אוכל  מדורים  בינו בפיתה
ד"ר שקשוקה מבקר בסביח של עובד בגבעתיים
בינו גבסו
פורסם: 21.05.17, 18:40
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 265 תגובות ב-182 דיונים
61. עוד מישהו שם לב שד"ר שקשוקה כל הזמן בכותרות?
שיר   (21.05.17)
62. עובד, הרמה ירדה ומחקתי אותך
גיל   (21.05.17)
הסביח של עובד פעם היה טוב. היום טעם רע עם יחסי ציבור. סעו משם לנגבה, מספר דקות נהיגה, ושם קודם כל אנשים נחמדים, והסביח טעים מאד.
63. גבסו,סביח בלי עמבה,זה כמו שקשוקה בלי ביצה.
פפ   (21.05.17)
64. סתם יקר מנה שעולה לו 2 שקלים מפגיז 22
סתם יקר   (21.05.17)
מעלה כל חצי שנה בסוף יהיה 43 שקלים. כמו הפיתות המתחנפות של אייל שני. יאללה שיתקדם
65. סביח זה קיצור של סלט/ביצה/חציל
מה הסיפור לעשות לבד   (21.05.17)
66. כדאי לנסות סביח טבעוני
ענת   (21.05.17)
במקום ביצה לשים כרובית מטוגנת. כל השאר כרגיל. כדאי גם לפזר קורט של אבקת קארי בתוך הפיתה וכמה טיפות של טבסקו ירוק. הרבה יותר טעים ויותר זול ממנה קנויה. תעשיית הביצים היא אכזרית לא פחות מתעשיית הבשר.
67. סביח זה רק המקורי אצלנו ברמת-גן בנגבה, כל השאר פיראטים
הקורא בסביח ,   רמת גן כמובן   (21.05.17)
בכל האין כבוד, הסביח של עובד עושה צרבת בגרון והקשקשת חור בראש. אצלי, כבר 50 שנה הסביח המוביל הוא בדוכן המקורי (דור 2) בנגבה רמת-גן. איך שאני כותב את זה כבר בא לי לנסוע להסתבח אצל דודי סביח בנגבה
68. תודה על מדור נהדר ,זהו קאלט במלוא מובן המילה,המשיכו כך .
חובב קאלט אמיתי   (21.05.17)
69. כל המוסיף גורע. פיתה עמוסה עם מליון טעמים. אם כבר תטגן עארוק
אייל רמת גן   (21.05.17)
בנגבה יש בעיה. שבוע ככה שבוע ככה.
70. מי יותר ברור ?
חמימו   (21.05.17)
71. שולמן
ממי שילם למי   (21.05.17)
שולמן
72. יק' 'רקות
הסביח האמיתי בנווה י   (21.05.17)
73. סתם שמן בפיתה
(21.05.17)
בוא אני אשים לך חצי חבילת חמאה בפיתה
יחד עם קצת שמן קנולה
לך על זה.
74. בישראל אוהבים כדורסל ולא כדורגל
רוני   (21.05.17)
התוצאות לא משקרות .
רק התקשורת הרכילות מנפחת את הכדורגל מתוך זלזול באינטליגנציה של הציבור כי כדורגל זה משחק נחות ופגום של האנשים בטיפשים.
75. הסביח בפרישמן חסר טעם כמו לאכול פלסטיק עובד בכלל לא להיט
רוני ,   מרכז   (21.05.17)
למרות שכל הכבוד לו על כך שהרים את זה והפך ללהיט.
רוצים באמת סביח טעים נגבה רמת גן תבינו מה זה סביח האמת שיש עוד מקומות טעים שעושים את זה לדוגמא אוסנת בחלק הצפוני של אבן גבירול פלאפל תימני בויצמן
76. שימו לב בבקשה . סביח זה 11 שקלים לא יותר
ולא אני לא תימני   (22.05.17)
אין שום סיבה לביצה ופרוסת חציל ליותר
77. סביח טשרנחובסקי ת"א ונגבה ר"ג
טשרניחובסקי   (22.05.17)
הטובים ביותר!
78. ציון למנה 6. עובד אלוף השוטר כולה חציל שמן ן
לא משהו   (21.05.17)
79. מאד לא נקי אצל עובד
(22.05.17)
80. פינה מעולה!
הכתום   (21.05.17)
לאור שטף ההודעות השליליות אני מרגיש צורך לדווח עד כמה אני נהנה מהפינה הזו. ד"ר שקשוקה ממש עושה חשק לאכול במקומות בהם הוא מבקר - רואים שהוא חי את המקצוע.
שאפו על הפינה!
81. לא סומכת על דר שקשוקה תראו איך הוא נראה כמו פח זבל אוכל הכל
לינה מדיסון ,   תל אביב   (22.05.17)
לא מפרגנת או תומכת בהמלצות של דר שקשוקה. לפי איך שהוא נראה שמן בולס הכל. מזכיר יותר פח אשפה אכלן כפייתי מאשר אחד שיכול לחוות דעה על כל סוג של אוכל.
חבל שאתם נותנים במה למכין השקשוקות יש הרבה טובים ממנו שמבינים ויכולים לחוות דעה על אוכל.
82. רעל בפיתה ! ! ! ! רק בבונים מתלהבים
בעעעע   (22.05.17)
83. עובד זה יחסי ציבור. זהו
אסי כרמלי   (21.05.17)
מכיר עשרה סביחים יותר טובים מעובד!!!! 22 שקל?? על מה??? מדינה של מטומטמים
84. סביח, שקשוקה, הכל BS. כאילו הגיע למאדים. יאללה, בולשיט.
עידו   (21.05.17)
עושה יותר טוב. כאילו המציאו את הרקטה לירח.
85. הסביח של עובד יקר ולא טעים
דני   (21.05.17)
בבורסה יש סביח פי אלף יותר טעים במחיר הוגן
הכלתי אצל עובד פעם לא שווה את המחיר
מתאים רק למחצצים ומבצצים י
86. ברמת גן בנו את מגדל הסביח מטר מהסביח המקורי
פאריד אל ששון   (21.05.17)
בין כל הבתים המזוהמים מפעח בני שלוש הקומות בנו את מגדל הסביח ברחוב נגבה כאות ומופת תכנוני הניתן לראות רק בערים בריאות כמו רמת גן.
השילוב של המרחב האורבאני השוקק עם חנות הסביח בעלת השיק המיוחד של שנות השבעים מקפיץ את מגדל הסביח בנגבה לראש הטבלה אצל משקיעי הנדל"ן האסטרטגיים.

87. אולי הפיתה טעימה, אבל הפרצוף של המוכרים מגעיל. כמו רוצחים
מוטי שרעבי   (22.05.17)
סדרתיים. מי שהולך עם פרצוף כזה ברחוב של עיר תרבותית (לא ישראלית כמובן) מיד מחייגים בשבילו 911
88. הבן אדם הזה (דר' שקשוקה)
(21.05.17)
לא מפסיק לאכול אין פלא שנראה כמו שנראה.
89. נגבה
סביח-צביקה   (22.05.17)
כל אלה שחושבים שהם מבינים אז: הסביח של סביח ויעקב המיסדים מנגבה הוא הכי הכי טוב הכי טעים והבי ותיק עוד מהתקופה שהיה בגינה הציבורית בצומת קולנוע לילי גבעתיים. לצעירים שבינכם. לעובד יש עוד הרבה הרבה הרבה מה ללמוד על סביח ושום כתבת תדמית לא תעזור פה גם לא מי שמתיימר לקרוא לעצמו ד"ר.
90. סביח קר ולא טעים
מקומי   (22.05.17)
הסביח של עו"ד ללא טעם כל ההופעה שלו זה מה שקונה את הלקוחות. יש סביח מעולה ברחוב נגבה הרבה יותר טעים
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה