אוכל  מדורים  בינו בפיתה
ד"ר שקשוקה מבקר בסביח של עובד בגבעתיים
בינו גבסו
פורסם: 21.05.17, 18:40
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 265 תגובות ב-182 דיונים
91. ולפי התגובה , אתה אשכנזי שמאלני עלוב.
(22.05.17)
92. מה עם חומוס לטראמפ?
צמ   (22.05.17)
93. אין מקצוע טוב יש טוב במקצוע
(21.05.17)
גם עובד וגם מר שקשוקה הצליחו למתג את עצמם וזהו אתם פשוט קונים מותג וביקר .
מי שרוצה לשלם לבריאות מי שלא יש מיליון מקומות אחרים . מיתוג פשוט מאוד זה שם המשחק
94. דודי נגבה הכי חזק נקודה....
אילן   (22.05.17)
נגבה
95. שני אנשים ענקים קולנרים במפגש המאה.. מעריץ גדול שלהם
(22.05.17)
96. את מי הם בדיוק מעניינים???
שני מעפנים   (21.05.17)
97. תאכלו את הסביח בהוד השרון ואז תדברו יידיש.
ניסים   (22.05.17)
הכי טוב ואני מכיר את עובד מ1994
98. לא יודע למה אבל...
נייטרלי   (21.05.17)
יש לי הרגשה ש90% מהתגובות זה של אדם אחד שכנראה יש לו אינטרס ללכלך כי הוא המתחרה!!!
99. אין על הסביח של עובד
(22.05.17)
אכלתי הרבה מקומות סביח אצלו טעים טרי עם המון טעם של עוד
100. רק אשכנזים מתלהבים מכל סביח...
ארצי   (22.05.17)
101. סביח עושים בבית בשבת בבוקר .במקור אוכלים עם לאפה .עלות 10 ש"
עיראקי אורגינל   (22.05.17)
שבת בבוקר אוכלים סביח בלבד . אוכלים בלאפה ולא בפיתה
בחוץ לא מעז לאכול בגלל שמן שמטוגן ולא מוחלף בקיצור בתאבון.
אין כמו אוכל ביתי .
102. ההיסטוריה של הסביח
דודי   (22.05.17)
בשבת בבוקר נהוג בקרב יוצאי עירק לאכול ארוחת בוקר שכוללת ביצה חציל סלט עמבה וכו.
מי שלקח את זה והפך את זה למה שנקרא היום סביח הוא סבח שפתח בשנות ה70 מזנון בעוזיאל. שד ירושליים בצמוד לגינה הציבורית ברמת גן. הוא היה הראשון ואומרים שהשם גם בא מהשם שלו סבח. סביח.אגב סבח בעירקית זה בוקר. הסביח אצלו היה נחמד וטוב . היום הוא בנגבה פינת עוזיאל ועדיין נחשב לטוב. גם הילדים שלו פתחו מקום נוסף . וכמובן רבים אחרים התחילו לפתוח סביח. עובד פתח בהתחלה מזנון רגיל ואחכ סביח והתפרסם בעיקר בגלל הסגנון והדיבור ולא בגלח שחידש משהו חוץ מזה שהפיתה לחה מאדים.
והסביח הטוב ביותר לטעמי נמצא דווקא ליד שוק פרדס כץ על הכביש לכיוון הקניון. אז מה היה לנו החלוץ בתחום, הגימיק בגבעתיים והטעים בפרדס כץ ותכלס אין שום הצדקה לשלם על סביח יותר מ12 שח למנה. והמחיר פשוט מוגזמים. אז הגיע הזמן לסביחפיקס במחיר שווה לכל נפש.
103. הסביח של עובד זה יח"צ
דוידי   (21.05.17)
לא משתווה לסביח הראשון והמקורי במדינה של סביח עצמו בנגבה פינת הרואה ברמת גן
104. מנה ב 4 שח לכל היותר
הגזימו   (22.05.17)
עשו מאוכל של עניים מנה של עשירים במחיר הזוי אני מחרים מקומות כאלה ועושה בכיף בבית והרבה יותר מזין ונקי
105. אבל למדתי מהתגובות שהכי טוב זה נגבה ופרישמן
בחיים לא אכלתי סביח   (22.05.17)
אז אני מניח שאני יודע מאיפה להתחיל.
106. זה טרפה וזה נבלה
אליהו   (21.05.17)
גועל נפש של אוכל של שניהם!
107. הסביח בנגבה לא טעים כנסו.
קובי.   (22.05.17)
הסביח בנגבה לא משהו. האנשים שמה קמצנים. בחיים אבל בחיים לא תראה אותם צוחקים. הפסקתי לאכול שם הקמצנות שלהם זו בושה. לגבי עובד ליצן שחושב שהוא מבין בכול.נב הרוב שאוכל את הסביח הם אשכנזים ולא מבבל. בקיצור הכול על הפנים.
108. שני דפוקים שמייצרים אוכל גרוע, בעיקר..
רונן ,   פת   (21.05.17)
דוקטור שקשוקה - לא חוזר אליו בחיים יותר
109. מגיע במיוחד לגבעתיים לאכול סביח אצל עובד
י ,   דרום   (21.05.17)
אין דברים כאלה בשום מקום בארץ.
טעיתי. ביקום.
לפני כל משחק של הפועל ר"ג גבעתיים אני עוצר אצל עובד לאכול.
110. מה זה להכין שקשוקה זה הדבר הכי קל העולם בולשיט,
מאיה   (22.05.17)
111. כל החציל המטוגן הזה אסון
(21.05.17)
112. אם אתם אומרים סביח זה עובד אז...
קורן   (22.05.17)
הסביח הראשון בישראל נוסד בשנת 1961 בקיוסק קטן בגן בר אילן ברמת יצחק רמת גן. צביקה אליו הצטרף שותפו יעקב הפליאו במנות הסביח. תורים ארוכים השתרכו שם. הפרימוסים עליהם קופסאות המלפפונים בהם רתחו הביצים וטוגנו פרוסות החצילים להטו בגן. את הפיתות והביצים סיפקו בני משפחת נוח וכדורי. זה היה מדהים וטעים. מאוחר יותר הקיוסק נסגר ועבר לרחוב נגבה ומתנהל על ידי הבנים של צביקה ויעקב. הסביח של עובד נחמד אבל בהחלט לא המקור. היום בחוצות ניו יורק הסביח הוא חלק בלתי נפרד מרבות מהחומוסיות והמסעדות במנהטן. בתאבון
113. הסביח בנגבה הכי שווה!
דליה ,   ר"ג   (22.05.17)
114. ד"ר שקשוקה הזה...החנויות שלו בשוק הפשפשים
רוני ,   ר"ג   (22.05.17)
נוראיות!

מלוכלך ולא טעים. יצא שרוף
שירות גרוע

בחיים לא אתקרב למשהו שלו
זה היה גועל נפש חד פעמי...
איזה דוקטור זה?! בגרות לא הייתי נותן לו....
115. מי זה הדוחה הזה?
ערן   (21.05.17)
116. הסביח היחידי
גדי   (21.05.17)
עוזיאל פינת ש״ד ירושלים ר״ג , כל השאר שקרנים. עלק סלט ביצה חציל((((: טמבלים. קראו לאיש : סביח
117. רק מלראות את ד"ר שקשוקה ואת האוכל שלו מ ג ע י ל ולא בריא .כו
מקנזי   (21.05.17)
118. השקשוקה הוא לא אומן והשני לא ענק.השמן סתם עילג מזדקן.
מוס א קאראף ,   ירושלים המזרחית   (22.05.17)
119. אכן עובד תותח, גאווה גבעתיימית!
אמיר ,   גבעתיים   (21.05.17)
מת עליו, אני מה"וותיקים", ועובד זוכר בדיוק על מה לרוץ ועל מה לא, למרות שיש עוד אלף כמוני כל יום. מדהים.
אגב, השם שלו זה OVED.
ולא OVAD.
שאלתי אותו פעם.
120. אפילו לא המנה הכי טובה ברחוב
הייזנברג   (21.05.17)
סליחה שאני אומר אבל המלך הזה עירום פשוט על הפנים לא טעים
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה