אוכל  נבחרת השפים  אבי לוי
"שישרפו לך הידיים מרוב שזה טעים"
אבי לוי
פורסם: 04.05.17, 16:20
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 119 תגובות ב-72 דיונים
61. נמאס כבר ממרוקאים
אכלולישתולי   (05.05.17)
מהאוכל, מהמנטליות, מהרוע, מהנסיון לסחוט את מה שלא מגיע להם. מרדיפת הכבוד.
עדה מאוסה.
מיעוט קטן ונחות שעושה יותר מדי רעש
62. אבי לוי
יובל   (06.05.17)
אין עליו שף מוכשר וחתיך הורס
63. לקרוא לזה צ׳יפס זה גימיק וזה נשמע מוזר אבל בסופו של דבר זה..
נוגס   (06.05.17)
פריטטה - נפוץ מאד בספרד (שם תפוחי האדמה מטוגנים כקוביות). מאד מומלץ ואפשר לאכול את זה קר (לא יודע לגבי המרגז, לא ניסיתי).
64. תתבייש ! אם היה אומר קוניאק או יין היה נראה לך טוב?!
(06.05.17)
65. יש משהו במה שאתה אומר - אוכל ערבי זה ליגה
(06.05.17)
66. עם ברכות כאלה הייתי שמה לו רעל באוכל
(06.05.17)
67. כנפיים עוף
סטייק תימני   (07.05.17)
68. מקור הוולגריות הישראלית במזרח אירופה וארצות ערב
טעים החרא הזה   (10.05.17)
69. לא נעים
אשר שואן   (12.05.17)
לא נעים לראות תמונות של האיש.
הוא גמול?
נראה שלא....
70. צרבות רבותי אוכל שרוף (תחתית חביתה, ונקניקיות), שמן, וחריף
ץץ   (18.05.17)
וחוץ מזה התגובות שקראתי מגעילות ברמה אישית
71. אוכל טעים ומדליק
חני ,   תל אביב   (23.05.17)
מאכל הילדות האהוב עלי, אבא שלי היה מכין את זה ומכין את זה עד היום, כמובן שבירושלים, זה אוכל ירושלמי
72. כשהיינו קטנים אמא שלי היתה מכינה לאח שלי ולי חביתה
יואב ,   ת"א   (25.05.17)
עם צ'יפס ונקניק. זה היה בערך הדבר היחיד שאח שלי הסכים לאכול, ושכלל ביצה.

זה באמת מאוד טעים, ועם נקניקיות זה נראה בכלל מעולה.

זה היה נורא טעים לנו למרות שאנחנו בכלל אשכנזים....
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה