|
31. וואו בלי אהרוני לא הייתי יודע איך להכין המבורגר
לא באמת..
|
|
|
32. אני מעדיף לא "ללמוד" מאהרוני כלום. אולי יחסי ציבור
|
|
|
33. מתכון לקורנפלקס: שמים בקערה, מוסיפים חלב
|
|
|
34. כמו תמיד אהרוני מפתיע שוב
מי שמבין הבשר האנטריקו שהוא קצת שומני עושה הטעם ,תודה אהרוני.
|
|
|
35. צוואר, כתף עם שומן כלשהו. הרבה יותר זול וגם טעים
אפשר גם לבקש קצת שומן כבש. ממש לא צריך לעשות עם אנטרקוט.
|
|
|
קציצה על לחמניה עם ירקות ורוטב. בגלל זה אתה שף, ואנחנו סתם טמבלים. האיש גאון!
|
|
|
37. הוא השף של רשת בלאק בורגרים
לפי המבורגרים שם לא הייתי רץ להכין המבורגר לפי מתכון שלו.
|
|
|
38. כבד אווז היה מוסיף המון, לטעם ולמחיר הפלצני ,
|
|
|
די עם האוכל הרגתם את האנשים מהשמנת יתר על המחלות מהשמנת יתר טבח משווק מחלות מעיים
|
|
|
40. העיקר שאין נשירה של שיער גופו באוכל .וקורא לזה סיבים תזונתי
|
|
|
הדורות הבאים ישלמו ביוקר על אכילת בשר הבקר והבהמות הגדולות. שינויי האקלים כבר ניכרים בעולם והאדם יצטרך לשנות את הרגלי אכילתו, כולל בנושא הזה. מאהרוני איש העולם הגדול, הייתי מצפה ליתר מודעות וגם לדוגמא אישית. צמחונות או טבעונות הן בהחלט בכיוון הנכון. גידול הבקר הוא בזבזני גם במים ותורם משמעותית גם לגזי החממה. במקום מתכון להמבורגר שיביא מתכון לקינואה.
|
|
|
מה חידשת כאן? צריך בשביל זה כתבה? ממרח עם צנצנת שלמה של מיונז? למה לא תכתוב:"שתו כוס שמן" וזהו. מדוע בכלל צריך להטביע בשר אנרקוט משובח בים של מיונז תעשייתי. ואני מכבד את אהרוני.
|
|
|
43. מר' אהרוני, אתה פשוט בדיחה עצובה, לזה אתה קורא מתכון להמבורג
|
|
|
Ynet אתם בושה איך יכול להיות ששף כמו אהרוני נותן מתכון כזה על מי אתם מסטלבטים יא גרועים
|
|
|
45. בזבוז של אנטריקוט ותו לא.
ראשית, יש נתחים זולים בהרבה שמתאימים להמבורגר כמו צ'ך או חזה. שנית, חתיכת השומן המאפיינת את נתחי האנטרקוט (בין העין למכסה) לא תימס בצליה כל כך קצרה וההמבורגר יכיל חתיכות לא נעימות של שומן חי ולא ממש לעיס. חבל...
|
|
|
לא ללמוד מאהרוני כלום כי הוא יטמא אותכם הוא וגידי גוב אוכלים שרימפסים חזירים וחתולים לטעות נחשים ועוד הרשימה ארוכה ראו הוזהרתם
|
|
|
47. מה ההיגיון לטחון חלק כל כך יקר ? המבורגר צריך לצאת זול!
|
|
|
48. זה ברצינות שף ???????
קצת יותר רצינות תתחילו לעבוד!!!!!!!!
|
|
|
49. המבורגר אורגינל כנסו עלק המבורגר
1 ק"ג בשר מספר 2 צלעות
250 גרם שומן בקר
מלח .פפריקה אדומה חריפה . שום טרי כתוש . או בצל מגורד.אפשר לשלב.פיטרוזליה קצוצה טרי. מערבבים הכול יחד עושים קציצות לפי גודל שרוצים .וצולים אותם על מנגל פחמים בלבד טעם שמתקבל גן עדן בדוק ובתאבון
|
|
|
50. רעיון מצוין ומתכון מצוין
הילד שלי אוהב בובספוג, אז נראה לי שאני אעשה אותו דבר רק במקום השר אני אטחן שרימפסים ואז זה יהיה "קציצת סרטן".
|
|
|
51. נו טוב, מזכיר לי את הדיווח שפעם...בפולין הפסיקו לייצר קרח,
ישראלי שפוי , |
ישראל |
|
(10.05.17) |
כי איבדו את המתכון.
|
|
|
52. פרות חשות כאב וצער
ויש להן רגש אמהי , |
מאד חזק |
|
(10.05.17) |
|
|
|
לוקחים פיתה ומורחים בתוכה חומוס.
|
|
|
54. המבורגר מכינים מצאך.. מאנטריקוט יוצא יבש
|
|
|
55. האיש מגעיל כמו האוכל .
|
|
|
בטטטטח חיכינו לך שתלמד אותנו איך להכין המבורגר
|
|
|
57. אהרוני אפשר מתכון לטוסט??
|
|
|
58. בשוק בפ"ת לחמניות המבורגר ענקיות רכות ומהממות של מאפית אגמי
גם בראש העין בשוק ראיתי שקית שלהם!!!!!
|
|
|
|
|
60. אנטרקוט רק אם מדובר בסוג אנטרקוט שהופך לגומי
אז חבל לנסות להכין אותו רגיל וכדאי לטחון אותו.
בדרך כלל עדיף חתיכת בשר זול יותר, שומנית במידה (לא יותר מידי שומן).
| |