|
31. ניסיתי אצלו פעם, נתתי צ'אנס עוד פעם.. ועוד אחת- וזהו! זוועה!
אנשים שאוהבים אוכל טועים רק פעם, פעמיים, אבל פראיירים מתחלפים כל הזמן..
|
|
|
32. אוכל אמיתי ולא כמו כל הפלצנים שמצלחתים
|
|
|
|
|
אדם משכמו ומעלה, צנוע, חרוץ, אוהב אנשים, מטבח נקי איכותי ומשובח, שרות מכל הלב ומחירים הוגנים ביותר. סוף סוף אוכל אמיתי לצפונבובנים!
|
|
|
35. מינימום של התמצאות.... מאז"ה פינת רוטשילד לא נחמני..
|
|
|
36. די לאכול בקר זה נזק סביבתי עצום
שילדנו ישלמו
|
|
|
37. מדובר באדם טוב עם כף יד פתוחה אבל..
השקשוקה שלו במסעדה ברמה ירודה והמנה קטנה .
|
|
|
38. השווארמה הכי
טובה מחוץ לטורקיה |
|
|
(21.04.17) |
נוק אאוט לכל השאר כולל כל הערביות בחיפה ובצפון
|
|
|
הגעתי פעם אחת לדר ולא אשוב
שירות תת רמה
מחיר הזוי לשקשוקה
וגם ככה בבית יותר יותר טוב
כל ארוחת בוקר בבית קפה יותר טובה
|
|
|
הכי טובה רק השורמה שלו אליפות
|
|
|
too bad there's no vegan options
|
|
|
אתה צודק השקשוקה שלך רק לתלאביבים שלא מבינים באוכל אלא רק בפלצנות בתאבון לאוהבים
|
|
|
43. כל הכבוד ישר כח - אוכל טעים
|
|
|
44. שמע אתה חריף!
מאיר המהיר , |
אשתאול |
|
(21.04.17) |
שרלוק הולמס בפיתה
|
|
|
45. שקשוקה שלו ממש לא לטעמי בלשון המעטה
|
|
|
46. bino
herzel maymon , |
los angeles |
|
(21.04.17) |
good luck!
|
|
|
47. לא נראה שתל אביבים בכלל נכנסים אליו
|
|
|
48. אתה יודע להאכיל אותם רעל .
|
|
|
49. מקווה שלא ״ישחוט״ במחירים.
|
|
|
50. הזקנים של ההיפסטרים נכנסו להלם...
|
|
|
51. אני ממש שמח, גר שני מטר משם וסוף סוף תהיה שווארמה נורמלית
באזור. מקווה שיצליח לו ושלא יהיה יקר מידי...
|
|
|
52. לזלילה הזאת יהיה סוף רע מאוד
ד"ר שמנת , |
תלאביב |
|
(21.04.17) |
|
|
|
53. קפוץ על חרבי כל עוד אתה יכול, רוע!
אני לא אהיה כה עדין!
|
|
|
54. מגיע לו להדליק משואה ביום העצמאות
דוחה
|
|
|
55. בכלל לא משהו מישהו שמבין
לא מבין מה מתלהבים מהאוכל שלו ובמיוחד מהשקשוקה שלא משהו בכלל
|
|
|
56. אוברייטד
תומר , |
תל אביב |
|
(21.04.17) |
בשנתיים האחרונות הרמה ירדה מאוד. אוכל עממי ברמה בינונית ומטה. שקשוקה בינונית ושווארמה חלשה מאוד. חבל יש אחלה פוטנציאל. התחילו לזלזל שם בלקוחות, ביפו איפה שיש תיירים זה יעבוד, באמצע תל אביב איפה שיש מגוון טוב וברמה זה לא יתפוס באמת.
|
|
|
57. לא טעים ביפו .מקווה לשינוי
אורן , |
תל אביב |
|
(21.04.17) |
|
|
|
|
|
59. עדיף תדאג להכין שווארמה טובה
המבין בשווארמה |
|
|
(21.04.17) |
השווארמה שלך בעלת פוטנציאל מסוים - היא מזכירה קצת את הטעם הקלאסי של חאזן בחיפה, מעט תיבול, ציפורן מאוד בולט ולא סטנדרטי, בשר עגל עם שומן כבש, באמת יש לבשר שלך קטע. רק מה, אתה שם ממש מעט. ובנוסף בשנתיים האחרונות יש יותר מדי בשר טחון בשיפוד. שים לב.
|
|
|
60. בינו רק מחיר עממי נבוא אליך
| |