אוכל  מדורים  מתכונים
כל אחד יכול: שניצל בלי טיגון
רותי קינן
פורסם: 18.05.17, 12:34
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 37 תגובות ב-18 דיונים
1. לא חידשת לנו כלום - אני מוסיפה ביצה לבלילה
מיכל ,   נתניה   (18.05.17)
2. אין פשוט אין על שניצל
המדבר דוגרי   (18.05.17)
מוקדש באהבה לטבעונית
3. רותי יקרה, מתגעגעת אליך במגזין "חיים טובים" של מועדון 50+.
עינת ,   רמת השרון   (18.05.17)
רותי יקרה, מתגעגעת אליך במגזין "חיים טובים" של מועדון 50+. חבל שאת כבר לא כותבת בו, אבל אני מבינה את הסיבה...
4. רותי קינן, כל אחד יכול לקלקל בקלות, ובעיקר את!
(18.05.17)
שוב היא מראה שהיא לא יודעת. סורי YNET אתם תמיד שמים מתכונים כאלה של אחת שלא יודעת לבשל וכשזה לא מצליח לכם אתם קוראים לכתבה שלה בשם אחר? אולי זה יצליח? כמו שהיא דופקת שניצלים אפשר היה לוותר על העיניין כי היא הרגה את העוף פעם שניה. הרים וגבעות כך שאי אפשר לדעת אם העוף כולו מבושל כמו שצריך בפנים ואם אין שם שטחים שלא מבושלים היטב ושטחים שמבושלים יותר מידי כי אסור לאכול עוף שאינו מבושל היטב בגלל סלמונלה אז אם את משטחת שניצל גברת קינן אז תעשי את זה כמו שצריך עם פטיש מתכת חלק או עם תחתית של מחבת כבדה כדי שלא יווצרו קטעים של בשר הרוס עם חורים כמו השניצלים שלך. ועוד משהו: פטיש עם שיניים לא על ניילון כי הפטיש משאיר חתיכות ניילון על השניצל ולא בא לאף אחד לאכול ניילון עם שניצל מה גם שזה לא בריא. ושניצל בלי ביצה ובלי טיגון זה לא שניצל כי אין לזה טעם בכלל. שניצל טובלים קודם בקמח, אחר כך בביצה ובסוף בפרורי לחם או פאנקו ואז מטגנים בשמן מעורב עם חמאה. השמן קצת עמוק וכל הזמן מנדנדים את המחבת כדי שגם בציפוי של השניצל יווצרו גלים כי ככה זה טעים יותר וגם קריספי יותר. ואפשר להוסיף לביצה חרדל אבל גם חרדל וגם סויה זה פעמיים מלוח ולא טעים ביחד בכלל.
5. סטייק עוף (פרגיות)
מואיז ,   מרכז   (18.05.17)
לא פלא שיוצא עסיסי,ה"פרגיות" הם חלק מאוד שמן בעוף ולכן גם לא כל כך בריא.
6. אפילו אהרוני מסכים שאין לדפוק שום שניצלים! עסיסי יותר!
דניאלה   (18.05.17)
7. 30 דקות?????????????
(18.05.17)
8. רותי קינן, איפה הלב שלך? יש לך בכלל לב? לטגן תינוק?
A   (18.05.17)
אפרוח זה תינוק של תרנגולת, כולו פלומתי עדין וזקוק לאהבה והגנה. ה"שניצל" שאת מציעה לקוראים הוא למעשה אפרוח בן 42 יום. מפוצץ אנטיביוטיקה, נכה פיזית שלא מסוגל ללכת ישר, חולה ונוטה למות בכל רגע. מלא בחיידקים ומחלות כפי שהצהירה מועצת הלול.
אין צורך להתעלל ולהשמיד אף ייצור חי עבור ארוחה. שניצל מהצומח טעים לא פחות ואינו נושא שום סיכון בריאותי והוא היחידי שכשר ונטול צער בעלי חיים.
9. אפשר טריאקי במקום סויה?
(18.05.17)
10. לאפשר לקצר יותר-ויותר טעים
מישו   (18.05.17)
1. לא לדפוק את העוף, לא להוציא את העסיסיות שלו, כך אפשר גם עם חזה עוף .
2. מערבבים בקערה חרדל סויה וביצה, מכניסים את העוף פנימה , מניחים לספוג טעמים וחרכך כל פרוסה מצפים בפנקו, פרורים שומשום ומה שרצים.
3. מספר טיפות שמן זית לזילוף לפני הכניסה לתנור
11. שניצל אפוי בתיבול רגיל
רבקה ,   ירושלים   (18.05.17)
ניתן להכין את השניצלים כרגיל, ובמקום לטגן, לאפות כעשר דקות.
יש לשמן מעט את התבנית ואת השניצל.
יוצא טעים, יותר בריא ופחות לכלוך.
שווה לנסות!
12. אני בטור צמחונית מתה על שניצל ובטח שניצל פרגית בתנור
שנטל   (18.05.17)
הרב שלי אומר שהשם פרגית בא מפרג ,אז גם מדובר על ציפור וזה לא בשר וגם פרג שזה צמח. וגם הייתי לא מזמן בפראג שזה דומה ,אבל לא משנה
13. יש דברים שאם לא עושים כמו שצריך,עדיף לא לעשות בכלל.
(18.05.17)
14. Very Nice - we do it all the time - I would use only 1 TSP
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (18.05.17)
Soy, otherwise too much Sodium!
We Bake many things in the oven.
I even baked Falafel patties in the oven!
15. זה יוצא יבש אין מה להשוות בין אפיה וטיגון
(31.05.17)
16. יבש ולא טעים
בשלנית   (03.06.17)
ממש לא מומלץ להכין
17. סתם במקרה פה
איתי   (05.06.17)
כל התגובות שלכם זה רק מראה איזה עם מיוחד אתם. נשים. וואוו.
18. די להרג בעלי חיים
יוגב בורנשטין   (10.06.17)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה