.17)
23. ראו את הסרטון 'זרעי המוות', ביוטיוב
א   (18.04.17)
סויה תירס בוטנים גורם למוות. גם שמן קנולה סויה ותירס מסוכנים. תשתמשו בשמן חמניות וזית
24. תתביישו
Ynet   (18.04.17)
לפרסם תגובות דוחות של אנשים שפלים ופחדנים. ממליצה לכם להתחיל לצנזר את הגועל נפש.
25. מתכונים מצויינים לרמאדן
(18.04.17)
בטח אתם אוכלים מתחת לשמיכה ובחדר
תרתי משמע
חושבים שאף אחד לא רואה ושומע
רמאדן עלאק
26. אולי באמת הם הבינו למה נועדה סכין המטבח
זיו   (18.04.17)
27. אני אוהב מאוד אוכל ערבי . ומודה לעבדול על כך
DANY -דני ,   TORONTO טורונטו   (18.04.17)
אוכל מבושל עם שמן זית אין תוספות של אבקות מרק=רעל
הכול טבעי וטעים.
פעם בשבוע ביןם חמישי אני הולך לעבדול הלבנוני בעל המעדנייה שנמצאת בקצה השדרה מול הפארק ע"ש קלארק. קונה מצרכים לשבת,סינתייה אישתי מכינה מטעמים נהדרים.וכל השבת אני מברך את עבדול על המצרכים הנהדרים שהוא מייבא מלבנון מצריים ומרוקו. בשאר השבוע אני אוכל מדי יום רק סנדוויצים.
28. כיפאח הנהדרת
נירה   (18.04.17)
מתכונים מעולים וטעימים טעימים! אין מתכון שפורסם ולא ניסיתי וכל אחד נפלא יותר מהשני! חיבוק ענק אלייך!
29. קראתי התגובות. זוועה.מדוע
א.א   (18.04.17)
לערסים לכתוב שטויות .בת למרוח עדיף שלא היו כתובים.לכל הערבים. המטבח היהודי מורכב מכל מיני מאכלים מכל העולם. מאכלים מערבים מהארץ שהשפיעו על מאכלים פה

30. סעיף1- לנקב חור בראש הכרוב להסרת החלק הקשה?הרי זה בתחתיתו!
אור ,   לא מובן   (18.04.17)
לא מובן!
תגובות נוספות
חזרה לכתבה