|
1. מהמם. אני חייבת לבוא לשם!
הסיגרים האלה נראים להיט!!!!
|
|
|
2. לא בטוח שהאוכל יווני
מיקי נכדה של סלונקאי |
|
|
(25.07.17) |
|
|
|
3. MALAKIAS !!! Nothing to do with Greek Cusine
Giorge , |
Souflaki |
|
(25.07.17) |
כמה שטויות, למתכונים הנ``ל אין שום דבר שדומה , או אפילו מזכיר ת`מטבח היווני...בקיצור מלאקיה.
|
|
|
4. סופלאקי אמיתי מכינים מחזיר. לא טלה.
הכשרות הורסת את חוש , |
הטעם |
|
(25.07.17) |
|
|
|
5. סופלאקי עושים עם יוגורט, לא עם טחינה. ממתי יש טחינה ביוון ?
|
|
|
6. אומרים סובלקי ולא כפי שנכתב
|
|
|
7. זה יווני זה?
dipnosofistis , |
מרכז |
|
(25.07.17) |
שף יקר, עיתונאי מכובד אם זה אוכל יווני אזי אני ירדתי מהמאדים... המחירים זולים צאו ליוון ללמוד קצת על אוכל יווני... אנא רחמו על הקהל עם המצאת המטבח היווני מחדש.... נ.ב. שמי הוא מגדיר את אנשים משכילים שעסקו בפילוסופיה אגב אוכל ביוון העתיקה
|
|
|
8. ככך דופק את המחבת עם כף נירוסטה!? תשתמש בכף עץ!!
|
|
|
9. למה אין מתכון לקליספרה?
אכלתי ביוון משהו שאמרו לי שקוראים לו קליספרה ,זה היה מה זה טעים ואני מתה לשחזר את המתכון אם יש למישו
|
|
|
10. לעבוד כ''כ קשה בשביל.....
סיגרים ממולאים??? קונה מוכן (לא אפוי!!!)עם תפ''א/בשר והילדים ''מתים'' על זה. זה גם לא יקר 20₪ לק''ג שלם!! אופה 20 דקות בתנור, ונגמר הסיפור...
|
|
|
11. מקנאה באלו שגרים בגדרה והסביבה
אני גרה באבן יהודה. חלום שלי מסעדה כזאת ליד הבית
|
|
|
לא כל מתכון עם תרד וגבינה מלוחה הוא אוכל יווני
| |